Отговори
# 570
Добра, Лазарова ли те прати при Димитрова, защото за кистата тя настоя да отида точно при нея.Иначе моя съвет е да послушаш мъжа ти!Моя също би казал тези думи!Знам , че ти е трудно, но пък вярвай , че всичко ще е наред.

# 571
Здравейте момичета. Чета нещата, които dobra, mаri, ivka_007 са описали и не ми го побира главата. Подобно отношение ме кара да се чуствам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Чудя се, до каква степен хората се озлобихме и как спряхме да гледаме на другите около нас като на себеподобни... кога ни се случи това? Внезапно, или малко по-малко... толкова е тъжно...  Освен да се надявам, че ние ще научим нашите малки слънчица на повече уважение.. а вие, момичета - пазете си нервите и пускайте покрай ушите си, до колкото е възможно, това обидно отношение.. защото то никога не е лично, то е по-скоро еманация на опустошаването на изтрадалите ни български, озлобени души..

dobra, миличка, надявам се скоро лошите неща да обърнат отрицателния си знак и следващия път да получиш по-добри новини за малкото човече, което носиш под сърчицето си.

mari, независимо, че си избрала вече дата, дано пък беболинка реши да те изненада и все пак заеме правилна позиция  Praynig

наистина, къде изчезна 7/8.... дано всичко с нея е наред.

аз пък да ви се оплача - от седмица насам се будя през час, защото ръцете ми изтръпват зверски. Гърбът и кръстът ми също ме болят, а да не говорим страничните стави... направо имам чувството, че съм разпадаща се галера.. и все повече започват да ме налягат едни депресивни мисли каква мама ще съм, ще успея ли да се справя, този пуст "майчин инстинкт" ще се появи ли при мен, или ще си се чувствам като Сигърни Уивър в Пришълецът до самия край...

уфффф.... може би пък вятърът ми действа така - разпилява ми мислите в неподозирани посоки... newsm78
Утре съм при докторката, за да взема болничния си и за да се видим с бебчо. Дано тази среща ми сложи усмивка на лицето, че нещо хич не ми е усмихващо...

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 21:19 от Adda_Baggins

# 572
dobra Лоша работа това е елементарщината на българите #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз искам да ви кажа че си знам правата и че знам че съм с предимство пред всички,така че се възползвам Whistling Whistling Whistling
Като ходдих за кръв и урина имаше пенсии пред мен,къде са тръгнали тия хора толкова рано немога да разбрера и още малко ще се изпотрепят помежду си за реда,и аз отидох най-отпред чукнах попитах дали мога да вляза че не се чувствам добре и мацките казаха "Ама ти защо чакаш влизай си направо" То и без това едното момиче ми е позната от години и така,искам да ви кажа че трябва да сте нахални защото злоупотребяват с нас,аз си ги правя на 2 стотинки и никой гък неможе да ми каже Whistling Whistling WhistlingДа ги карам да се чувстват виновни понеже са гадове и не трябва да им се отстъпва,по принцип съм много добър човек но като те смачкат 1-2 пъти и се научаваш Peace Peace
Adda_Baggins И аз съм така няма как е се търпи Hug

Момичета не цепете басма на елементарните хора имате права в тази държава

# 573
Добра, Лазарова ли те прати при Димитрова, защото за кистата тя настоя да отида точно при нея.Иначе моя съвет е да послушаш мъжа ти!Моя също би казал тези думи!Знам , че ти е трудно, но пък вярвай , че всичко ще е наред.
Лекарката, която ме гледа я помоли за второ мнение, защото правят писмено становище за състоянието и рисковете. Трябва да го покажа на Лазарова. Знам, че мнението на Димитрова се цени в АГ средите, затова и не ми стана приятно като потвърди всичко чуто дотук ... плюс препоръката за ехокардиография  Tired Без да влизам в подробности - ако докарам до 34 г.с. ще е голям късмет.

# 574
Добра, явно се презастраховат с ехокардиографията.Тя не е видяла нищо притеснително там нали?Аз нали споменах как реагира доц Димитрова като видя ехографията на колежката и Врагалева, вика ми ама затова ли те написала колежката да дойдеш пак!В кръвотока ли е проблема?Нали бебето наддава , може да е по-малко но си наддава.

# 575
Момичета да споделя и аз съм разхлабена, newsm78преди малко бях в 00 и така,аз мисля че е от времето просто организма ни се обърква,мисля така понеже днес не съм яла нищо по-различно от вчера и онзиден а и нашите организми са по-чувствителни до колкото знам newsm78

dobra Стискай още малко,не се натоварвай майчето да ти помага за каката ти трябва само да почива и не се напрягай с лоши мисли това дава отражение Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 576
Здравейте майчета! Simple Smile

Dobra, толкова се надявам да устискате до последно... колкото е възможно по-дълго  Praynig Не се ядосвай с никакви тъпаци. Гледай си само тебе си. Ако трябва развикай се на някой и не си го слагай на сърцето. На мен ми се падат разбрани хора обикновено, ама има и борсуци дето едвам се издържат.

За ехокардиографията можеш да я направиш при Томова, както и Мари беше казала. Наистина е светило и много мила жена. И ти сама ще се успокоиш. Silvermist, също и ти може да си направиш една консултация с нея, да не се притесняваш.

Ванче, браво, стискайте до последно Wink

Adda, и аз съм така - депресийка голяма ме натиска, шубе... размисли... Но ще се справим, спокойно, трябва така да си мислим!

Да ви кажа какво стана днес и направо ме разби, много гадно ми стана. Бяхме до офиса на Крио Сейв и на влизане гледам вратата до тях - на нея един некролог на жена с името, което почти вече си бяхме избрали... и то не е сред най-често срещаните Sad Знам, че са глупости това и навсякъде се виждат такива неща с всякакви имена... такъв е живота... ама може ли такъв лош късмет... И сега съвсем се натъжих... нали сме бременни и сме съвсем деликатни. Таткото в чудо се видя с мене, добре че излезе малко с приятели, та да не ми слуша глупостите цяла вечер.

Хайде лека вечер засега, момичета! Дано спим спокойно!

# 577
Навиваха ме да постъпя в МД, защото само там били адекватни за моето и на бебето състояние. В Токуда неонатологията не била на нужното ниво ... е не вярвам.

Dobra  Hug Надявам се всичко да се окаже един лош сън.А за Токуда и МД - чак пък да нямат неонатология  Wink  , но да не забравяме че всички там са се учили от тия в МД.Лично аз не мога да разбера защо са тези дразги между двете болници, но ако трябва да избирам пак бих отишла в МД  Peace Принципно двете болници са несравними и аз също харесвам много Токуда, но най-малкото нямам и финансовата възможност да родя там и да ползвам неонатологията им.А тук смея да твърдя че абсолютно всичко е безплатно както за децата така и за мен.Слагат им се скъпи ваксини които са специално за недоносени и т.н.Общо взето не спестяват от нищо.Лично аз съм много доволна от неонатологията им.Естественно има и неща които могат малко да променят но те се преглъщат.Говоря за графика след изписване на майката който е един път седмично, но ако не нахалствате всеки ден може и да не забележат че влизаш 2-3 пъти седмично както правя аз, нооо аз съм им любимата майка на отделението както каза вчера една от лекарките  Mr. Green   Мисълта ми е че където и да решиш все ще си на добро място.Виж ако ти бяха казали МД или Т.Киркова е друго - вече няма място за сравнение.
Ние сме иначе не много добре, пак започна да прави паузи с дишането и днес беше син отново.Няма да се очудя ако утре ми кажат че са го интубирали пак.Даже докато бях там акушерката го щипкаше пляскаше драскаше - и не и не, и аз си викам са си тръгвам че жената може да се притеснява от мен и да не смее както трябва да го плесне, въпреки че аз и казах да не се притеснява и ако трябва да изляза а тя ми вика- няма страшно, то ако има нещо ние ще те изгониме да не си тук, но аз ве пак реших да си тръгна и да ги оставя.Иначе днес е 1600гр и папка 40мл млекце.Това е от нас.Не пиша всеки ден че е едно също постоянно, но не ви изпускам от очи  Hug

# 578
vilkoni Weary От какво се получава това,Крис не беше ли по-добре от двете бебчета  newsm78ох дано всичко се оправи Praynig Praynig Praynig
KalinaZ Това не мисля че трябва да те депресира Hug Hug HugИскам да ти кажа че по принцип е на хубаво да си кръстиш бебчето на починал човек,но ако е близък,а в случая теб не те касае Hug Hugпросто е станало случайно съвпадение,не се притеснявай  bouquet

# 579
  • София
здравейте, мацки Simple Smile

аз най-накрая успях да седна пред лаптопа и да ви проверя.

