Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 1

• 46 256
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Защо нова амбулаторна карта? ПКК за градина правят ли или само урини и другите изброени?

# 421
  • Бургас
Защо нова амбулаторна карта? ПКК за градина правят ли или само урини и другите изброени?

За кръвта - на документа пише "Кръвна картина - поне 8 от посочените показатели или повече" - ако това се счита за ПКК ....
В новата амб. карта лекарката ще нанесе данни за детето и ще я нося в яслата  Peace
Каквото  ми казват, това правя - малко като овцете, но съм забравила как беше преди 7 години със синът ми  Laughing

# 422
Благодаря! Ама аз си мислех, че моята дъщеря си има амбулаторна карта та затова питам.  newsm78

# 423
Здравейте Simple Smile искам да попитам как стой въпроса с адресната регистрация при прием за детски ясли или градини, по лична карта се водя в друг квартал на Бургас, настоящия ми е различен трябва ли го сменям за да приемат детето до нас?

# 424
Здравейте Simple Smile искам да попитам как стой въпроса с адресната регистрация при прием за детски ясли или градини, по лична карта се водя в друг квартал на Бургас, настоящия ми е различен трябва ли го сменям за да приемат детето до нас?

Препоръчително е, защото адресната регистрация е предимство. Ако таткото е с актуална адресна регистрация, даваш копие от неговата лична карта. Но да си знаеш, че смяната е голямо размотаване, поне преди 3години беше така  Crazy

# 425

Препоръчително е, защото адресната регистрация е предимство. Ако таткото е с актуална адресна регистрация, даваш копие от неговата лична карта. Но да си знаеш, че смяната е голямо размотаване, поне преди 3години беше така  Crazy

Аз също мисля, че е от значение и, че това е повлиало при нашето класиране. Аз когато сменях адресната си регистрация (преди 4 год) стана за няколко минути. В сградата на общината се правеше тогава  -  входа зад нея. Но после личната карта се чака...

# 426

Аз също мисля, че е от значение и, че това е повлиало при нашето класиране. Аз когато сменях адресната си регистрация (преди 4 год) стана за няколко минути. В сградата на общината се правеше тогава  -  входа зад нея. Но после личната карта се чака...

Може би си в центара и затова. Аз си я сменях в меден рудник, първо ходих в нашето кметство, оказа се, че трябва да купувам някакъв формуляр от книжарница, след това пак в кметството, оттам в общината, след това в районното, пак снимки и т.н. не малко беше разкарването, определено не ми стигна един ден, че те хората си имат и почивки все пак.

# 427
по назад в темата прочетох че е предимство, с таткото нямаме брак, а и той се води на друг адрес който пак ме не устройва, а знаете ли да само настоящия адрес е нужно да се смяня или постоянния Thinking
Много не са ми ясни тези процедури оказа че за смяна на постоянен адрес е нужно Нотариален акт на имота където ще живееш ако си под наем собственика трябва да даде съгласието си,също и личната карта не ми е изтекла имам доста време още и се чудя дали сега само настоящия да сменя някой скоро ако се е занимавал моля да ми обясни Rolling Eyes

# 428
Не е необходимо настоящия и постоянния да са еднакви. Имаш предвид дали ще се вземе под внимани като предимство адрес, който не е постоянен ли? Би трябвало. Все пак това към момента е актуалното ти местоживеене.

# 429
да това имах впредвид дали настоящия или постояния взимат под внимание, къде да попитам за информация може ли да ме насочите?

# 430
Може да попиташ в яслата. Аз мисля, че взимат под внимание настоящия. Или в Общината.

# 431
Луси, взимат под внимание настоящ адрес. Сменя се с формуляр в общината - отзад става на едно гише и плащане, буквално за минути. Аз смених постоянния адрес, но тогава сменяш и лична карта.
Адреса е едно от предимствата, които се ползва, но ти за ясла си закъсняла, за ДГ направо догодина -тъкмо Марти ще е на 3 . Защото от чиста ясла, каквато е щурче не е толкова лесно да отидеш в Андерсен, която ти е близо. Адресната регистрация според мен е важна, защото има голям наплив за там, особено откакто имат и басейн. Мои познати от М.рудник и къде ли не си водят децата в Лазур, тъй че си направи труда да скокнеш до общината.
Аз съм на работа, но звънкай...

# 432
Здравейте, искам да попитам има ли някъде в Бургас детски клуб, в който да мога да оставя детето си почасово??? Той е на 1 годинка и 3 месеца.

# 433
Здравейте, искам да попитам има ли някъде в Бургас детски клуб, в който да мога да оставя детето си почасово??? Той е на 1 годинка и 3 месеца.

Да го оставиш или и да си там? В Зорница в блока на КООП и 5 Д -то има детски кът Тити тайс, който има отделен "бебешки" кът. Хубав е, а и момичетата много се грижат за мъниците - една кака ще има неотлъчно до детенцето. Освен, че и ти ще си там - има кафене в самия кът (естествено не се пуши) 

# 434
Е има такива клубове където  ти  ги гледат по4асово  ,докато  ти  не си там . Peace

Общи условия

Активация на акаунт