СЕПТЕМВРИЙСКОТО дете ще боядисва яйчице:-))

• 69 262
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Жуже много ми стана жал за Крисито, миналата пролет бяхме с гнойна ангина, пихме АБ, много се мъчи детенцето през нощта, много висока Т вдигаше.

# 541
Благодаря на всички за подкрепата и съветите!  Hug
Криси е по-добре, няма Т вече. Дадох и АБ, колкото и да не ми се искаше. Ако беше по-голяма и можех да имам по ясна представа за състоянието й, може би нямаше.

# 542
  • София
Жуже-добре,че си дала АБ,че ангината е сериозна работа-тая тной е опасно нещо.Бързо оздравяване.
Васко вече 45дни все прикашля,хремяви се-явно покрай изживяното му падна имунитета.Заради операцията пи и антибиотик за пръв път.Аз също вече 1м. кашлям и се хремява,баща му и той пак е грипав,майка ми и тя 1м. е болна-изобщо тотален срив на организмите ни.
В събота правих кюфтенца по Цариградски и Васко изяде 17бр. напарво ме хвана страх ,нали не е от ящните.В неделя му предлагам пак и вика-гадни са. Laughing

# 543
  • София
И при нас тревоги.  Sad
Като взех Ради от ясла в петък, накуцваше. Олака се и от болка в лявото коляно. Събота едвам ходеше. Заведох го вчера в Пирогов. Според лекарката там, се касае за реактивен синовит /някаква течност в ставите/, вследствие на изкараната вирусна инфекция. Каза да му давам Нурофен и до няколко дни трябвало да отшуми. Дано наистина да е преходно. Притеснено ми е.

# 544
  • Варна
Иринка  Hug
Януари месец когато беше болен от пневмония Ясен имаше подобни оплаквания в коляното.
Нямаше проблем с ходенето, но се хващаше за крачето от време на време или след ходене или след седяне в определена поза и казваше че го боли.
В болницата ми обясниха, че е възможно в следствие на заболяването да се е получило възпаление, което би трябвало да отшуми след оздравяването. Даваха му Нурофен 4-5 дни по 3 пъти на ден. Доста време мина от тогава, но сега се замислих че отдавна не ми се е оплаквал и явно е отшумяло. Стискам палци Ради да се пребори бързо  Praynig

Флу, във Варна сме си ние. Много се радвам за тебе и стискам палци за една лека и безпроблемна бременност  Hug  bouquet

Наистина е много хубаво като се развижи темичката  Simple Smile

# 545
  • София
Иринче, милото патенце Ради! Sad Как няма да се притесниш! Добре че Жулико ти е писала- спомних си, че на някое от септемврийчетата бяха давали Нурофен за същите оплаквания, но бях забравила кое. Днес поразпитах и научих за още 1-2 такива случая. Наистина отшумява с времето. Дано бързо да го забравите! Hug

Вчера водих двете госпожици на изложбата "Парите разказват" в сградата на Софийската баня. Много интересна, най-вече за деца в училищна възраст. Разказани са подробности за живота и дейността на десет известни личности от българските банкноти. Естествено, на Галя нямаше какво да й задържи вниманието и се развличаше по своему, като тичаше от единия до другия край на залите и изпробваше хубавото кънтящо ехо. Laughing  В едната зала разпоредителката беше младо симпатично момиче и й се радваше, но в другата се намери един сърдит "чичко", който я тропна с крак и я изгледа страшно.  Laughing  Зорница успя да разгледа подробно всичко, аз обаче- криво-ляво и на прибежки. Mr. Green

В събота пък бяхме на куклен театър. Гледахме "Любопитното слонче". На Галя това й беше първото посещение в държавния куклен театър, досега сме ходили в разни квартални представления. Много й допадна, следеше пиесата с интерес и не мръдна до края.

Стефи, разсмя ме твоят Васко с тия кюфтета! Joy

# 546
Иринка в първият момент ми звучеше много притеснително, но след успокоителните постове на Жулико и Суити, явно е нормално! Бързо оправяне на малкия сладур!
Стефина дано бързо се оправяте всички вкъщи!

# 547
Здравейте и от мен HugМного се радвам, че отново е оживена темичката ни!Чета ви редовно, но ме мързеше да пиша Embarassed Мисля вече да се преборя с пустия мързел Grinning
Флу, много се радвам за завръщането ти, а още повече за прекрасната новина, която поднесе HugЖелая ти една прекрасна бременност Heart Eyes
Аз днес имам повод да Ви почерпя Grinning Днеска стават три години, откакто сме семейство Heart Eyes Заповядайте !

Гушкам всички болнички сладурчета и техните майки Hug
Да ви се оплача, че с памперсите все още сме неразделни, а вече ще тръгва на градина и започвам да се притеснявам.Сяда на гърне, но когато сама си реши. Голям инат е.Пубертета при нас е в стихията си Mr. GreenИначе вече приказва много на човешки, познава почти всички цветове, брои до 20, сама се облича и съблича...абе порастна ми бебката Heart EyesВече сериозно се замислям за второ, но още съвсем малко ще почакам Grinning

# 548
Честито, Мимолетка! Бъдете още дълги години така влюбени и щастливи заедно!  Hug
За пампите - според мен в градинката ще ги махне супер бързо. Като види другите деца и ще свикне веднага. А и там ги слагат под час и тя като седне с другите дечковци накуп и ще свърши работата! Сигурна съм Simple Smile А за броенето до 20 направо ми скри шапката!  bowuu
Суити, много хубава програма. И Елинка много обича театър. Сега съм замислила като пуснат втората серия на Маккуин и това да й е първото кино. Направо обожава филмчето. С батко си го е гледала над 10 пъти в Пловдив. А у дома сега на мода е "Рапунцел". Много й харесва дългата й коса и фенерите, които пускат в небето. Постоянно разказва за това.
А вчера като я взех от градинка и с още едно дете се заиграха в двора и познайте - бяха пръскали с препарати срещу паразити в тревата и имаше табелки. НО се оказа и че са пребоядисали дървената рамка на пясъчника, а табелка нямаше  Confused И Елинка и другото детенце, с което си играеше  станаха червено-жълти! И якето и панталонките, ръцете им... Все едно са боядисвали великденски яйчица Simple Smile

# 549
ЧРД, Боре! Да си жива и здрава, една прекрасна година да ти предстои Simple Smile

bouquet

Иринка, всичко да се оправи при Ради. ЧОвек да не повярва, къде "удря" една инфекция  Confused
Много хубаво ги реди приказките, смях се много Simple Smile

Мимолетка, обичайте се много Simple Smile

Флу, а такааа, овапцани децата.

Кърлежи има да, Совееее, как извадихте вашия  Confused

Болничките да оздравяват, гадно време.
Моите като са болни, хремави или някакви наченки на неразположение, спирам животинскта храна - месо, мляко, яйца...това е по-тежка храна, а и самите животни си носят ваксини, антибиотици, натоварва се детския организъм. и без това в края на зимата нямат никакви витаминни запаси, слънце не ги е огрявало с месеци, към това и тежка, нечиста храна...и няма как да се съвземе имунната система. повече зеленчуци и плодове, засилвам чайовете с мед.

Суити, сладка е Галка. Спомням си и среща с Мая Дългичева имахте. Чуден стихоплетец е тя.
Борис не съм водила на театър още. Напоследък трудно го задържам на 1 място. След градината е като свободен електрон. Като дойде циркът тук, ще го водя Simple Smile

# 550
Леле Иринка настръхнах, чувала съм и аз за такива случаи, изглежда отминава.
Дано минава  бързо!
Не сме ходили на театър, за цирк се замислям, за кино са още малки, чела съм че под 5-6 години не трябва да се води дете - екрана и звуците са много реалистични, не могат да правят много разлика между измислица и реалност и може да се наплашат нещо и да сънуват кошмари.
Като казах кошмари вашите деца говорят ли насъсън? Дребния напоследък много говори, вика, понякога и сакара, колкото му е бил по-интересен деня толкова по го преживява през нощта.

# 551
Яни, много се радвам, че Криси вече спи спокойно, когато вадеше зъбите беше кошмар. Забелязала съм да спи неспокойно само, ако е болна или покрай празници, когато събира повечко емоции.

# 552
Весели празници на всички!

# 553
  • София
Ане, благодарско, че си се сетила Hug Още една годинка добавих в огърлицата на времето Laughing Виртуална почерпка за всички!
Ирина - гуш и бързо да се оправяте  Praynig, Жуже също Hug И всички болни да са здрави за Великден!
Суити мислех я тази изложба за парите, ще я посетим скоро. Иначе и ние направихме сефтето на куклен театър, пак на слонче, но на "Слончето с розовите уши" в театър 199 - и Мила гледа около 40 мин. предстваление с интерес, препоръчвам за малки. Сега съм взела билети за "Бабината питка" в театър Възраждане.
Ох, отбиването при нас изглежда невъзможно, Милата не си дава вечерното/често нощно цокане за нищо на света, май ще се отделяме за малко една от друго, няма как...Пак почна да ака на няколко дни, утре ще ходим на хомеопата да дава нова доза, че предходната си изигра ролята, но й свърши действието.
Утре ще боядисваме яйцата. Днес от "Произведено в България" накупих една камара дрешки за Мила за 40тина лв. Комплекчета за лятото за по 6 лв., клинчета, блузки...Тя рокли не ще да носи и не взимам, но не устоях на потник и пола на рае с котва и корабче Heart Eyes
Хубави празници момичета  bouquet Hug  bouquet

# 554
Весели празници на всички!
Ето ги нашите кифли и козунак.

Общи условия

Активация на акаунт