Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 1

• 46 315
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Момичета искам да ви помоля да споделите впечатления от ДГ " Иглика" и "Брезичка" в "Славейков".

Моите и двамата са в "Иглика". Баткото е сега там предучилищна, а малката е първа група. Аз лично съм мн доволна от госпожите и на двамата. Особено от госпожите на големия;)

# 46
В Славейков най-добрата детска градина е "Детелина"

# 47
Кажете ми за деца под 3 годинки освен държавните ясли какво предлага града? Аз на държавна ясла малкия не искам да го пращам но догодина на есен, ще трябва някъде да ходи и започвам да събирам мнения за частните ако има такива. От Монтесори доволни ли сте?

# 48
Здравейте, записвам се и аз с един въпрос- налага се да запиша детето след Нова година на ясла и най-близката до нас е тази до 55 бл. в Славейков-"Райна Княгиня".Някакви отзиви за там?

# 49
  • вкъщи
Моят син ходи там малко време,но какво да ти кажа.Като цяло нещата са нормални,но лелите не са за тази работа,груби,невъзпитани ,мразещи работата си жени.Сестрите поне са нормални жени.детето ми теърде много боледуваше и затова ходи малко.

# 50
Здравейте! И аз искам да попитам нещичко - може ли детето да започне да ходи на ясла месец януари напр. , или задължително само юни или септември?

# 51
  • На морето!
Здравейте! И аз искам да попитам нещичко - може ли детето да започне да ходи на ясла месец януари напр. , или задължително само юни или септември?
По принцип не може, юни и септември се изписват 3годишните и тогава е новият прием, НО ако има свободни места те се запълват и през годината, но от резервите или познати на директорите, сестрите и т.н. Често се отписват деца от яслите заради честото боледуване, така че просто отиди и попитай, но бъди подготвена за отказ.

# 52
По принцип не може, юни и септември се изписват 3годишните и тогава е новият прием, НО ако има свободни места те се запълват и през годината, но от резервите или познати на директорите, сестрите и т.н. Често се отписват деца от яслите заради честото боледуване, така че просто отиди и попитай, но бъди подготвена за отказ.

Менина, благодаря за отговора   bouquet
Чак сега видях, че темата е за Бургас, а ние сме от Варна, но предполагам, че принципът е един и същ

# 53
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам дали има някой наясно с датите за записване в детска ясла. Знае ли някой откога започва приемът на документи и голямото чакане за ясла?  newsm78

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 09:15 от CatWoman

# 54
А документите за детска градина пак ли април ще се подават?

# 55
И мен ме интересува днес ли трябва да отида да подам документи за ясла. Търсих информация в сайта на общината, само за ДГ има.
И друго - синът ми доста време отсъстваше от градината, искам да попитам какви са наблюденията ви, сега има ли много болни деца по градините, и какви са гадовете - за бронхити, пневмонии и скарлатини чувам най-често.  Cry

# 56
Здравейте и честита нова година на всички.От днес започва официално записването за приема на деца за ясли и детски градини!То ще продължи до м.Април.Ето тук са обявени свободните места: http://www.detski-gradini.info/vyprosi-otgowori/36-%D0%92%D1%8A% … 81-2010-2011.html
Успех на всички!!!

# 57
Тази информация не е ли стара?

# 58
Еми ако има нещо ново по-късно ще отида до ОДЗ-то и ще пиша.

# 59
pollinna   ot днес се подават документи в яслите. В ДЯ 1  имаши 5-6 майки само ...няма навалици , опашки и тн

АЗ искам да попитам, тъй  като детето ми юли ще навърши 3 год., сега април трябва да подам документи за ДГ нали така, за да може от септември да е в градината.  Нали са до 3 в яслата  Blush  newsm78  (извинявам се за елементарния въпрос , но искам да съм сигурна)

Общи условия

Активация на акаунт