Витилиго 3

• 233 832
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте отново Simple Smile

Ходих да се консултирам с доктор дали е възможно да се оперира и да ми даде малко повече информация за да знам какви очаквания да имам.
На кратко ми каза "да не се занимавам с глупости" не беше много учтив, но поне ми каза нещо много вярно да пробвам различни видове лечение и "да го карам по-спокойно и да избягвам стреса" Sad
Все неща които съм чувал, но този път сякаш имаха повече смисъл. Сега съм се мотивил да променя начина си на живот и да пробвам всичко което "помага". Надявам се да намеря правилната рецепта за мен и да се похваля с добри резултати8)

# 931
Попаднах на статия,в която пишеше,че витилиго развиват хора,които се чувстват незащитени,самотни,макар и не сами, не достатъчно обичани и приети.За мен има някаква истина в това.Бихте ли споделили вие имате ли подобни чувства и усещания

Абсолютно,случиха ми се ужасни неща след които аз категорично се чувствам много самотна ,същи и "загубила почва под краката си"както се казва.Това със сигурност е било ако не основен то голям фактор
Благодаря за отговора! Надявам се още от нас да споделят

# 932
Здравейте, колеги  Simple Smile
Да се разпиша и аз. Имам витилиго от около 3 години, като до април, тази година всъщност имах само едно петно без пигментация на лакътя на едната ръка и не съм правила нищо. Миналата година родих и явно това активира витилигото (стрес в работата винаги съм имала и напоследък не беше малък). В момента то не е спряло да пълзи - много бързо засегна дланите на двете ръце, пръстите, лактите, имам и петно на лицето. Аз обаче също не спрях да действам, с надеждата, че ще мога да спра разпространението и да репигментирам петната докато са "млади". Водя точен списък с всичко, което съм правила- над 15 вида мазила, хапчета, билки, бъркочи, отвари и т.н., голяма част от които взех от вашия форум. Ходих при двама дерматолози (вкл. проф. Цанков от Токуда), но лечението с протопик и гинко билоба нямаше никакъв ефект. Облъчвах се с лампа с 311 нм-нищо. Малък резултат при мен даде мазането с масло от черен кимион, но до сега нямам затворено петно. В момента мажа с мелагенина плюс, пия гинко билоба, сарсапарила, селен, вит. Б12 5000 мкг и провеждам хомеопатично лечение. Резултат очаквам (живот и здраве) поне след около 3 месеца.
Може ли някой да сподели дали биоскин поститат добри резултати при репигментация на ръце и дали се връща завинаги пигментацията?

# 933
Записвам се и аз да следя темата. На дъщеря ми започнаха да излизат бели петна около пръстчетата на ръцете и краката. Заведох я на дерматолог и се оказа витилиго. За момента не й предписа нищо за мазане, защото била още малка /на 4г и 6м/. Само да следим петната. Кремовете за мазане имали странични ефекти и д-рката не могла да си позволи да ги предпише на толко малко дете. Направо се ужасих!

# 934
  • София
Да се разпиша и аз. Имам витилиго от около 3 години, като до април, тази година всъщност имах само едно петно без пигментация на лакътя на едната ръка и не съм правила нищо. Миналата година родих и явно това активира витилигото (стрес в работата винаги съм имала и напоследък не беше малък). В момента то не е спряло да пълзи - много бързо засегна дланите на двете ръце, пръстите, лактите, имам и петно на лицето. Аз обаче също не спрях да действам, с надеждата, че ще мога да спра разпространението и да репигментирам петната докато са "млади". Водя точен списък с всичко, което съм правила- над 15 вида мазила, хапчета, билки, бъркочи, отвари и т.н., голяма част от които взех от вашия форум. Ходих при двама дерматолози (вкл. проф. Цанков от Токуда), но лечението с протопик и гинко билоба нямаше никакъв ефект. Облъчвах се с лампа с 311 нм-нищо. Малък резултат при мен даде мазането с масло от черен кимион, но до сега нямам затворено петно. В момента мажа с мелагенина плюс, пия гинко билоба, сарсапарила, селен, вит. Б12 5000 мкг и провеждам хомеопатично лечение. Резултат очаквам (живот и здраве) поне след около 3 месеца.
Може ли някой да сподели дали биоскин поститат добри резултати при репигментация на ръце и дали се връща завинаги пигментацията?

