МАРТенче рита с крачета, мама го вече усеща - тема 6

• 34 410
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Точно това ми казваше и личната.
Казва "тези вируси, които се дишат си минават до плода и няма как да ги спрем".  #Cussing out
Направо ми иде да се утрепя.
Само се успокоявам , че сме вече в големите месеци и органите са се формирали вече.
Кажете нещо успокоително  Tired

# 511
Валари А защо не слагаш маска на лицето, вместо да се ядосваш и разболяваш.  newsm78  Както казваш работиш в поликлиника и там има непрекъснато болни. Не виждам нищо срамно в това да се пазиш и да внимаваш,  все пак си бременна и ти е паднала имунната сиситема. Още днес си купи такава маска и не я сваляй докато си на работа  Peace Peace Peace
Леко оздравяване   bouquet
А защо не си останеш в къщи да се лекуваш?   newsm78  не разбирам защо се мъчиш и го изкарваш на крак  newsm78 така става по бавно а и по тежко не само за теб а и за бебо  newsm78

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 12:36 от mama_vessy

# 512
mama_vessy , в момента съм с маска, но каква "файда". То трябва да нося преди да се разболея. Еми.... обещала съм си , че няма да я свалям до края на декември.
От януари излизам болничен. Така съм се разбрала с мойте работодатели. Трябва да издържа още малко.

Иначе не мога да си остана в къщи дори за няколко дни, защото няма кой да ме замества. ТРябва да обучавам някой за моето място 2 седмици, че да изляза за някой ден. Сложно е  ooooh!

# 513
Валари, бЕгай за болничен, лЕжи си дома и не се излагай излишно на риск. За болестите е нормално, понеже имунитета ти е паднал, и не е фатално ако пиеш антибиотик, бързо се оправя, за гърлото има едно лЮкарство Дактарин гел, произвежда го Крка, така че може и да го внасят в България, уж било за гъбички, но на малкия много му помага при гърлобол, става за малки деца, следователно и за бременни.
ena4, има Олинт за деца, аз взех от малкия, и помага точно толкова колкото и онзи за големи.
Момичетата с отсъстващи татковци, имате цялото ми уважение, свалям ви шапка, аз съм такава лигла, че без таткото не мога да дишам.
Да се похваля, днес ходихме на консултация, малката Нина е 650 гр., всички органи се развиват нормално, гръбначния стълб също (таткото ни има един отворен прешлен и затова следим всеки път развитието на бебка). Каза че върви с една седмица на пред, така че можем да очакваме евентуални изненади за термина, но за сега няма да го променяме, да не се побъркваме излишно.
Лек ден и по-малко вируси, а на болните бързо оздравяване.

# 514
Много сложно  newsm78 а как  ще се получат нещата когато се върнеш на работа и си с малко дете? То не го интересува дали има кой да те замества и се разболява в началото малко по често  newsm78 или ще има кой да го гледа?

bzepic това са чудесни новини   bouquet

# 515
mama_vessy , лесно  Mr. Green
И двамата сме наясно, че тук няма да се върна вече да работя.

bzepic , благодаря за успокоението.

cvete_78 , "къщелчето" е нанесено  Mr. Green
Дай малко инфо, от къде си, на колко си години, коя подред бременност.

ПС: Валари е!

# 516
  • Плевен
Капките за нос не са много добро решение за бременни тъй като действат съдосвиващо.Вземи си "Низита"спрей това е физиологичен разтвор под формата на спрей.Пий повечко вит."Ц"

# 517
  • Плевен
Ами аз съм от Плевен ,но съм омъжена в Левски и тук живея вече 8 години.На 32 години съм по професия съм агроном,работя в селскостопанска аптека.Това ми е трета бременност,но за жалост втората завърши със спонтанен аборт в трети месец.Имам една принцеса в първи клас и тъкмо се разправяме,че пише грозни 5 newsm62.Иначе съм доволна като цяло от нея отнася се много сериозно към всички задачи свързани с училището.

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 08:23 от cvete_78

# 518
  • Пловдив
mama_vessy , лесно  Mr. Green
И двамата сме наясно, че тук няма да се върна вече да работя.
Валари, извинявай, че давам непоискани съвети, ама при това положение, какво ти пука за мнението на работодателя ти. Взимай си болничен и се лекувай, той все ще намери кой да му работи, не се оставяй така да те експлоатират. И замисли се за нещо друго, ако не дай Боже ти се наложи до януари да влезеш в болница и все още няма обучен човек, какво би направила. Пак ли ще стоиш да работиш болна от лоялност към работодателя  newsm78

Мама Веси и Викичка, много сладурски покупки сте направили. Направо нямам търпение и аз да ги почвам 1 по 1. Сега съм болнични и съм си вкъщи, вчера направих 1 списък от около 50 точки с покупки за бебето  Crazy Само трябва да изчакам малко парични постъпления, че с тия осигуровки , които плащаме, нищо не остава Simple Smile

# 519
Ами аз съм от Плевен ,но съм омъжена в Левски и тук живея вече 8 години.На 32 години съм по професия съм агрном,работя в селскостопанска аптека.Това ми е трета бременност,но за жалост втората завърши със спонтанен аборт в трети месец.Имам една принцеса в първи клас и тъкмо се разправяме,че пише грозни 5 newsm62.Иначе съм доволна като цяло от нея отнася се много сериозно към всички задачи свързани с училището.

А термин?

# 520
cvete_78 добре дошла   bouquet

mama_vessy ти как си?Кажи нещо интересно покрай теб? Hug

bzepic за татковците - много е неприятно , но като няма друг начин....
И аз мислех,че няма да се оправям ама съм много сръчна......тичам да пазарувам,да сготвя,да взема детето както и сутрин да го заведа,да дойда на работа  #Crazy #Crazy да изпера и поизчистя вечер,да го изкапя после и мен си....лудницата е пълна.......
Замисляме се после като родя бебка за воденето сутрин на баткото.Таткото много рано излиза.......трябва някоя съседка ''майка '' да помоля или да си взема жена...оф незнам лудница е!
Поне в началните месеци.После като се постопли няма да имам проблем! newsm78
МАРТенската ни дружина,навлиза в последната третина - уникално е!Много ми харесва за следваща темичка!

# 521
  • Плевен
Термина ми е 15.03 последно.Я кажете как да си добавя лентичките.А сега хубав ден мами-сладурани аз отивам на работа.

# 522
А някой ходил ли е на невролог за болките  newsm78

аз питах и невролога, и гинеколога в консултацията - и двамата казаха долу-горе едно- нормално е, таза започва да се разширява. Важното било да няма по-сериозни схващания и крапми.

# 523
Здравейте   bouquet
Бързам да поздравя всички който са направили своите покупки  Hug невероятни са нещата
Валари и аз бях като теб само че лятото края на юли началото на август тогава сме били 8-9 седмица и изкарах грипа на крака без лекарстава (само лимони мед чай все пак бях в малки месеци и претпочетох да не пия лекарства ) защото и мене нямаше кой да ме замести и ме държа 2-3 седмици имах чувството че полудявам вечер се прибирах капнала и само докато си легнех заспивах а на сутринта пак същото ,ако бях си взела болнични нямаше да се влача толкова дълго
Разбирам че и при теб е невъзможно но все пак здравето преди всичко пък нали знаеш работа ще има и след 100 години но нас няма да ни има  newsm10

# 524
Валари, ena4  Бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт