СЕПТЕМВРИЙСКОТО дете ще боядисва яйчице:-))

• 69 262
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Галина, кифличките и козунакът изглеждат майсторски изпълнени, поздравления! Hug

Пиши повече за вас, снимки пусни! Hug

Това е моят козуначен венец, с нетърпение чакам сутринта, че е с много вкусна плънка! Wink

Галето не може да се насити на хубавото време и играта навън. Преоткри пясъка и се заиграва за дълго сама. Днес по много оригинален начин ми съобщи, че е гладна. Simple Smile  Вече беше обедно време и тя както си играеше на пясъка, тича при мен и ми докладва:

- Мамо, нещо ми се обърка....
- Какво ти се обърка?
- Ами на ко`емчето.
- Да не си гладна?
- Ами да!

Joy

Събрахме бързо-бързо играчките и хайде към къщи, да оправим "объркването на ко`емчето". Grinning

Хубав и светъл празник ви желая, със спокойствие и мир в душите!  bouquet

# 556
Добро утро и Христос Воскресе!
Бъдете здрави и благословени!

Суити, страхотен е Simple Smile
Представям си колко е вкусен.
Чудна е Галка, за пореден път ме разсмива Simple Smile

И тук хубаво време, но с вятър  Confused
Въпреки това скитосваме...

# 557
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
Суити благодаря.Страхотен венец.Ето няколко "пресни" снимки.

# 558
  • софия
Христос Воскресе ! Въпреки, че рядко пиша вече, много ви се радвам и ви обичам !

А по този повод.... Една срещичка ?

# 559
Христос Воскресе.Здраве и много късмет.За вас и приказните ви деца!
Четох,че имало болни,да оздравяват бързо.
Хапнахте ли козунаци и яйца?Ние се справихме двете с боядисването без да има жертви Joy На мама яйцето се оказа борак и това хич не и хареса,но няма как.Поне си изпълни мечтата в беленето-10 яйца обели с такава прецизност Embarassed
Много целувки и здраве за всички

# 560
Честито Възкресние Христово, мили другарчета!  Grinning Сплотени семейсттва, здрави деца и спокойствие ви желая!

Ане, да имаш някаква представа кога "Балкански" ще са в Бургас? Маги си спечели билет, но аз и без това смятах да я водя. Мисля, че ще е много впечатлена. Пък и на мен ужасно много ми се ходи, де.

# 561
  • София
Христос возкресе.
Много хубави козунаци сте направили.
Галина 74-много сладки дъщерички.
Васко му беше много интересно чукането с яйцата,боядисването също.С една лъжица поливаше,поливаше и разливаше и накрая го изгоних WinkВодихме го почивните дни на един рибник да лови  риба и му давахме да издърпва въдичката с таранката и той много се радваше.
Едната му баба го майтапеше,че е бебе шом още цоцка,а той и вика-не говори така ,така е лошо да се говори ,това са глупости и почна да я бие.Той асмо вечер за приспиване цока още,но като ме види съблечена вика-много сладки цоцинки,бичам ги  и иска да ми се гуши в тях:lol:
Пръста му нещо не заздравява напълно ,все му пада коричката и се показва живо месо,до кога ще е така не знам.Докторите викат ,че бил добре пръста.Иначе все му е хладен и му го топлиме,нали е обездвижен и не се уросява добре,пък и май е останала само една веничка да го захранва.

И аз бих се радвала на срещичка.

# 562
Не знам дали до края на юни ще се организирате, но ако успеете за края на юли да спретнете една среща, ще бъда на линия!
Добре ли изкарахте празниците? Вече минах на диета от плюскане  Joy
ей ви един Тарзан. Така според него се боядисват яйца - както майка го е родила  Mr. Green

_DSC4277 von Arwen Abendstern auf Flickr
Успях да позачистя татуировките дето си ги беше спретнал от бъркане в боите

# 563
Здравейте, момичета!
Христос Воскресе! Бъдете щастливи и здрави и нека Бог закриля вас и семействата ви   Hug
Ние изкарахме много хубави празници, но заради пътуванията тази година нито яйца боядисах, нито курабии направих Sad Елинка беше при майка ми и заедно бяха украсили 30 яйчица. Малката беше с един оранжев борец, направо ни спука от бой  Grinning Дано да е здравичка, цяла година! Само за това се моля! В четвъртък ще я водим при една професорка в Пловдив - офталмоложка. От моя страна целият род е с очила и искам задължително да прегледа Елинка. Не си присвива очичките и според мен няма диоптър, дано висчко е наред  Praynig
Иначе ние отидохме с едни приятели до Гърция. Времето беше чудно, хапнахме гирос, обиколихме любимите ми места в Солун (била съм на специализация там), купихме подаръчета за вкъщи и се прибрахме доволни. Един ден посветихме и на обиколка до Рупите, Мелник и Роженския манастир. Беше много приятно и релаксиращо. Не бях ходила до Рупите и много се впечатлих. Всичо е така добре поддържано, имаше много посетители, едни огромни поляни, където децата тичаха. И от самото място струи някаква страхотна енергия. Не ми се тръгваше оттам. Дори сега като ви разказвам и настръхвам.
За театъра - Елинка много обича и в недлея ще ходят пак с баба си. Циркът също й харесва, като цяло е социално детето Simple Smile
Дидишонче, аз съм много ЗА среща. Толкова ми е домъчняло за Септемврийчетата. Може да направим в топлото време един пикник на Витоша, както Ири предлагаше.

# 564
  • София
Галина74, чудни са момичетата- нежни и красиви! Heart Eyes

Флучи, браво за хубавата разходка! Hug

Предлагам на първо време да се организираме да се видим в някой от големите паркове. Давайте идеи за места с хубави детски кътове, може и някое хубаво кафе на открито с детска площадка.   Peace

Да ви подшушна, че от днес до неделя онлайн магазинът на Анамар "Мататама" може да бъде посетен в една от шатрите на изложението "Зелени дни" в градинката пред Народния театър. Wink

# 565

Да ви подшушна, че от днес до неделя онлайн магазинът на Анамар "Мататама" може да бъде посетен в една от шатрите на изложението "Зелени дни" в градинката пред Народния театър. Wink

колкото по-далеч от столицата, толкова по-зле.
това мога да кажа.

Галина, колко е китно в Котел. Чудесно семейство сте. Как върви животът в малкия град?

Флу
, видях снимки, красиви са.
Последно бях на Рупите през 1998. Точно пред храма на Ванга - неуютно, мръсно, боклуци, чистиха едно заклано прасе на горещата вода, ужас. Значи има промяна, радвам се. Горещите извори са точно в най-младия вулкан на тер. на БГ - Кожух.

Рафи, мился Балкански идваше юли по мои спомени.

Веч, как се справяш с това сладко торнадо Simple Smile Така както го описваш, ми се се вижда напрегнато Simple Smile

Суити, козунакът ти ми е фаворит Simple Smile

Мимолетка и тук ЧРД! Здрава, щастлива, обичана...    bouquet

# 566
Претърколих още една година и закръглям Grinning Не мога да пропусна и да не почерпя едни от най-важните за мен хора,макар и виртуално Hug Заповядайте, виртуално, но от сърце  Heart Eyes

Ане, благодаря Hug

# 567
Ане, не питай! Не торнадо, ами на квадрат е! Гад дребна!  Joy
Има дни, в които съм като труп. Щото той да е само той - с мед да го намажеш. Ами и тримата са кой-е-по-по-най!
Мимолетка, честита бъди!  bouquet  bouquet Сега вдянах коя си във ФБ!  ooooh!

# 568
мимолетка, жива и здрава бъди, уважавана, щастлива и с късмет. Наздраве!

Ане, благодаря!

# 569
Мимолетка,честит рожден ден!Здрава и щастлива бъди!
Ане, в малкия град е хубаво да отидеш на почивка, за живеене е доста трудно.Ние сега сме през седмицата в Сливен,там децата са на ясла и подготвителна,а събота и неделя на Котел,мъжа ми работи там, че и в Сливен е трудно с работата.Да не се опраквам повече,надявам се скоро всичко да се оправи.
 Hug на всички.

Общи условия

Активация на акаунт