ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 29 577
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • България
Засрамих се  Embarassed  Cry

# 526
Пак купони, спирка нямате. Браво. Софи, ти ако си засрамена, аз какво да кажа, ха-ха.
Къде ли е Кабо Алма в момента-на някой слон ? -завиждам силно.

# 527
  • През девет земи в десета
СУРВА 2011
30 януари (неделя)

di.va
Душко Добродушков
Dorothy с момък, с две майки и една девойка
noshtna_ptica + 2 девойки
Наточената Знаток
Neli_ani и Lady-B искат да дойдат - дано успеят
Зла Гадина + Мъж + поне едно дете  Laughing

Аз от момъка не мога да се оплача,учи с мерак,на класните по български и математика има 6......изобщо нямам оплаквания Mr. Green Може да има някоя и друга 5-ца за срока,но не е сигурно,ще видим.Мене всеки случай не ме притесняват петиците,него да,много на сериозно се взима Laughing

На щерката минаха всички изпити,издържа ги успешно с доста добри оценки,като се има в предвид,че ходи на работа.Само за последния,ми сервира да пиша едни протоколи в последния момент ooooh!,но се справих Whistling,даже са я похвалили колко добре ги е написала Laughing

# 528
Мисля, че е време да си призная  Embarassed аз не обичам много Сурва заради навалицата.... обаче нищо не ми пречи да се запия с вас Wink...

SofiaV, Сурва е един чудесен повод да си организираме среща извън София. Стегни се - натурализарана перничанка си. Да не се излагаме пред "чужденците". hahaha

СУРВА 2011
30 януари (неделя)

di.va
Душко Добродушков
Dorothy с момък, с две майки и една девойка
noshtna_ptica + 2 девойки
Наточената Знаток
Neli_ani и Lady-B искат да дойдат - дано успеят

Сериозно съм се наканила да видя този път кукерите ... а ако ви намеря - и вас , с голямо удоволствие.   bouquet  Придружителите се пишат, за да се запази маса или за обща инофрмация?

# 529
Тъкмо реших да напомня за себе си и гледам, че темичката е на втора страница. То ако всички са "активни" като мен, направо не знам какво ще стане. Работа ме е налегнала яко. Деветокласникът пак влезе в ритъм училище - тренировки с преобладаващ елемент тренировки, но пък за срока заформя що-годе прилични оценки, така че си трая. Само математиката го мъчи, ама ще я борим, няма как.
Хубава вечер от мен!

# 530
Гледам за Перник се стягате! Sunglasses

Ето едно ге … 5;ик!

Направи ми впечатление в клипчето, че в Перник са на бели дъски в у-ще, докато в 1АЕГ в София са още зелени и пишат с тебешир. На родителската учителката се оплака, че имало деца, които отказват да я чистят.

# 531
  • София и там където не се пуши
Моите деца, до тук са учили все в училища, където са с бели дъски. 41-во , 107-мо (комбинирани и черни и бели) и НПМГ .

Браво на момчето, много се радвам, че БТВ, показва такива талантливи деца.

Душко какво става със забавлението ни в Перник.

# 532
Браво на момчето!
Много ме впечатли и това, че издава стихосбирка заедно с дядо си. Такъв мост между поколенията изисква висока интелигентност и от двете страни!

# 533
Много ме впечатли и това, че издава стихосбирка заедно с дядо си. Такъв мост между поколенията изисква висока интелигентност и от двете страни!
+1

# 534
  • Sofia
+1

+1 и от мен, аз си знам че в Перник има много одухотворени хора Heart Eyes

# 535
Едноседмична ваканция, поради обявена грипна епидемия в София. Мисля, че компютрите ще изпушат.
http://www.rio-sofia-grad.com/

# 536
Мисля, че компютрите ще изпушат.
По-скоро МОЛ-овете ще се пукат по шевовете. Mr. Green
А какъв студ го дават следващата седмица, верно може и да изпушат Whistling

# 537
Добре, че минах оттук  Joy
Аз съм си на работа другата седмица.
Хич не ме интересува  Whistling

# 538
  • гр. София
Ох,в къщи вече цяла седмица се търкаляме болни майка и син. ooooh!
Новината не зарадва особено деветокласникът,защото имаше намерение да си повишава успеха по някои предмети.Уви! Wink

# 539
  • София
Голяма радост настъпи вкъщи... Joy

Общи условия

Активация на акаунт