Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 9

• 24 081
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
ее, миличка и на мен на 11 септ. ми беше датата и съм в 6 г.с. ма лко не ти е вярна линийката, цъкни тук и ще видиш:
http://www.azibebe.com/index.php/novini/novini/kalkulator-za-bre … /menu-id-157.html
моята док. каза(по телефона) че само, ако пия хормонални лекарства може да има грешка Wink

# 436
ами може би да, излиза ми 5 седмица! Но като генерирам линийката и си впиша последната менструация ми излиза 4 седмица! Как да го поправя?  newsm78

# 437
Момичета, хвана ме някакъв вирус, леко ме боли гърло, и страшно съм отпаднала.Изпих един парацетамол, вземам и Тантум верде и хомеожон.Препоръчайте ми нещо ефикасно, което ще ме вдигне на крака.Малката и тя имаше същите симптоми като мен.

# 438
ами може би да, излиза ми 5 седмица! Но като генерирам линийката и си впиша последната менструация ми излиза 4 седмица! Как да го поправя?  newsm78
ее, на мне ми излиза 6 г.с. а на теб 5, как става това, като пишем една и съща дата??
Смени дата на линийката, или самата линийка

# 439
Разбрах, защо ти излиза 6 г.с., това е при цикъл от 28 дни, а моят е 31 дни!  Naughty

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 18:33 от lisichkataa

# 440
Седмиците се броят от последна менструация а не от ден на зачеване

# 441
Да, аз нали написах, че при мен продължителността е 31 дни, затова се е получило разминаването в седмиците!

# 442
Разбрах, защо ти излиза 6 г.с., това е при 28 дневен цикъл, а моят е 31!  Naughty
Освен това седмиците се броят при 28 дни и месеците също, иначе ще си бременан около 42-43 седмици... направи си линийка на която като напишеш датата на последната ти МЦ тя сама ще генерира датата и седмицата

# 443
Добре, мерси! Има доста неща дето не са ми съвсем ясни! newsm78

# 444
Добре, мерси! Има доста неща дето не са ми съвсем ясни! newsm78
аааа, сега и на мен това ми излиза като направя линийката....ами нормално е много неща да не са ти ясни, ти ако се зачетеш по-надоло да видиш аз как съм се шашкала на моменти(включително и снощи) хем , че ми е за втори път....между другото тая седмица вече трябва да може да се чуе сърчицето му, но може би заради това че ти е по-късно цикъла са ти казали да отидеш др. седмица...аз в сряда ще ходя Peace

# 445
  • област Варна
Мисля, че и трите gundie, lisichkataa и kilimiotlista сте за тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=531033.345
Тази е за бързи въпроси и отговори, не за чат  Peace

# 446
Да, сори малко се отплеснахме- аз докато не ми потвърди лекар бременността не искам да пиша много в разни теми за моята бременност ............сори пак Embarassed

# 447
И аз се извинявам, но се заблудих по заглавието "Бързи въпроси и отговори", та ми се искаше да получа отговор на моите въпроси! Embarassed

# 448
  • София
lisichkataa, да се върнем на единия въпрос Simple Smile
И през двете бременности имах болки. Такива каквито ги описваш, т.е. подобни на менструалните.
При повечето жени ги има, и са нормални за за начална бременност. През 1вата вече не помня какви лекарства ми бяха изписали. През 2рата пих само Но-шпа.

# 449
Благодаря за отговора, значи няма за какво да се притеснявам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт