Е-bay - тема 61! Предновогодишно пазаруване!!!

• 33 233
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Мерси много на всички момичета за мерките и съветите за размер. )
Аз попитах, защото за себе си съм поръчвала от детските, размер за 15г и ми става. А съм с огроомните размери 12-14, повече 14. )

Вики, роклята е просто страхотна, много е кукленска. )
А лаптопа също е чудесен. И Калина отдавна ми мрънка за лап топ и ще купувам и аз. )

За портмонетата, също така на Фиорели не са лоши, в повечето случаи са в комплект с ключодържател. Аз имам един такъв, много сладурест, ама така си стои в кутията. ) Портмоне за стотинки и ключодържател обувка. )

И аз много се дразня напоследък от сумата за доставка, по 3-4паунда. Ами като видя такава не наддавам. То в повечето случаи печеля стоката за по-малко от тази сума или за същата. Случвало се е като тръгна да плащам на куп неща и доставката ми е повече от сумата за дрехите.

# 32
тези лаптопи като са само на английски - достатъчно интересни ли са за по-малките?

# 33
  • В Европа!!!
цоп и аз тука     Wink и благодарско за темичката  Hug.
За портмонетата да ви похваля RIVER ISLAND-вече 3 година си ползвам едно такова и съм предоволна  Peace.

# 34
  • Шумен
Kölsches Mädel , Mirama, благодаря и аз много я харесах, дано и на живо е толкова хубава  Flutter.

# 35
  • Montana
Момичета,знае ли някой как да променя фиидбека? Написах на един азиатец , и сега след като ми върна парите искам да го оправя,но тай казва,че не може да ми изпрати той ,ами трябва аз да го оправя. Опитах се да се свържа с чата на и-бей,чаках към 2 часа ,и ... благодаря ви за търпението, моля изчакайте.
Моля ,ако някой знае как да оправя коментара   да ми пише,че цяла вечер опитвам и нищо не става.

# 36
desinik, доколкото си спомням, продавачът трябва да изпрати рикуест към теб за промяна на фийдбека, но да не те обърквам. Не ми се е случвало. Мисля, че тук го бяхме разсиквали. Обаче ми е нещо чудно: защо се занимаваш ти да търсиш начина? Мисля, че не ти, а продавачът има зор за промяна на фийдбека,нали? Остави го той да се разправя с лайф-чатове!

# 37
  • Бургас
Абсолютно да! Аз съм променяла така дадена отрицателна оценка след много молби и рефънд. Продавачът праща искане за промяна на оценката, така че онзи да търси, а не ти да си губиш времето Peace

# 38
  • София
И аз май ще си потърся портмоне.
Иначе сега съм на вълна форми за сладки и други подобни.

# 39
  • Montana
desinik, доколкото си спомням, продавачът трябва да изпрати рикуест към теб за промяна на фийдбека, но да не те обърквам. Не ми се е случвало. Мисля, че тук го бяхме разсиквали. Обаче ми е нещо чудно: защо се занимаваш ти да търсиш начина? Мисля, че не ти, а продавачът има зор за промяна на фийдбека,нали? Остави го той да се разправя с лайф-чатове!

Конкретният случай май е различен, защото бях отворила диспут , и по правилата на ибей, няма възможност да ми изпрати рикуест. Получих от него 20 съобщения, че е мн тъжен, притеснен, не може да спи. Изпраща ми линк ,където да търся информация за промяна на коментара, писах на ибей, но нищо не се променя. Исками се да оправя нещата, а и той ми върна парите ...

# 40
  • Варна
Много отдавна нищо не съм купувала, но сега съм решила да си купя Лего, пардон на децата де. Така че моля, ако можете да препоръчате някой търговец.

# 41
  • София
Mirama, благодаря за труда!   bouquet

Ай сега да ви покажа какво видях , докато се ровех из играчките за подаръци за Коледа  Blush  Crazy .

Pinkie, благодаря за окуражението!  Hug

П.С. Да уточня, че го видях в детските играчки  hahaha

Не е истина! Пуловерче за миУото на миУото!

# 42
Добро утро Coffee
Момичета,какво ви е мнението за продуктите с този надпис Manufacturer refurbished

# 43
  • София
Някой би ли ми помогнал с информация какво точно да попълня в полетата с питанките от адреса на Габко.....искам да ги добавя като нов адрес в E-bay,  но досега всичко директно към БГ съм пращала и много не съм наясно все още с тази част. Може и на лични за да не спамим темата. Предварително благодаря  Peace

# 44
  • Плевен
и аз тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт