Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 9

• 23 984
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Момичета помогнете ми  Cry Cry Cry  Много ми е зле..Боли ми гърлото,хремава съм,боли ме много главата,малко температура и ми е толкова отпаднало,че едвам ставам да тоалетната.Оня ден още докато усетих че се разболявам отидох при доктора,и ми изписа колдрекс и хапчета за смучене,но ето че днес съм още по зле и нямам сили да отида отново при него  Cry Cry Cry

A ти си? Бременна? Ако да, в кой месец? Опитай с хомеопатия - осцилококцинум, коризалия.

# 661
миличка за гърлото страшно много би ти помогнал Исламус (черен) аз си го ползвах и преди бременността и сега по време на бременност също така и Панадол Екстра (разтворими таблетки Panadol Soluble) за ГлАВОбОлИЕТО изчезва много бързо ,температурата и неразположението също (пак по предписание) Относно много тежката кашлица на мен Проспан ми помогна много!Все пак се консултирай с друг лекар ако можеш!Пожелавам ти бързо оздравяване!  bouquet

# 662
Здравейте
преди малко се прибрах от Шейново и да ви разкажа какъв кошмар преживях.Днес ми е термина а принципно не съм от София ,но реших да раждам там.За първи път отидох там да ми измерят тоновете и да разпитам за екип и т.н. ...изобщо нямам никаква представа.Отидох платих на касата при едни леко дръпнати лелички ,но нищо преживява се  Simple Smile
В стая 8 където трябваше да ми премерят тоновете направо както влязох ме навикаха, че съм качила повече от 12 кг не съм ли знаела че толкова трябва да кача ..тъпкала съм се като прасе и хиляди обиди.Останах потресена ,но си замълчах.Не стига че съм притиснена но тази там направо ми разказа играта ...защо съм дошла не съм си раждала в моя град и т.нПусна да записва тоновете и ме накара да държа нещо и да натискам колкото мога ръката ме заболя и изтръпна направо не издържах вече...а тая бабка продължи да ме овиква за кг и на мен не ми е приятно но нали не тя е качила 20 кг, защо трябва да те обиждат и се държат с теб  все едно си...Попита ме колко голямо е бебето като и казах ми каза ,че не съм добре да лягам да ме видят на ехограф оказа се ,че съм права след като ме гледаха точно 1,35 мин и някаква грубо ми каза да отида да си платя 30 лв на касата веднага.Само чаках да си тръгна от там няма да се върна повече , а те ми казаха да ходя през ден да ми мерят тонове ?Как да  издържа на това психическо натоварване.Сега се чудя в коя болница да отида? ooooh! направо още немога да спра да плача ...как мопже да има толкова злобни хора и да имат такова отношение към теб при условие,че си плащаш

извинявайте за дългия коментар,но просто бях чела хубави отзиви и останах много разочарована

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 14:42 от AnMary

# 663
Момичета помогнете ми  Cry Cry Cry  Много ми е зле..Боли ми гърлото,хремава съм,боли ме много главата,малко температура и ми е толкова отпаднало,че едвам ставам да тоалетната.Оня ден още докато усетих че се разболявам отидох при доктора,и ми изписа колдрекс и хапчета за смучене,но ето че днес съм още по зле и нямам сили да отида отново при него  Cry Cry Cry

A ти си? Бременна? Ако да, в кой месец? Опитай с хомеопатия - осцилококцинум, коризалия.

В 17 г.с съм

# 664
Здравейте
преди малко се прибрах от Шейново и да ви разкажа какъв кошмар преживях.Днес ми е термина а принципно не съм от София ,но реших да раждам там.За първи път отидох там да ми измерят тоновете и да разпитам за екип и т.н. ...изобщо нямам никаква представа.Отидох платих на касата при едни леко дръпнати лелички ,но нищо преживява се  Simple Smile
В стая 8 където трябваше да ми премерят тоновете направо както влязох ме навикаха, че съм качила повече от 12 кг не съм ли знаела че толкова трябва да кача ..тъпкала съм се като прасе и хиляди обиди.Останах потресена ,но си замълчах.Не стига че съм притиснена но тази там направо ми разказа играта ...защо съм дошла не съм си раждала в моя град и т.нПусна да записва тоновете и ме накара да държа нещо и да натискам колкото мога ръката ме заболя и изтръпна направо не издържах вече...а тая бабка продължи да ме овиква за кг и на мен не ми е приятно но нали не тя е качила 20 кг, защо трябва да те обиждат и се държат с теб  все едно си...Попита ме колко голямо е бебето като и казах ми каза ,че не съм добре да лягам да ме видят на ехограф оказа се ,че съм права след като ме гледаха точно 1,35 мин и някаква грубо ми каза да отида да си платя 30 лв на касата веднага.Само чаках да си тръгна от там няма да се върна повече , а те ми казаха да ходя през ден да ми мерят тонове ?Как да  издържа на това психическо натоварване.Сега се чудя в коя болница да отида? ooooh! направо още немога да спра да плача ...как мопже да има толкова злобни хора и да имат такова отношение към теб при условие,че си плащаш
отиди в  Света София да води лоренно отношение още на тоновете докторката е мила и любезна и, ако нещо й се стори , че има проблем, дори и в почивен ден вика...особенно е внимателна с преносващите, а в спешния са мили-  дори и да не си плащаш за екип

# 665
  • София
asq79, 2рият път родих в Тина Киркова, без екип. Имах лекарка от б-цата, при която ходех на частни прегледи. Тя не успя да дойде на раждането, т.е. нямахме специална уговорка.
Като цяло отношението беше много добро.
Дъщеря си пък родих в Правителствена б-ца. Бяхме две майки и ни гледаха като писани яйца. Дияна се роди началото на февруари, но беше 1вото бебе на отделението. И тогава нямах екип.
И двете ми деца бързаха.
Доволна съм и от двете си раждания.

# 666
Ася стискам ти палци всичко да мине добре.  Hug
Само се успокой малко,нали си чувала хората се държат според манталитета си.

# 667
Света София в Красна поляна ли се намира. newsm78
Утре ще отида там да ми измерят тоновете,защото днес е вече късно а и нали ми ги мериха  Whistling там предполагам ще ми кажат какво да правя следващите дни,защото в Шейново единствено ми казаха ,че трябва да ходя да ми проследяват тоновете до 8-ми ,но след това.....
Благодаря ви Heart Eyes

# 668
Щом си стигнала до финала потърпи още малко  Hug
Успех мила!

# 669
Вече започнах да се успокоявам,но понеже  не съм очаквала такова отношение ,а и не съм някоя която да отговори а напротив притисних се 5 пъти още оффф те ме видяха ,че си мълча и още повече ме обиждаха .Ужас още не проумявам Simple Smile

Да ще търпя,но когато незнаеш какво да очакваш и колко време и никой не ти казва Whistling

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 15:09 от AnMary

# 670
Не се отчайвай Ася, не в теб и килограмите ти е проблема, а в тях. Бездушните...ако толкова им е досадно да си седнат у дома. Успех, леко и безпроблемно раждане, и едно здраво и хубаво бебче:) Аз също съм много притеснена, имам още време, но пак  имам притеснения, за това къде и как да родя. Във Варна живея, моля за отзиви.

# 671
  • София
asq79, аз с 1вата бременност качих 25кг. 2рата и тя не падна по-долу, даже може би килограмите са били малко повече.
1вият път лекарката се смееше "малко повечко си качила" и закачливо ме пощипваше по корема.
2рият път частната лекарка каза "доста са килограмите", но толкова. Като влязох да раждам никой не е споменавал килограми.

Първа акушеро-гинекологична болница "Света София" (бившата Тина Киркова) е в Красна поляна.

# 672
Да аз знам ,че е така защото имаше още едно момиче което каза ,че повече няма да ходи,но с отношението си тези хора вместо да те успокоят в този и без друго напрегнат момент ....аз още немога да се успокоя напълно и ме е страх да отида утре отново някъде да ми измерят тоновете Cry

# 673
Ася, сигурно си попаднала на оная "тв-звезда" от "Такъв е живота" #2gunfire. Избяга ми името и сега. Тя дори в тв. предаването се държеше адски зле с родилките ooooh!. Тая жена ако ми изскочи насреща, ще получа страшница сигурно ooooh!. Бягай оттам, и не се връщай! Не мога да дам съвет къде да отидеш, защото не съм в София, но момичетата са ти дали варианти. Успех! Hug

# 674
Утре сутрин ще реша препоръчаха ми 1АГ Света София и Майчин дом ........ставам и тръгвам без да мисля за днешния кошмарен ден,който преживях ooooh!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт