Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 9

• 23 982
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
...ставам и тръгвам без да мисля за днешния кошмарен ден,който преживях ooooh!  Simple Smile

Точно така, направи го Peace. Дано попаднеш на хора утре Peace.
А на оная се сетих името - Ковачева #2gunfire

# 676
ще съм благодарна ако някой даде отзиви 1АГ или майчин дом,но в краен случай всичко изглежда е късмет

# 677
  • ул. "Мечтание"
ще съм благодарна ако някой даде отзиви 1АГ или майчин дом,но в краен случай всичко изглежда е късмет

За 1АГ има тема във форума:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536120.0

Сигурно и за майчин дом има (но нещо не я открих).

# 678
Света София в Красна поляна ли се намира. newsm78
Утре ще отида там да ми измерят тоновете,защото днес е вече късно а и нали ми ги мериха  Whistling там предполагам ще ми кажат какво да правя следващите дни,защото в Шейново единствено ми казаха ,че трябва да ходя да ми проследяват тоновете до 8-ми ,но след това.....
Благодаря ви Heart Eyes
да, там се намира...бившата Тина Киркова ...аз още й викам така де Wink да, но предполагам, че и там това ще ти кажат- зависи от тоновете ти.... а и 20 килограма не са толкова много, аз също съм ходила веднъж в Шейново и така ме ужасиха, че не стъпих повече, а и на мен ми се щеше там да раждам , ноооо.....

# 679
не ме притеснява да ходя да ми мерят тоновете,но да ми обяснят поне какво следва ....да знам и да имат поне малко чисто човешко отношение аз съм достатъчно объркана и уплашена и без психичния тормоз в болницата- мястото където трябва да ме успокоят

# 680
  • София
За раждането в Тина Киркова нямах екип. Попаднах обаче на добра акушерка - Белишка.

# 681
Аз не мога да разбера защо ги държат такива Кроели в АГ-тата?Това като лафа преди години"Там ги ровеха".В моя град има една АГ,която е пенсионирана преди 15год.,но продължава да преглежда и води консултации на бременни.Не мога да си обясня с какъв акъл отиват там?  newsm78

# 682
За раждането в Тина Киркова нямах екип. Попаднах обаче на добра акушерка - Белишка.
Peace Peace най-добрата просто Peace Peace

# 683
  • София
gundie, явно сме на едно мнение Simple Smile
Моите перипетии съм ги описвала някъде в архивите на "Недоносени дечица". Радвам се, че попаднах в смяна на тази акушерка.
Частната лекарка не можа да дойде, но затова пък след това редовно ме проверяваше. Назначи ми и интернист.
Като цяло съм доволна от б-цата.
Там след това ми правиха и операция от мастит.

# 684
Аз дори смятам , живот и здраве, ако пак забременея да й платя на Белишка и да раждам при нея...попаднах на нея като отидох да раждам и за съжаление тя си тръгна по едно време и не родих при нея, но е невероятна...аз съм много доволна от болницата, не съм плащала и наистина родилното е под всякаква критика и персонала там също, но лекарите бяха прекрасни и смятам, че човек там може да се чувства в сигурни ръце Wink

# 685
  • София
За персонала на родилното или само добро или нищо Simple Smile И за тези перипетии съм писала. Полудях 9 дена там, но всичко е вече зад гърба ми Simple Smile

# 686
Само да кажа на тия, които са в течение с моя проблем, че всичко се размина наистина по-най безболезнения и лесен начин- бях на преглед и всичко е ок, казаха ми като ми дойде пак да започваме на ново с опитите...не се налаголо да се пазим, явно тоя месец не се смята за пазене, а по-скоро възтановяване??
Благодаря ви за подкрепата Hug Hug

# 687
Gundie поздравления и ще чакаме хубавата новина съвсем скоро. И от сега да се разберем - лека и безпроблемна бременност  Hug

# 688
Gundie поздравления и ще чакаме хубавата новина съвсем скоро. И от сега да се разберем - лека и безпроблемна бременност  Hug
дадено, предишната ми беше такава...т.е. с резултата от доло Hug Hug Wink Wink

# 689
  • София
gundie, пожелавам ти късмет с опитите, и по-скорошно зачеване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт