Отговори
# 585
Добро утро мами и от мен Hug Hug Hug
vilkoni Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug
ivaila.mam   hahaha направо ме разби,на мен няма да ми ситска да направя такова нео понеже карам на мажъ ми служебната кола,а тя е нова и нямам пълномощно за нея,и могат да ми вземат книжката ако направя нещо Whistling
mama_Iva Ми то и аз така се чувствам точно като теб,но с разлоката че не се лишавам от нищо просто се примирих че няма на къде и сега се дебелее,но послее живот и здраве като излязат мъниците ще се погрижим вече за нас Hug Hug Hug
dobra е мисля че сега точно е подходящия момент за смяна на книжка,сега точно трябва най-много да се пазиш а книжката можеш и като родиш да си я смени,предполагам че до тогава няма да ти се налага да шофираш Peace

# 586
Добро утро и от мен,
Току що се връщам от лабораторията дето давах кръв, и съм направо бяснааааа.
Досега не ми се бе случвало такова нещо но уви винаги има първи път. Па както си влизам в лабораторията и гледам четири жени, попитах коя е последна и след като получих отговор застанах от едната страна на вратата за да се подпра понеже бяха окупирани столчетата. Стоя си аз, но изведнъж погледа ми се засича с една от отсрещно седящите баби малиииииии тази така ме гледаще сякаш всеки момент ще ме заколи. Тъкмо излезе една жена и влиза следваща и тази бабка дето ме гледаше като скочи и дойде пред мен ама ви казвам се залепи пред мен сакън да не влеза преди нея.Аз не издържах и и казах че няма да я изпреваря имам си ред а тя дъртата смачкана джофра немязаща на човек кат ми вика "Ми като гледам как си станала отпред като нищо ще минеш преди мен".Казвам ви стана ми много гадно , а тя е от тея бабки дето най ги мразя смачкана сякаш валяк я е мъкнал иначе с червило, молив, лак .............
Извинете ме за кофти поста ма съм бясна нямам кръв направо таз ми дигна кръвното много.

# 587
Ванче направо се разби... разбирам яда ти... Точно така се чувствах и аз вчера, идеше ми да хвана някой за гърлото и да го стискам ли стискам... Не се нервирай, приеми го от веселата страна, народа е ЛУД Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 588
vanqstoeva Ванче няма смисъл да се ядосваш такива са,аз затова снощи казах че имаме предимтво пред тях,и на мен ми направиха така по-миналата седмица и аз почуках на врата на лабораторията и казах на мацката че не се чувствам добре и я питах трябва ли да чакам всички тия пенсии за да ми вземат кръв?
При което получих отговор че не съм длъжна да чакам защото на такива места бременните са с предимство HugИгнорираш ги такива и си влизашЛаборантите нямат прави да ти откажат и при условие че си в напреднала бременност,незнам как си се здържала чесно,и аз като влязох ме гледаха на кръв но на мен не ми пукаше нали си свърших товаза което съм отишла Hug Hug Hug

Една позната продава помпи на AVENTел. и ръчна-малко са ползвани-ако някой има интерес да пише на лични

# 589
Добро утро и от мен  Hug
не мога да ви изчета от вчера  Simple Smile
Вилкони Дано всичко свърши скоро и да си прибереш бебчето в къщи. Praynig
Добра Не знам какво да ти кажа,наистина екушмар да те разкарват така,а и тея старци... #2gunfire
Мислят си,че щом са по възрастни всичко им е позволено,а ти като по млада трябва да отстъпваш.Да бе да и аз така се бях вбесила преди няколко дни.Племеникът ми беше тук на гости.Той е на 3 год. качваме се в маршрутка и никой не иска да ни направи място да седнем,полудях  #Cussing out Бременна с дете...а всички тооолко изморени.Качик се на Красно село и на Борис едно момче се сети да стане... #2gunfire
Сега и аз да се отчета.Във вторник бях на жк,бебка е по мъничка отговаря на 33 седмица 1900г ама доки ме успокои,че бременноста е станала по късно,а и съм с по дълъг интервал на м.ц 30 дни  Rolling Eyes Иначе всичко друго е добре,водите са в норма,пулс също,плацентата не е узряла което според нея означавало,че има още време и няма да излизаме скоро  Praynig дано.
Колкото за раждането аз също много се притеснявам.Преди не го мислех толкова,но колкото повече наближава толкова повече го мисля.Както каза Josepha не знаеш какво те чака,а и не всичко зависи от теб.Не можеш да държиш нещата в свои ръце...абе направо ме обхваща паника,ама сигорно като дойде времето няма да го мисля толкова  Simple Smile
Хайде оставям ви,че стана много дълго  Hug

