Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 1

• 48 102
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
В сайта на Общината ги обявяват на 27.05. Ходих до "Раковина", конкретна дата от там не пожелаха да ми кажат, но казаха "елате в края на май, ще са изнесени списъците на централния вход."

Бележките за данъците ги изкарах месец преди кандидатстването, не са ми казали такова нещо, а и в градините не са ми правили проблем. За мен е нелогично да имат срок 2-3 седмици или няколко месеца. Трябва да важат една  година.

# 241
В сайта на Общината ги обявяват на 27.05. Ходих до "Раковина", конкретна дата от там не пожелаха да ми кажат, но казаха "елате в края на май, ще са изнесени списъците на централния вход."

Бележките за данъците ги изкарах месец преди кандидатстването, не са ми казали такова нещо, а и в градините не са ми правили проблем. За мен е нелогично да имат срок 2-3 седмици или няколко месеца. Трябва да важат една  година.

Абсолютно съм сигурна, че служителка от НАП ми го каза това за 2те седмици, което може да е ...за   да печелят повече - по 2 , по 2...да забогатеят  Joy  да не би са на процент, че да лъжат така?! Ама какво ли се учудвам, държавен служител - или ще измънка нещо под носа си или ...вече са почнали и да лъжат!

Поправям се  -  говоря за Данъчното срещу Пиргос

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 21:35 от savage_17

# 242
  • На морето!
Удостоверението за липса на задължения към Община Б-с е за задълженията до 2010 вкл., т.е. стига да е издадено в годината, в която го представяте е актуално. А удостоверението, което се вади от НАП, сградата срещу х-л България може и да има давност, там ще излязат всички задължения- осигуровки, наказателни постановления и т.н. Да не говорите за различни неща?

# 243
От НАП какво удостоверение за пред градини и ясли? На мен от там не са ми искали. Аз само от "Приморец" вадих.

# 244
От НАП какво удостоверение за пред градини и ясли? На мен от там не са ми искали. Аз само от "Приморец" вадих.
От  НАП  нищо  не искат  ! Аз  разбрала не доразбрала  там отидох и хорицата ,като разбраха ,4е  ми трябва за дец.. градина  ме упътиха  къде да отида

# 245
  • Бургас
Моето удостоверение го обявиха за изтекло за по-малко от 2 седмици. Идва ми идеята, че може да съм прескочила в нова финансова година  newsm78
Някой питал ли се е защо искат да посочваме фирмата, в която работим. Защо им е нужна тази информация? Thinking Thinking Thinking

# 246
Как в нова финансова година? За кандидатстване в детска градина през 2011 г ти трябва удостоверение, че нямаш задължения за 2010 г. за какъв срок става дума изобщо? За мен това ис е чисто гъбаркане от страна на служителите. Ако мине. Този документ трябва (и има, поне доколкото на мен ми е трябвал) давност една година, т.е. Ама както и да е, тука само си говорим. На мен не са ми го връщали като изтекъл, не са ме и предупреждавали, че има срок, нкой не ми е правил проблем за него.

# 247
Моето удостоверение го обявиха за изтекло за по-малко от 2 седмици. Идва ми идеята, че може да съм прескочила в нова финансова година  newsm78
Някой питал ли се е защо искат да посочваме фирмата, в която работим. Защо им е нужна тази информация? Thinking Thinking Thinking

До колкото разбрах питат за да разберат дали всъщност работим, щото "ако си седите в къщи няма да ви гледаме децата" ми каза една директорка след като видя, че полето за работодател на мъжа ми беше празно.

# 248
Това пък е другата безумица. Как по-точно да си намеря работа като не искат да ми вземат детето по причина, че не работя? А съм напуснала, защото нямаше места в яслата и няма кой да ми гледа детето. Така става обикновено и накрая си заставен да не работиш или да работиш, колкото да ти тече стаж и да си даваш заплатата за гледачка. ooooh! Просто не ми се говори.  Че то това си е вид дискриминация. Искам детето ми да ходи на градина, т.к. трябва да се социализира и да расте в средата си. Това дали ходиш на работа или не изобщо не трябва да е определящо, но за съжаление е.

# 249
Вчера в Ясла № 1 официално обявиха, че на 17 Май ще изкарат класирането.
За детските градини има ли промяна, или чакаме 27 Май?

# 250
  • Бургас
Вчера в Ясла № 1 официално обявиха, че на 17 Май ще изкарат класирането.

Много благодаря за информацията, мислех другата седмица след 10 май да обиколя яслите, защото прочетох тук, че тогава ще излязат класиранията за юни.

# 251
За яслите ги изнасят по-рано т.к. има прием и през юни.

# 252
Миналата година ги бяха изнесли на датата, която беше обявена от общината в края на май, поне в нашата ясла беше така.  Peace
Голямо тичане беше за изследванията, за да са готови за 2-3 дни.  Crazy

# 253
а тези изследвания с каква давност са? колко време преди записването могат да бъдат извадени, за да не се налага това бягане в последния момент, някой знае ли?

# 254
Две седмици доколкото на мен ми е известно.

Общи условия

Активация на акаунт