Витилиго 3

• 233 805
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 945
Да, и аз на това се надявам, че са малки и прочее. Иначе, дерматоложката каза 4 месеца да мажа и после да я заведа - ако не се е повлияла ще включи още един крем. Доколкото аз схващам, за всичко повечето мнения са, че не върши работа, защото наистина не върши Sad Иначе, ако има някакъв ефект от олиото непременно да споделиш Hug
Да, непременно ще споделя ако забележа някакъв резултат. Ох, дано да има Praynig

# 946
Психотерапевтът Рюдигер Далке обяснява защо се появяват кожните болести
Posted by: m.atanasova  in Болести и лечение, Кожни болести авг 1, 2015   0
Немският лекар и психотерапевт Рюдигер Далке смята, че кожните болести възникват заради стремежа на човека да се изолира от света
Ruediger_Dahlke За да се разбере причината за болестта, задайте си следните въпроси.
1. Не се ли изолирате прекалено от околния свят?
2. Как сте с контактността?
3. Не криете ли потиснато желание за близост?
4. Кое е онова нещо у вас, което иска да пробие черупката си, за да го забележат?
5. Какво в действителност не ви дава спокойствие?

# 947
Здравейте влезнах за да споделя и моя опит.От около 10-15 дни съм на фото терапия с лампата на филипс в домашни условия,сама се контролирам и сама си експериментирам Sunglasses...с времето.Пека се през ден по 2 3 мин ..започнах със няколко секунди и постепенно увеличих.Пия б12 и фолиева киселина + 1 г витамин ц.Мисля че се влияя много добре,петната са избледнели с по неочертани граници Hug ...някои от тях порозовяха,пигмента на устните ми почти се възвърна(белееха се доста)сега са много по-добре. В едно от петната на лакътя ми се появиха 3-4 кафяви петънца,знам че не е много,но за мен е огромен напредък.!През годините съм имала петна които са изчезвали без да забележа,но за пръв път имам "островчета". Твърде е рано да давам големи надежди,ако постигна повече ще споделя пак!ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ.. Grinning

# 948
Здравейте влезнах за да споделя и моя опит.От около 10-15 дни съм на фото терапия с лампата на филипс в домашни условия,сама се контролирам и сама си експериментирам Sunglasses...с времето.Пека се през ден по 2 3 мин ..започнах със няколко секунди и постепенно увеличих.Пия б12 и фолиева киселина + 1 г витамин ц.Мисля че се влияя много добре,петната са избледнели с по неочертани граници Hug ...някои от тях порозовяха,пигмента на устните ми почти се възвърна(белееха се доста)сега са много по-добре. В едно от петната на лакътя ми се появиха 3-4 кафяви петънца,знам че не е много,но за мен е огромен напредък.!През годините съм имала петна които са изчезвали без да забележа,но за пръв път имам "островчета". Твърде е рано да давам големи надежди,ако постигна повече ще споделя пак!ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ.. Grinning
Здравей, може ли да напишеш от къде се сдоби с тази лампа?

# 949
  • София
От www.ebay.co.uk например. Пишеш в търсачката uvb lamp 311 nm. Избираш си оферта и купуваш.

# 950
ani11111  лампата я поръчах от ebay.. дойде за 4 -5 дни от Полша. Поствам ти линк това е най -добрата  оферта,която намерих.

http://www.ebay.com/itm/251923224856?_trksid=p2060353.m1438.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

Излиза около 150 лв с доствката.Лек ден.

# 951
Благодаря за информацията.Коя от лампите сте купили-има показани няколко вида.Има ли указания дали маже да се прилага за всички части на лицето.Успех ви желая!

# 952
Купих тази, която е 68$. Има тестер, с който  по лесно да определиш типа на кожата.Има и примерен план, по който да се печеш,но аз не го спазих тай като започнах директно с 1 мин.Но то се регулира според реакцията на кожата.Примерно, аз като не успея да достигна до светло розово поне,вдигам времето с 5-10 сек.Пека си лицето (и слабините)но,започнете с няколко секунди защото там най-бързо изгаря. EmbarassedИма и календар в който да нанасяш времето и резултата.Единствено няма таймер ,но аз се засичан с телефона,тези с таймерите са над 200$ newsm78.Тази върши чудесна работа.Лек ден!

# 953
ani11111  лампата я поръчах от ebay.. дойде за 4 -5 дни от Полша. Поствам ти линк това е най -добрата  оферта,която намерих.

http://www.ebay.com/itm/251923224856?_trksid=p2060353.m1438.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

Излиза около 150 лв с доствката.Лек ден.
Мерси за инфото  bouquet .. трябва само да реша как да я платя и я поръчвам!

# 954
А някой да сподели дали е пил L-tyrosine? Резултати?

# 955
 Да попитам позволявате ли си с това заболяване да си правите козметични процедури в професионални салони,  и дали може да се отрази негативно някоя от тях?

# 956
А някой да сподели дали е пил L-tyrosine? Резултати?
Само ,ако имаш проблем с щитовидната жлеза. Ако питаш помага ли на витилигото-не!

# 957
Да попитам позволявате ли си с това заболяване да си правите козметични процедури в професионални салони,  и дали може да се отрази негативно някоя от тях?
Дори заличава леко,защото премахва мъртвата по-тъмна кожа ,а и после камуфлажа седи много по-трайно и естествено

# 958
Дори заличава леко,защото премахва мъртвата по-тъмна кожа ,а и после камуфлажа седи много по-трайно и естествено
Да разбирам ли, че лек пилинг не би навредил? Защото от доста време не смея да посетя козметик или маникюрист.Тъй като след едно посещение при маникюрист, където ми махаха и  кожичките около ноктите, още на следващия ден ми се появиха петна над ноктите.  Sad  От тогава си мисля,че ако кожата се нарани може да се появят нови петна на засегнатите места.

# 959
Да разбирам ли, че лек пилинг не би навредил? Защото от доста време не смея да посетя козметик или маникюрист.Тъй като след едно посещение при маникюрист, където ми махаха и  кожичките около ноктите, още на следващия ден ми се появиха петна над ноктите.  Sad  От тогава си мисля,че ако кожата се нарани може да се появят нови петна на засегнатите места.
е чак пък толкова-как така веднага на следващия ден ,едва ли е от това...аз и татуси имам даже,дори мисля още да си направя да поприкрия петна

Общи условия

Активация на акаунт