Здрасти!
Аз ходя упорито на BIOSKIN терапия, и съм много доволен. Не знам защо никой друг не споделя резултати. Пия лекарството което ми предписа лекаря и се мажа с крема. Пия фреш от магданоз и моркови.По назад съм публикувал и снимки. Направил съм си и нови, но сега съм на пътешествие и ще ги публикувам като се прибера другата седмица.Едва ли някой може да отрече ефекта. Доктор Тасев ще се прибере от Италия за няколко дни в неделя и ще приема нови пациенти. Ако ви е интересно - обадете му се и си запишете час. Предполагам, че консултацията е безплатна.
Питайте каквото ви интересува или ми звъннете по телефона.
Поздрави и успех

# 935

Здрасти!
Аз ходя упорито на BIOSKIN терапия, и съм много доволен. Не знам защо никой друг не споделя резултати. Пия лекарството което ми предписа лекаря и се мажа с крема. Пия фреш от магданоз и моркови.По назад съм публикувал и снимки. Направил съм си и нови, но сега съм на пътешествие и ще ги публикувам като се прибера другата седмица.Едва ли някой може да отрече ефекта. Доктор Тасев ще се прибере от Италия за няколко дни в неделя и ще приема нови пациенти. Ако ви е интересно - обадете му се и си запишете час. Предполагам, че консултацията е безплатна.
Питайте каквото ви интересува или ми звъннете по телефона.
Поздрави и успех
Може ли телефон

# 936
И аз ще помоля за телефон,ако може  Praynig

# 937
Записвам се и аз да следя темата. На дъщеря ми започнаха да излизат бели петна около пръстчетата на ръцете и краката. Заведох я на дерматолог и се оказа витилиго. За момента не й предписа нищо за мазане, защото била още малка /на 4г и 6м/. Само да следим петната. Кремовете за мазане имали странични ефекти и д-рката не могла да си позволи да ги предпише на толко малко дете. Направо се ужасих!
Ами моята дъщеря е на 6год. и кремът, който предписа лекарката е само с екстракт от пъпеш и  ужняма странични ефекти, също няма проблем да се полза и от деца и то за дълго време. Та допитай се, ако прецениш, и до още някой. Но, ако схващам правилно, така или иначе е много вероятно да не се повляияе от нищо...

# 938
Инкс, кремът дето ви е изписан витикс ли е? Аз ходих в аптеката и ми предложиха едно олио, изцяло натурален продукт и сега я мажа с него Theresienoil, но още не мога да споделя за резултат.Не видях никой да е писал за това олио. Със сигурност ще чуя и друго мнение, макар че съм много обезсърчена.

# 939
  • София
И аз ще помоля за телефон,ако може  Praynig

Здрасти

Телефона на др Тасев е 00393286932910 - има и VIBER,  или може да звъннете на Симона - тя извършва процедурите -  0878383845 за да се уговорите за преглед

моя тел. е 0894660354

# 940
Инкс, кремът дето ви е изписан витикс ли е? Аз ходих в аптеката и ми предложиха едно олио, изцяло натурален продукт и сега я мажа с него Theresienoil, но още не мога да споделя за резултат.Не видях никой да е писал за това олио. Със сигурност ще чуя и друго мнение, макар че съм много обезсърчена.
Аз това олио го ползвам оскоро, но за рани и белези, не знаех,че става и за петната  newsm78 newsm78 Ефект от него съм видяла ефект върху раничка от спукан мазол, на другия ден кожата беше като нова  Laughing

# 941
Да, точно Витикс. Естествено, много е вероятно да не помогне.

# 942
Аз това олио го ползвам оскоро, но за рани и белези, не знаех,че става и за петната  newsm78 newsm78 Ефект от него съм видяла ефект върху раничка от спукан мазол, на другия ден кожата беше като нова  Laughing
Вече няколко пъти мажа с това олио и не мога да кажа за резултат, но ще направя и орехови листа с ракия. Назад във форума имаше такава рецепта и е помогнала

# 943
Да, точно Витикс. Естествено, много е вероятно да не помогне.
Повечето мнения за витикс са, че не е помогнал и затова не го взех. Ще я мажа с това олио докато не я види друг дерматолог. Все пак са съвсем наскоро появили се петната, може и да се повлият от мазане... Ох, нали надеждата умира последна и тя ни крепи.  Sad

# 944
Да, и аз на това се надявам, че са малки и прочее. Иначе, дерматоложката каза 4 месеца да мажа и после да я заведа - ако не се е повлияла ще включи още един крем. Доколкото аз схващам, за всичко повечето мнения са, че не върши работа, защото наистина не върши Sad Иначе, ако има някакъв ефект от олиото непременно да споделиш Hug

Общи условия

Активация на акаунт