# 590
Добро утро и от нас мамчета ! Hug

Ние се наспахме що годе добре ,гледам да лягам все по късно след 12 часа например ,и ставам само един път ,но ако легна преди 12  и ставам два три пъти .
Мами снощи забелязах че пулса ми е ускорен,мерих кръвно но беше добре .И друг път ми се е случвало едно напрежение в гърдите ,но не съм обръщала внимание .На вас случвало ли се е и дали е опасно за бебето. newsm78 като ходя на преглед трябва да се консултирам и с док.
Като ви чета какви случки ви се случват  ,абе тоя народ съвсем е озлобял .И аз да си кажа какво ми се случи .Оня ден като пътувах в автобуса едн дядка щеше седне върху мен още малко  Shocked После в един магазин един мъж искаше да ме пререди ,а си бях на ред аз  не се стърпях и му направих забележка оня взе да мрънкоти ,от там и продавачките взеха да спорят с него ,аз си напазарих и си излязох и ги оставих да си спорят  hahaha не ми се занимаваше .Сега ми предстои и аз да ходя да си вземам лична карта ,другата седмица ще е готова и директно ще влизам хич не ме интересува .Като подавах документите всеки се прави на интересен и си чаках на опашката и накрая като дойде и аз да влизам  една жена ми вика "ти що не влизаш ,какво чакаш"  Shocked Как да вляза като всички са окупирали врата и няма място да се врътнеш,а и не съм от нахалните .Но май трябва да сме ,за да не ни тъпчат.Нямаше и тоалетна и се наложи да ходя в полицията и те там ме пуснаха да вляза да се изпишкам.

Вилкони дано всичко се оправи  Hug Praynig  bouquet
Dobra стискам палци и на теб да  устискате   Hug Praynig
И на всички други мамчета пазете се ,не остана   bouquet
Усмихнат и успешен ден от нас  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 09:45 от ikamenova

# 591
Добро утро момичета!

Как сте днес?

Аз да ви кажа от няколко дни много ми се хапват микичета.Близо до нас открих, че правят и вече няколко дни ги дебна, но когато отида все са свършили. Е...днес се вредих и успях ...така им се насладих. Малко е поувлякох даже.

Иначе резултатите от теста за антитела на варицела е ок...т.е. оказа  се че съм боледувала и че мога да не се притеснявам, ако момчето се зарази в детската.
Детенцето ми днес тръгна на детска без сълзи...там се е разстроил...но поне не изпадаме в истерия. Но е тъжен следобед като го взимам....това ме мъчи много....

Тази сутрин нещо ме дразни гърлото и подсмърчам.....

Ама тези случки с опашките и невъзпитаните хора направо са шокиращи. Аз да ви кажа съм нямала подобни проблеми за сега. Налага ми се често да ходя до НОИ, например, и винаги ме пускат отпред. Но то си е до хора и до възпитание. А на старите хора..не им се сърдете...и на тях не им е лесно....

Vilkoni....хайде вече това момче Крис да започне да диша само без проблеми....
Добра...дръж се мила...имам чувството, че някой си играе с нервите ти...не се предавай и не обръщай внимание на простотията.
Калинче...това с името...не е приятно. И аз се впрягам за такива неща. Ама наистина сме много деликатни, както казваш. И аз все мърморя за нещо и се сърдя...и после ми е съвестно. Вчера например се разсърдих на моя мъж, защото вече си лягах и исках да ми масажира малко кръста...а той каза,че ще дойде след малко, защото имаше нещо интересно по телевизията. И той наистина дойде след малко...а аз сърдита че не е дошъл при мен веднага. Луда работа...после ми стана мъчно..

# 592
Като ви чета, какви случки и несъобразителни хора има!Не се ядосвайте, половинката е прав , че просто няма смисъл, то тези няма да се променят, явно в някой случаи е по-добре да премълчаваме, за да не се ядосваме още повее от отговори и реакции!
Във Франция с такива ситуации не съм се сблъсквала за цяла бременност, хората са много толерантни!Явно е въпрос на възпитание , манталитет.
Вилкони, стискам плаци Крис повече да няма такива проблеми.

