МАРТенче рита с крачета, мама го вече усеща - тема 6

• 34 410
  • 746
  •   2
Отговори
# 405
  • Видин
Ехо, помните ли ме  Grinning
Ние сме добре, растем и хубавеем  Mr. Green Утре съм на консултация!
А иначе пак и отново се започнаха сагите с моите зъби (които по принцип са много проблемни) - имам гангрени 2 броя и една камара други глупости. Та ще се лекувам дъъълго и упорито  Grinning
За кг - +5 съм. Миналият път в тия седмици бях доста повече, но тогава започнах от 39, а сега от 43.
Успех на всички и честито на узналите пола и добре дошли на новите попълнения   bouquet

# 406
  • София
Здравейте и от мен Hug

bzepic , честито мила, мноооооооооого се радвам, преживявам го отново този момент на облекчение и радост заедно с теб.Прегръщам те, и сега спокойно и само напред :hug

Честито и на всички разбрали пола и стиснати палци на тези който са но преглед.

Мама  Веси, на моята приятелка(познаваш я Wink също и казаха,че имала миомен възел 1 см., но няма за какво да се притеснява на този етап както подробно ти е писала hellen_law3.Найстина миомата се храни от цикъла, а сега го няма, тоест напълно може да изчезне
Колкото по-малко мислиш едно нещо, толкова по-добре (личен опит)  Peace

hellen_law3, за магнезия, изписан ми е от лекар, пия 2 по 1 МагнеВ6. Peace

Честито на разбралите пола  bouquet

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 17:01 от maiski3

# 407
Благодаря ви момичета   Praynig надявам се да се всичко да мине нормално. Опитвам се да не се панирам  Hug maiski3, hellen_law3 благодаря за успокоението

bzepic честито, мнооого се радвам че и при теб резултатите са чудесни   bouquet и за малката госпожица  Hug
 hellen_law3 защо си самоизписваш лекарства, недей  Peace няма смисъл да се тъпчеш с неща, които може и да не са ти необходими.  Peace Защото както е полезно да си набавяш витамини, така е  и вредно тяхното предозиране  Peace  И на мен са ми изписали магнезий, но това е защото имам контракции.  Peace   и са ми 3*2

Имаше мами които питаха за детски магазин има един новооткрит или поне за мен е нов  Blush  Вис Виталис  на "Ал. Стамболийски" малко след  Mall of Sofiq  голям е на 2 етажа.

Някой спомена ДЖЪМБО  newsm78 а те отвориха ли го вече, аз не съм видяла реклами и си мислех че още не е  newsm78

ООО мами днес си взех дрешките които си поръчах от нета страхотни са  smile3521 и много им се радвам  newsm44

П.П. Ама не се тормозете толкова с тези килограми, помнете че в крайна сметка всичко е заради бебо, а и ако леко, ама много леко се ограничите съм сигурна че всичко ще бъде в норма  Peace   bouquet

# 408
  • София
mama_vessy , джъмбото го отварят следващият понеделник Peace
Лично питах на място вчера Simple Smile

П.П-може, ако има желаещи да се организираме и да го посетим дружно  Wink

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 16:39 от maiski3

# 409
Аз съм ЗА общото посещение. Така, че да се събираме желаещите, какво ще кажете  Peace

П.П. Ама всички мами с амниото имат момичета  newsm47

# 410
  • София
Аз съм ЗА общото посещение. Така, че да се събираме желаещите, какво ще кажете  Peace

П.П. Ама всички мами с амниото имат момичета  newsm47

Даааа, и аз това се замислих Joy  newsm62

# 411
mama_vessy , джъмбото го отварят следващият понеделник Peace
Ако говорите за Джъмбо на Ботевградско шосе срещу Център за гуми ДИАНА, ОТВОРЕН Е, мисля, че септември беше, но да не сбъркам, аз лично съм го посещавала два пъти вече, така че със сигурност е отворен.

# 412
А къде е това ново Джъмбо??? Имаше едно вече на изхода на София на Ботевградско шосе, ама то от лятото си работи. Аз иначе също съм ЗА дружно ходене.  Wink

За килограмите - аз съм +6, но след емоционалните и здравословни перипетии от последните дни със сигурност съм свалила 1 килце, ще се премеря..  Confused Но мисля, че няма причина някой да се притеснява за килограмите си, така че спокойно, момичета!  Hug

