ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 29 576
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София и там където не се пуши
Моят, предпочита да се разхожда до училище.  Joy .

Сетила съм се нещо да ви питам.

Нали след 7 клас ни дадох едни удостоверения с които ги записахме в новите училища. Та върнаха ли ви ги на вас  newsm78 .

# 541
  • There I was on a July morning
Ей, страшен е този форум. Влизам и още преди дъщеря ми научих за грипната ваканция Wink
Като я информирах и светнаха очите. За съжаление вече изкара грипа, както и поне половината им клас.

ПП. Дороти, не помня за тези удостоверения, но детето рече, че са ги върнали.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 19:01 от Скубиду

# 542
  • Sofia
И при нас е голяма емоция  Peace
Веднага се уговориха ангажименти с увеселителен характер Laughing

Dorothy аз тази красота вкъщи не съм я виждала ,значи е още в гимназията.

# 543
  • България
 При нас е бурна радост, най-вече защото другата седмица са изпитите им за края на срока и така щели да имат време да учат повече  rotfImao Вече чух уговорката с една приятелка: "Ще излизаме всеки ден, нали?" Wink
 Аз съм доволна защото ще си е в къщи  newsm44
 За да не ме вземете за съвсем негостоприемна заявявам - ако следващия уикенд не сме на ски ще се присъединя към сурвакарската група! Казах!

# 544
  • София и там където не се пуши

За да не ме вземете за съвсем негостоприемна заявявам - ако следващия уикенд не сме на ски ще се присъединя към сурвакарската група! Казах!
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

ама още си  го казваш.

# 545
  • България
 smile3534

# 546
  • Sofia
При нас ваканцията вече започна. С МОЛ+кино,  Shocked, понеже е много здравословно.  Rolling Eyes
А радостта е голяма, защото хем няма да са на училище, хем са здрави.  Joy
Дороти, имам спомен, че удостоверенията от 7 клас ще ни ги връщат заедно с дипломите от 8 клас, т.е. като завършат 9 клас...
/Стана малко като сините сливи, които били червени, защото са още зелени  hahaha/

# 547
Не знам за децата, но очевидно майките се оживиха от новината за неочакваната ваканция. Моите младежи не се радват толкова много, изглежда са си ваканция и когато са на у-ще Mr. Green(стана малко като със сливите на noshtna_ptica) Joy ...и без това били планували да пропуснат предстоящата седмица и да си ходят на тренировки по ски.  Wink

# 548
И моят е от щастливите, защото спестявал едно пропуснато контролно по физика. Сутринта самосиндикално си навил часовника и е станал в 6.30, за да гледал NBA на живо-не е добре това дете, иначе за училище ако е няма да чуе звънеца, ама щом е за баскет.....И естествено след малко заминава в парка с приятели.

# 549
  • България
Здравейте, дами! Днес моята девойка навършва 16 г. или както тя се изразява: "sweet sixteen". Почерпете се за нейно здраве!

# 550

Честит Рожден Ден!

SofiaV , желая й здраве, щастие и много късмет в живота за напред!

# 551
Честит рожден на Светли! Да е здрава и да следва мечтите си!

СУРВА 2011
30 януари (неделя)

di.va
Душко Добродушков
Dorothy с момък, с две майки и една девойка
noshtna_ptica + 2 девойки
Наточената Знаток
Neli_ani и Lady-B искат да дойдат - дано успеят
Зла Гадина + Мъж + поне едно дете

Това е крайното класиране  Laughing - 11 възрастни (две непотвърдени, но и неотменени  Wink) и 5-има млади индивиди.  Joy

Ще направя резервация за 14:30 часа.  Мисля, че е добре като час.
Вие ще пристигнете някъде около 12:30 часа. Два часа разходка и оглеждане на групите.
Настаняване в ресторанта. Хапване, пиийване, раздумки ... и тези три неща.  Joy 
Когато ни омръзне, отново може да се включим в празненството навън.

# 552
Софи, всяка майка е честита с празника на децата си. Пожелавам ти да ти да изживееш много моменти на гордост и лично удовлетворение като родител. Нека твоята фея постига своите цели с лекота, нека вярва в себе си и управлява живота си. А, нейната мама ще се радва отстрани.

# 553
  • Sofia
Честит празник на Софи и нейното момиче!
С пожелание за сбъдване на мечтите!

Душко, дано не съм те подвела, но току що научих, че ще съм ангажирана или в събота, или в неделя /точният ден ще науча в петък чак/. В рубриката "Перник" ме сложете с въпросителна...

# 554
Софи, честит празник! Hug
Честит Рожден ден на Светли!
Пожелавам й много здраве и щастие.
Да е умна, разумна, обичана и ухажвана. Да има много приятели!
Да се сбъднат всичките й мечти, да постигне набелязаните цели.

А на теб пожелавам много радост и търпение.
Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт