Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 1

• 48 104
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Две седмици доколкото на мен ми е известно.

Поне до миналата година беше така!  Peace

# 256
Здравейте! Има ли някоя мама тук с дете без ваксини и стои въпросът с яслата и градината? Приятен ден на всички!!!

# 257
Здравейте!В ЦДГ"ДЕТЕЛИНА"все още има незаети места за набор 2008.

# 258
Какво значи незаети места? Нали класирането още не е излязло...... Подали са молби по - малко на брой деца, отколкото места има в групите или какво?

# 259
Да все още се приемат молби защото местата са повече от подадените молби.

# 260
Здравейте,момичета! Ние сме родени януари 2009.В този случай,за коя вьзрастова група трябва да кандидатсваме и дали не сме изпуснали срока за септември?
Извинявам се за глупавите вьпроси,но до скоро не живеехме тук и ми е доста обьркано. Blush

# 261
  • Бургас
Здравейте,момичета! Ние сме родени януари 2009.В този случай,за коя вьзрастова група трябва да кандидатсваме и дали не сме изпуснали срока за септември?
Извинявам се за глупавите вьпроси,но до скоро не живеехме тук и ми е доста обьркано. Blush
findo , за вашата възрастова група ще се приемат документи другата година - най-вероятно от началото на април, както беше и предходните две години. Сега се приемаха документи за набор 2008.  Peace

# 262
Irra,благодаря много за отговора!Това най-вероятно означава ,че ще ни вземат пьрва група от май месец някьде...успокоих се,че поне не сьм закьсняла сьс записването.  bouquet

# 263
  • Бургас
....Това най-вероятно означава ,че ще ни вземат пьрва група от май месец някьде........
Не, за съжаление ...В края на май излиза класирането за ДГ и чааак през септември се сформират първите групи   Confused

да редактирам: Нямам идея какво е положението за децата, които се водят в ясленски групи.

# 264
  • Бургас

Дъщеричката ми е април 2009, кандидатствахме за ясла, на 17 май излизат класиранията!

# 265
да, класирането за ясла излиза във вторник - 17.05  Peace

# 266
findo , за вашата възрастова група ще се приемат документи другата година - най-вероятно от началото на април, както беше и предходните две години. Сега се приемаха документи за набор 2008.  Peace

Но, това при положение, че сте искали за детска! Ако сте искали за ясла мисля, че сте изтървали подаването на долкментите..  не знам дали съм разбрала правилно въпроса ти!?

# 267
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

на сайта на общината ли?

# 268

на сайта на общината ли?
не знам за сайта, но ще сложат списък с приетите деца на вратата на всяка от яслите.

# 269
  • Бургас
И дано не ни изненадат неприятно с бройките приети деца в ясла. След като е прието новото постановление, за /не/изписването на децата навършили 3 години, се притеснявам, да не би приетите деца през юни да са двойно по-малко.

Нямам търпение до вторник и аз и съм на тръни Simple Smile

adelinas , имаме да слагаме и ние реимунизация на Пентаксим.  Ако е приета Деси в ясла от юни трябва задължително да я направим. Изисква се спец. бележка от личната за ваксините  Peace

Общи условия

Активация на акаунт