Благотворителен коледен базар

• 18 692
  • 364
  •   1
Отговори
# 255

А Весето ми е обещала част от кърмаческия 'мЪтрял Simple Smile

И аз искам Embarassed

# 256
Момичета, страшно се радвам, че притесненията и опасенията за успеха на базара си останаха напусто!  Mr. Green

Всички вие, които направиха този базар факт, приемете от мен по едно мъжко ръкостискане като за мъжки момичета! Вие сте едно от коледните чудеса, само дето вас ви има целогодишно!  Heart Eyes

Не можах да видя репортажите, защото се наложи да работя всяка свободна минутка през уикенда, но майка ми звънна развълнувана, след като ви е видяла по бТВ.

Nevdi,  jullianna, Кика, аз ви благодаря!

МамаZ, страшно се радвам, че зайчетата са били на точното място в точното време!

Ама много ми е гооооот!  Grinning

# 257
  • София
О, аз лично доста твои неща продадох Simple Smile

# 258
  • в гората
Ей, много хубави неща сте написали, бе момичета!

Да кажа и аз с какво се сдобих:
1. Обувки на Колев и Колев за Калин и един чифт за едно друго бебе Wink.
2. Оливника (егати думата) на Сиси
3. 2 мъжки ризи от Мира (Роси, видях, че лепенките са при мен, добави ги в списъка)
4. И най-голямото постижение е, че по телефона продадох картината на Панчо на майка ми, която отдавна искаше да си купи нещо негово, но явно досега не е бил дошъл подходящия момент. Така че и това свърших. Blush

Благодаря на всички, които се включиха по някакъв начин в тази инициатива. Дори и най-малкия жест не е останал незабелязан, да знаете. Всички сте страхотни и съм истински щастлива, че ви познавам и че правим всичко това заедно!  Hug
А иначе за базара можеше и по-добре да бъде откъм парични постъпления, но все пак това е първото такова нещо, което правим, така че аз мисля, че е добре като за начало. Много реклама и шум по медиите трябва да има предварително, те не случайно Дамския клуб толкова много тръбяха за техния базар Wink. И всичко трябва да се организира 4-5 месеца предварително. Нищо, за догодина ще си знаем.  Wink

# 259
Момичета, страшно се радвам, че притесненията и опасенията за успеха на базара си останаха напусто!  Mr. Green

Всички вие, които направиха този базар факт, приемете от мен по едно мъжко ръкостискане като за мъжки момичета! Вие сте едно от коледните чудеса, само дето вас ви има целогодишно!  Heart Eyes

Не можах да видя репортажите, защото се наложи да работя всяка свободна минутка през уикенда, но майка ми звънна развълнувана, след като ви е видяла по бТВ.

Nevdi,  jullianna, Кика, аз ви благодаря!

МамаZ, страшно се радвам, че зайчетата са били на точното място в точното време!

Ама много ми е гооооот!  Grinning

bouquet

# 260
  • София

В събота, още с отварянето, се нароиха едни клиентки от работещите в НДК и преди да се усетим дори, разграбиха невероятни артикули Close Ние още подреждахме масите и даже не бяхме огледали стоката Shocked Когато си тръгвах - към 17 - 17.30, вече доста се бяха поопразнили "щандовете", но и човекопотокът беше драстично отслабнал...

И мен много ме е яд, че късничко успях да се разровя да си купя туй-онуй. Въпреки това геройски си похарчих всичките пари там bowuu за ужас на мъжа ми, който не очакваше да ме види с голяма торба на вратата  Crazy Двата пръстена отАн-Мари са страхотни и си ги сложих още в неделя Heart Eyes
Спаска, страхотни дрехи беше дарила! Купих си и аз твои нещица, ако не и всичките Thinking

Момичета, страхотни сте! Не успях да се запозная с повечето от вас, защото в събота беше голяма лудница, а на мен се падна честта да продавам бебешките дрешки и да помагам на Роси, но следващия път пак съм на линия.

# 261
  • sofia
 Laughingхайде и аз да се похваля Wink

купих си Слончета Wink,обеци от Спаска,блузка на Силвия Къцарова,картички,чанта от Кики... newsm78 и май няма друго.

Сега казвам най-отговорно,че няма да можем да хванем точно коя с колко е допринесла като дарение защото е невъзможно .Снощи смятах и описвах,гледах,сравнявах,но Winkпоради липсата на пълен опис някои продажби се губят.Искам да кажа,че нещо е продавано без да се знае чие е SadТова е защото се събираха неща в последният момент и липсваха в основният списък.

Диянче,останаха цветя,какво да ги правя newsm78,в гаража са ми.

# 262
  • София
Тези, опакованите, които са мои, ги подарявай смело по празниците, а за другите- другите да казват. Може и на някой дом да ги подариш, ако скоро ще ходите.

# 263
  • София
Моите цветя с картичките които са също ги подарявам стига някой да ги иска. Роси ако около теб има някой, който би се зарадвал, зарадвай го. Цветята са непретенциозни така че не се изискват кой знае какви умения Simple Smile
И все пак някой няма ли да ми каже ника на мацката която донесе оливниците. наистина много ми трябва един за Събота  Praynig

# 264
  • в гората
Моите цветя с картичките които са също ги подарявам стига някой да ги иска. Роси ако около теб има някой, който би се зарадвал, зарадвай го. Цветята са непретенциозни така че не се изискват кой знае какви умения Simple Smile
И все пак някой няма ли да ми каже ника на мацката която донесе оливниците. наистина много ми трябва един за Събота  Praynig

sissonka Wink

# 265
  • София
Аз едно от моите моа да го зема, че мама ша ми мрънка де ми е трилистника. Вазата ми не трее. Искам и цвете от Джулианката Simple Smile
Джулианке ако много ма бичаш щи дам моя "преливник", сериозно.

И аз си накупи неща от базара. Много са кумих на Шкода часовника на Спаска, ама го продадох на една г-жа Simple Smile Ама купих на Роси колана, и блузка, и гащи от таткото на Линда и т.н. Simple Smile На Дияна мисля играчките се продадоха.

Надявам се всички да са останали доволни, защото аз съм Simple Smile

# 266
  • София
Искам и цвете от Джулианката Simple Smile
Джулианке ако много ма бичаш щи дам моя "преливник", сериозно.

Леле наистина ли  Hug Много те обичам  Heart Eyes А за цветята вземи ги и трите ако ги искаш, а ако още някой иска имам в нас цветя майки от които винаги мога да прихвана. Ан Мари само трябва да ми кажеш кога и къде ти е удобно  Hug Heart Eyes
Все пак ако не ти се дава много много ще пиша на сисонката ако има още да взема от нея  Wink

# 267
  • sofia
оливниците са рекламни и по принцип вървят със зехтин,но я питай дале нямат повечко във фирмата й Wink

# 268
  • sofia
Лично аз смятам базара за успешен.
Извинявайте,че пиша на порции,но дребния не ми дава да се добера до РС-то.

моля ви,кажете кой какво и за колко си купи от Рени и Силвия К. защото не намирам техните етикетчета, а съм сигурна,че се купуваха техни неща.

# 269
Лично аз смятам базара за успешен.
Извинявайте,че пиша на порции,но дребния не ми дава да се добера до РС-то.

моля ви,кажете кой какво и за колко си купи от Рени и Силвия К. защото не намирам техните етикетчета, а съм сигурна,че се купуваха техни неща.

аз взех един дънков комплект за сестра ми за 10 лв-ама май ще стане майтап,щото имаме обща шивачка и точно това май тя го е шила Laughing

Общи условия

Активация на акаунт