LaRedoute.fr - 179 - Всичко за поръчката!

• 43 488
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Момичета 38  номер на кой номер отговаря ?От английските сайтове съм поръчвала блузи 12 номер,но тук не мога да се ориентирам дали съм за 38 или 40.Благодаря предварително

# 361
Здравейте,
 от кога започват следващите големи намаления.
спомням си, че бяха от декември, но не съм сигурна
От 12.01.2011г. Има време  Laughing

ооооо,  Cry, а аз си мислех, че е по-рано
благодаря

# 362
Момичета 38  номер на кой номер отговаря ?От английските сайтове съм поръчвала блузи 12 номер,но тук не мога да се ориентирам дали съм за 38 или 40.Благодаря предварително

Блузите тук така или иначе са 38-40  Laughing
Следващото е 42-44

# 363
# 364
Здравейте мами, искам да попитам за детските номера на обувки, дали отговарят на Бг номерацията? newsm78

# 365
Някой ще ми помогне ли с размери на тази дудунка http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-a-capuche-amovible.aspx?p … e=1&pos=6_n_n 38 и 40 Praynig
От блузите нося 38/40 и незнам сега кой р-р да си взема ooooh!

# 366
Не ми приема картата на Американ експрес при положение че съм пазарила с нея преди защо така? На някой случвало ли се е?

# 367
Не ми приема картата на Американ експрес при положение че съм пазарила с нея преди защо така? На някой случвало ли се е?
Опитай с F5

Момичета, с пот на челото  Joy изрових мястото, на което трябва да си въведа телефона. Сега ако ми кажете трябва ли да въвеждам и кода на бг ще сте златни.  baby_neutral Т.е. +35988ххххххх ?  newsm78
И къде е това място, което пишете адреса си, за да сте сигурни, че ще ви го отпечатат и лепнат на пратката?  Embarassed

# 368
Какво е F5 и да го напиша някъде ли?

# 369
Бях чела, че момичетата натискат бутон F5 и минавал номера, но аз не съм опитвала.

# 370
като натисна бутона ме връща една стъпка назад и не става пак. Ще се побъркам вече, защо махнаха Пейпъл тия франсета? Моля ви дайте съвет!

# 371
Когато ти изпише,че не можеш да платиш с тази карта натискаш бутона F5 от клавиатурата.Вчера и на мен не ми приемаше картата и с това пуснах поръчката си.Не те връща назад,а презарежда страницата и поръчката ти е пусната

# 372
ами не става не ми излизат въобще полетата да въведа данните да картата - изписва че не мога да платя с американ експрес па платя с друга карта

# 373
ами не става не ми излизат въобще полетата да въведа данните да картата - изписва че не мога да платя с американ експрес па платя с друга карта

Пробвай с друг браузър  Peace

# 374
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Пробвай с друг браузър  Peace

Също така влез и излез от акаунта.

Общи условия

Активация на акаунт