# 593
  • Морска приказка
Добро утро милички.
Вилкони кураж мила, сигурна съм , че Крис ще става все по-добре, пък и наддава  Laughing. Не се притеснявай да пишеш по-често, ти си ни късметлийската майка  Hug
vanqstoeva , mama_Iva не се ядосвайте, аз от доста време знам, че като отида да чакам за нещо въобще не си въобразявам, че някой ще ни направи място, даже се учудвам, ако някой го направи.
mama_Iva да знаеш , че и аз се чувствам като теб, всичко ме боли и все си мисля, че дебелея с часове, ама сега поне недей се терзай с тези неща. За Вис виталис от многото проучване устаноеих, че там продават на почти най-ниските цени  Peace и имат наистина голям избор. Само за дрешки ще се въздържам от там да пазарувам, че не чета добри отзиви, иначе почти всичко от там съм набелязала  Wink
augustas браво на теб, поне тази грижа ти отпадна мила  Hug
Beni_benni и аз съм с по-дълъг цикъл и ние изостваме с една седмица, но всичко е в норми, така че  не се притеснявай  Peace

# 594
Седем осми е в болница , заради кръвното.Прочетох една от последните и публикации!Дано скоро я изпишат  Hug

# 595
  • Морска приказка
mari:) тъкмо и аз мислех да чета какво е писала.
7/8  Praynig дано всичко е наред при вас и няма проблеми, пиши ни като се прибереш в къщи  baby_neutral

# 596
Добро утро и от мен  Hug
Не съм писала скоро ,но то няма и нищо ново покрай мен.Бебо си е добре и в правилната поза за излизане  Laughing само чакаме да дойде момента.
Дано 7/8 по-бързо се оправи  Praynig.
ikamenova и моя пулс съм забелязала ,че понякога е ускорен и даже си усещам сърцето как ми тупти все едно се намира в гърлото.Моя АГ каза ,че било нормално за бременните и да лягам на лявата страна,че така съм притискала някаква аорта.

# 597
  • Пловдив
Добро утро и от мен , мами  Hug

Vilkoni   Hug

Момичета, като ходите за личните карти или шофьорските книжки изобщо не чакайте, направо отивате при полицая, който следи за реда и го питате дали може да влезете защото сте бременна..За такива неща наистина сме с предимство, не си представям иначе да чакам 2-3 часа, че и повече права, а дори и седнала на някакъв неудобен стол..така че изобщо не се притеснявайте, влизате и питате, няма как да не ви пуснат Simple Smile

Дано със 7/8 всичко е наред  Praynig

# 598
Здравейте   bouquet
Да се отчета, че още сме 2 в 1, макар че при нас нещата малко са се влошили и пак ми дават кофти прогнози. Бях днес на доплер  Confused
Малкото хубаво, което ми се случи е, че си взех новата лична карта, но нали съм патка бременна ... не съм погледнала, че и шофьорската ми книжка изтича след дни. Сега пак ще ходя да подам документи и за нея, че скоро съвсем няма да имам време.
И пак да кажа, че се чудя как на вас ви отстъпват място и т.н. На опашката за вземане на ЛК, която беше доста солидна не само, не ме пуснаха, а един запали цигара точно до мен. Направих му забележка да не пуши при хората, а да се дръпне настрани - ще му пазим реда. Оня се развика, че бил на открито и не мога гък да му кажа!!! И продължи да си пафка нагло ... естествено и следващия до него като видя - запали  #2gunfire
После отидох в поликлиниката да си взема медицинско за шофьорската книжка. Изчаках си и там опашкта и тъкмо като трябваше да вляза аз една баба искаше да ме пререди, защото била най-БОЛНА. Другите я окуражаваха да влиза!!! Разивках се, да не си го помисля и пенсионерската вълна ме отнесе. Сещате се - врясъци и чудо!!! Влязох си, личната каза, че няма бланки и да си купя от регистратура или от книжарница в квартала. Слязох на регистратура и оня ми тьотка казва "малко са  ми бланките, затова няма да ти продам!!!!!!!!". Обясних и, че съм бременна и да не ме разкарва из половината квартал при положение, че все пак има ... тя ми се изрепчи, че ЛЛ било време да се научат да си купуват и за назидание няма да ми продаде!!!!!!!! Та така, ходих до книжарница, която не е съвсем наблизо... върнах се, пак чаках да излезе много болната баба....  После стана за 2 мин.  Но просто хората са  #2gunfire

Както се дразним от всичко в момента, такива хора още повече ме изнервят.
Аз вече направо пререждам всички хора и отивам най-отпред на опашката без да давам обяснения, защото иначе никой няма да ти отстъпи място, всички се правят на разсеени.......

# 599
Честит празник на всички празнуващи днес!!!

Общи условия

Активация на акаунт