Днес бяхме на Отворените врати в Шейново и както виждам вече другите мами са написали всичко, аз няма какво да добавя. Освен че бях възмутена от една от мамите и то защото като си тръгвахме от неонатологичното отделение засякохме прибирането на бебоците след храненето и вместо да се отдръпне една от мамите се наведе над тях- По дяволите , това са бебенца на няколко дни, а ние идваме отвън и Бог знае какво носим.
Беше ми много приятно запознаството и общуването с Anich. Josepha жалко че не се разпознахме - щеше да е хубаво Simple Smile.

Добра, хората са противни понякога. Но не си заслужава да им се връзваш. Макар, че днес на мен ми се случи ситуация подобна на Зузи - тръгвам си от лекция и зад мен един се паркирал между парко местата и естествено ме запушва - направо избеснях, добре че човека до мен излизаше и това ми позволи да направя няколко маневри и да изляза.

Пожелавам Ви лека нощ Simple Smile

# 580
От това че са недоносени, миличка.Да той принципно с дишането беше по-добре от двамата, всъщност Стоянчо изобщо не можа да започне да диша сам.Все още гестационно не сме в 9ти месец.Другия понеделник правя 36 пълни и от вторник започва 37г.с. Принципно ги водят че до термин ще е трудно.Естественно има деца които бързо дърпат и нямат проблеми и са доста преди термин вкъщи вече.Има такива които седят и по месец и повече след него, но си е строго индивидуално за всяко дете.Има една мама която е със същия термин като моя и роди ден или два преди мен или повече не помня вече, всъщност повече поне седмица преди мен.Малката сега хапва с биберон и се хранят от две седмици и скоро май ще ги изписват, за тово казвам че всичко е строго индивидуално, а и да не забравяме, че на нас някои проблеми ни идват и от болестта  Hug

# 581
  • В две тъмни очички
vilkoni Сигурна съм миличка, че още малко като се укрепи Крис, ще започне да си диша нормално, без тези паузи. Виждам,че и доста сте пораснали, което само по себе си е доказателство,че си се развивате.
Стискам палци  Hug

# 582
Добро утро момичета,

Това за което се говори е вирус със сигурност, аз минах през него и то цели 2 пъти, накрая се стигна до антибиотик, така че взимайте мерки !

ДОБРА, направо ти се чудя след толкова поредни лоши случки как си запазила самообладание, аз направо да съм им издрала очите, и хич няма да ми е жал , че са пенсионери или каквито и да са там други, а пък за случката на мамата с запушената кола мога д акажа че аз имах подобна преди 3 месеца на ул. Симеон, където по принцип е някакъв ад заради спрели в всички посоки коли на аварийки и собствениците им си търсят авточасти в магазинчетата, а мен никой не ме пуска да мина точно от такива спрели в моета лента, и пърпях точно 5 мин. и натиснах газ и направо на тоя пред мен му откачих броня и фар и мигач, завих си и си заминах.
Може да кажете че съм простачка или варварка , но просто с думи и с търпение понякога не става ,те още повече се насландисват като ги помолиш да отстъпят.

# 583
Добро утро, мацки
Добра, стискам палци да устискате по-дълго време 2 в 1. Пък както е казала Мари, може и малко да наддавате, но е важно че качва грамчета. За положителното мислене също мисля че е важно, понякога докторите се презастраховат и казват най- лошите си прогнози, пък ако не са познали, никой няма да ги обвини.... Само незная с какво предизвикваш все на теб да ти се случват такива неприятни случки, като последната с бабата и медицинското. Аз по принцип рядко излизам извън кожата си, но напоследък съм готова за най- малкото да се скарам с някой ( и се карам), който не прави ред на майка с бебе или бременна. Явно с повечето хора трябва да си с рогата напред, иначе не става. Жалко е, но това е българската действителност.
ВилкониHug
Абе наистина 7/8 нещо се изгуби....
А за шофьорите и паркирането, каквото и да кажем ще е малко. Супер много се дразня, когато мъже шофьори стоят и гледат сеир, когато видят че зад волана е жена. Нали мъжете се раждат с волан в ръцете.... Но мога да кажа, че откакто си взехме последната кола, голямо комби, когато съм зад волана лееекичко ме заобикалят, защото аз съм половин порция, нямам 1.60м и само главата ми се вижда над волана. Може би в първият момент не виждат шофьор изобщо.... hahaha hahaha hahaha Пък и колата има теглич, така че ако някой ме затапи, не бих се поколебала да го побутна на задна....
Хайде отивам да си направя кафенце.

# 584
Добро утро момичета,

Добра това, което разказваш е направо ужас. Тези хора незнам какво им става, но имам чувството, че от ден на ден всички стават все по-злобни и се затварят в своя си свят и не се интересуват от никой и нищо. Как не ги е срам , ама то като си кон с  капаци как да те е срам... Не се ядосвай, честно казано поеми дълбоко въздух и май е по-добре да бъдеш нахален в такива случаи отколкото да седиш и да си мълчиш. Много кофти това, че си забравила за книжката, защото можеше да минеш на куп само в районното. А сега май трябва в КАТ да се подадат документите Sad Незнам, но ако трябва да ходиш в КАТ бъди нахална и се предреди.  Стискам палци и да устискаш не до 34г.с. ,а до 36г.с. Явно има проблеми, но пък лекарите наистина понякога прекаляват и преувеличават. ПОчивай повече и стискам палци да сте 2в 1 поне до началото на 9-тия месец.  Praynig

Вилкони и на теб не ти е лесно мила, но трябва търпение. Но ти си знаеш. Нещата стават бавно, но дано поне да се равият добре. Радвам се, че на тегло сте вече двойно повече , има  напредък малчо. Много е лошо така да седиш от страни и да не можеш с нищо да помогнеш... Sad Прегръдки и се радвам, че въпреки всичко си с нас.  Hug

Аз да ви кажа вчера и на мен ми се случи подобна неприятна случка с чакане на опашка. Имах да свърша една работа в НОИ и отивам пред гишето и имаше един човек. Заставам аз до него, но не се нареждам както едно време на комунистическа опашка, а просто седя отстрани и хоп пристига един чичко, от типа борсуци и ме поглежда, после все едно ме няма се нарежда плътно зад гърба на първия човек. Веднага се сетих какво ще стане но си седя и си мълча. Оня първия влезе, след малко излезе и тоя смотльо изобщо не ме погледна и се намърда в стаята. Честно ви казвам в такива моменти разбирам какъв прилив на гняв изпитват убийците... сериозно. И докато чакам този да излезе пристига една жена и вика: "то аз преди малко бях вътре, но ме върнаха да попълня един какво си... " Общо взето имаше идея, че е преди мен. Аз само я погледнах и нищо не каза, но явно погледа ми е бих смразяващ, защото тя след секунда вика" Е не ще ви пусна преди мен" Представяте ли си колко е нагал народа ... ужас направо. Честно казано бях подготвена, че ще чакам на опашка, но тия двамата направо ме оставиха без думи ... Та не ми се говори... има нещо сбъркано в цялото ни общество...

След като почти не свърших работа в НОИ, поне свърших друга хубава работа. Открих, че на Стамболийски, малко след Мола има магазин на Вис Виталис. Набелязах си супер неща, които м исе сториха на прилични цени и добро качество. А аз от месец почти се каня да ходя до Симеоновско, но все ми е далече и ме мързи. Така че ако не знаете и на Стамболийски има такъв магазин и е прилично голям Simple Smile Харесах си и супер сутиен за кърмачки на Триумф. Имат много добри модели, а не от тези бабешките, които се продават навсякъде. Мисля да погледна и тези в Хиполенд, но най-вероятно ще е на Триумф. Който не може да си хареса от другите модели нека погледне в сайта им какви са моделите, наиситна са хубави...
Иначе и аз съм в депресия... и то яка. Всичко ме боли, всичко ме притеснява, всичко ме дразни... просто немога да се понасям. На всичко отгоре имам чувството, че дебелея с часове, което ме депресира ужасно много. Вече задминах килограмите, които си бях дала като максимум и се чувствам огромна. боли ме кръста, боли ме срамната кост, боли в ляво, боли в дясно и само го мисля. С миналата бременност нямах такива проблеми. .. Хапвах си без да му мисля ( а сега само го мисля какво да хапна, че да е полезно и да не се лепи ) нищо не ме болеше и нищо не ме тревожеше . Незнам защо сега съм такава параноична...
Ох оставям ви, че стана наистина много дълго.... ако някой има информация за 7/8 нека пише, че да знаем какво става с нея. Дано да е добре положението.  Praynig
ПОследно за статистиката, наистина при нас добре задържахме положението. Аз като гледах в другите отчетни започваха да раждат още в началото на предходния месец. Така че много се радвам, че макар и да имаме доста момичета вече с проблеми се държат и не се дават. Още малко ... Simple SmileSimple SmileSimple Smile   

Общи условия

Активация на акаунт