Поздрави и лека вечер от мен!   bouquet

# 413
Здравейте момичета,идвам да се отчета...
Тъкмо се пръщам от консултация.... от предната консултация до тази съм +2....тоест вече килограмите са 9 направо ужас....И мене ми тежът,както е споменала някоя от дамите в предните странички....задъхвам се и аз  ooooh! .Хич добре не се чувствам с тия кила,ама какво да се прави....а като се има в предвид,че от тук нататък ще се качват още повече...направо не ми се мисли....Пък не се ограничавам,ама и не ям толкоз много,че да ги качвам...общо взето си ям както винаги съм си похапвала...Вярно,че всички казват да не мислим толкоз за килограмите,че те се сваляли,ама мен не ми е толкоз до това,че съм дебелана,колкото до това,че физически не се чувствам добре-уморяват ме,тежът ми...  Tired
Днеска беба така ме изплаши...беше се обърнала с гръбче и се беше покатерила някъде нагоре(не я гледахме,само я слушахме)и доки като почна да слуша за сърчицето и около минутка неможахме да я намерим каде се е скрила,ама накрая и намерихме сърчицето:) 140 удъра..За сметка на това докато търсихме сърчицето чувахме ритниците и,които бяха доста силнички... аз естествено чувах,ама незнаех,че това са ритници,та доки се наложи да ме успокои като каза,че щом ритници има значи и сърчицето ще намерим...Доста силничко биеше  Two Hearts
Мен микробиология не са ми правили...ама доки спомена нещо още в началото,че към януари ще я правим....Искам да попитам мамите,които са по-наясно...ако има някакви бактерии,то те опасни ли са за бебчето,ако раждането е секцио?

# 414
  • Карлово
здравейте аз ще имам момче  stork-boyи май спадам към мъжките майки в този форум Simple Smile
виждам че много майки се изморавят като мен въпреки че месеците ни не са много
ужасно се изморявам като стоя седнала ниско долу корема започва да ме боли

# 415
marinels  не е това ДЖЪМБО  Peace сега откриват ново, което е в посока разклона Банкя - Божурище и на мен този ми е най - удобен  Peace  това е изхода за  Калотина   Peace

Notova честито за сините гащички   bouquet   и  аз съм така с болките  ooooh! и си пия но шпа  Thinking

veset0 това е нормално, имам предвид задъхването, за съжаление е така и ще става все по зле  Mr. Green  с разстежа на корема    bouquet

Лека вечер!   bouquet

# 416
marinels  не е това ДЖЪМБО  Peace сега откриват ново, което е в посока разклона Банкя - Божурище
Ууу, те искат за последната година да покрият почти цяла София. Нека се развива бизнеса и особено бебешките магазини, че къде ще си празним портмонетата  Laughing Laughing Laughing

# 417
  • София
Мисля , че е всеобща заблуда , че  после се свалят бързо от кърмене .  Rolling Eyes
Явно си зависи много от организма и метаболизма . Годините също ... Rolling Eyes
Всеки съди от себе си  Simple Smile Аз се стопих и станах 48кг, но както отбелязваш, зависи от много неща. Надявамм се и втория път да имам късмета  Laughing

Аманита, какви са тези гангрени? Стращно ми звучат. Дано не е нещо сериозно  Praynig

Аз не съм фен на Дъмбо. Има и много добри неща, освен, че бълва боклуци, но не съм фен заради персонала. Изключително неподготвени, няма никакъв професионализъм и изобщо не знаят как да се държат с клиенти. Вярно, че това са 2ма 3ма, с които съм се сблъскала, но щом собствениците не знаят как да си подбират персонала, губят ме като клиент. Освен това опашките на касите много ме изнервят. Подредбата също. Пътечките ги правят толкова тесни, че да не може спокойно да се пазарува и разглежда. Имам наблюдения само за Джъмбо България.

# 418
  • Плевен
Comminela,какво да ти кажа първите три месеца ядях основно само сладко ,а последните три кисело мляко с овесени ядки ,ябълки и мнооооооого сирене и кашкавал.Девера ми каза ,че ще си уморя бебето от глад.После като се роди Поли като се почна една лудница яж,че да имаш кърма и на всеки час свеки ме пита имам ли достатъчно кърма щях да откача направо от притеснение и може би заради това кърмих само 4 месеца.После много диети без глад аз това не го броя за диета това е мъчение. .Пости по Коледа и Великден,и без сладко .
Количка има от каката и зимна и лятна така,че сега няма да купувам .Зимния кош хубаво ама да ги правят малко по-големки.Сеаг бих се обзавела с маса за повиване.

# 419
Добро утро мами  Hug

Да се отчета за прегледа вчера- всичко е наред с бебчо, пораснали сме- 850 гр е. И ни водят , че сме 26-та г.с. Таткото не успя да дойде с нас  Cry Бяхме самички, но както и да е.

Сега да се оплача - пак съм болна Sad , боли ме гърлото много, лека кашлица. Ужас. Но гърлото ме боли много. Взимам Стрепсилс с ментол и евкалипт, Колдрекс Джуниър сироп и капки клеева тинктура, чайчета и т.н. Обаче не минава  #Cussing out
Кажете някоя рецепта. Какво да правя, чак не мога да говоря от болка.
Тази нощ пробвах да слагам компрес с ракия и черен пипер, но нищо не помага.

ПС: аз съм + 8 кила вече  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 09:26 от Валари

Общи условия

Активация на акаунт