Витилиго 3

• 235 837
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 60
Ако не помога Алоето със сигурност няма да навреди,специално за Форевър Ливинг съм чел и имам познат който е много навътре в нещата не говоря за хора които се занимават и са дистрибутори,При Форевър Ливинг %на запзване на Алоето е много голям аз също скоро започвам да приемам до сега си биех инжекции с Алое няма видим резултат при мен, незнайно защо ако ми излезе ново петно винаги е зимата,като избягвам лятото да се пека на слънце само под чадър съм но пак си се зачервяват петната и се пазя много!

# 61
Честит 8 Март на всички майки и жени,пожелавам ви кошница от красиви емоции за напред в живота ви .....

# 62
Ако не помога Алоето със сигурност няма да навреди,специално за Форевър Ливинг съм чел и имам познат който е много навътре в нещата не говоря за хора които се занимават и са дистрибутори,При Форевър Ливинг %на запзване на Алоето е много голям аз също скоро започвам да приемам до сега си биех инжекции с Алое няма видим резултат при мен, незнайно защо ако ми излезе ново петно винаги е зимата,като избягвам лятото да се пека на слънце само под чадър съм но пак си се зачервяват петната и се пазя много!
ти ходиш на плж ли??знам,че това е строго забранено,тъй като липсата на меланин практически оставя кожта без защита.Преди време бях чувала,че се препоръчва слънце,но сега съм убедена че е вредно за витилигото.

# 63
Е като имам витилиго да не се е свършил света Crazy,ходя на плаж сутрин рано и след 16.00часа,като цяло съм съгласен,че това с мазането с видовете кремове  и после излагане на слънцето е голяма боза(не помага за излекуването и премахването на петната)Миналото лято за съжаление видях  доста хора с витилиго което ме накара да се замисля,че има много страдащи от този кожен проблем.

# 64
Аз пък не съм си показала носа на плажа от години-нищо,че живея до морето.Ако почернея и петната личат силно

# 65
Определено си личат но пък живота не спира.Който ни е приемал и преди ще ни приема и  Winkсега

# 66
Определено си личат но пък живота не спира.Който ни е приемал и преди ще ни приема и  Winkсега
lelee кефиш ме  bouquet

# 67
Преди 10 години си "излекувах" с Мелагенина две огромни петна,симетрични на двете колене с големина ,колкото яйца.Мазане и печене на слънце и лампа!!Постепенно започнаха да избиват петна с цвета на кожата ми /нормалната/ отгоре и така се сгъстиха,че покриха петната.От тогава родих,не съ мазала нищо-не се появиха повече/да чукна на дърво/
Мелагенина беше кубински,международен шофьор ни го донесе тайно.
Пробвах после за други петна Мелагенин-германски....нулев ефект!
Ако някой има връзка с Куба,моля да ми пише на лични-искам още една бутилка Меагенина!
Успех на всички в борбата с витилигото! Peace

# 68
Детето ми е с витилиго той е на 10 г. при него е наследствено от таткото.
На всички искам да кажа, не чакайте пробвайте с хомеопатия, ние посещаваме д-р Кирил Стоянов в София за първи път отидохме през м. август 2010 г. определено има резултати, но преди всичко трябва търпение. Резултатите идват бавно и малко, по-малко.
Колкото по-рано се отиде толкова по-добре в смисъл не чакайте да минава много време.
Нещо което нама да ви навреди на всички с витилиго е да се яде покълнало жито. На дете дозата е 3 сепени лъжици, а на възрастен 6 се почистват и се составят във вода дапрестоят 12ч., след това се поставят между марля да покърнат -12 ч. яде се на гладно.
Скоро четох за човек който 5 г. ял покълнало жито по 6 месеца в годината и косата му от бяла, върнала цвета си.
Това ако не помогне няма да навреди.

# 69
Аз съм пробвала с житото и има ефект още след 20 дни,но незнам твоята рецепта каква е,но моята е мазане на петната с нефт и определено има ефект,защото моето витилиго е от 30 години и щом при мен действа може би при лек стадий ще се излекува.Не се отказвайте житото няма да навреди.

# 70
janabbg,Сисито74,кое се яде на покълналото жито!Само кълновете или всичко?
Разбрах дозата,но не разбрах един път на ден ли се яде?
Благодаря предварително!

# 71
  • Пловдив
И аз бих искала да знам повече за това жито (може и на лични),а също и за мазането с нефт Praynig
Но ако може да ми обясните всичко стъпка по стъпка,защото изобщо не съм в час...а имам витилиго от15 години и повече...Досега само с гримове съм пробвала и с едно мазило от билкар,но не помогна.И алоевата горчилка пих-пак нищо Cry

# 72
И аз бих искала да знам повече за това жито (може и на лични),а също и за мазането с нефт Praynig
Но ако може да ми обясните всичко стъпка по стъпка,защото изобщо не съм в час...а имам витилиго от15 години и повече...Досега само с гримове съм пробвала и с едно мазило от билкар,но не помогна.И алоевата горчилка пих-пак нищо Cry
Това наистина е интересно и ви моля не да споделяте на лични, а тук в темата. В крайна сметка всички тук ни интересува! Peace

# 73
Точно така и аз се запалих от идеята, бях чел някъде за това  но друго е да сподели човек така , че споделете моля.Все пак общата ни кауза е лек за Витилиго Praynig

# 74

Общи условия

Активация на акаунт