СЕПТЕМВРИЙСКОТО дете ще боядисва яйчице:-))

• 69 178
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, случващото се с Цвети е повече от ужасно. Искам само да кажа за фейсбук и за това, че мъжът й писа там - ами и аз бих постъпила така. По-добре да го кажеш там и всичките ви приятели да видят и да прочетат, а не да звънят радостни по тел на майката и да я питат как е минало, как се казва детенце и прочие.... Второто би било много по-мъчително според мен.
Суити, скорошно оздравяване на Галето  Hug
Честит имен ден на празнуващите на патеричка!  Hug
Ние празнувахме в Пловдив и запазихме час за кръщене на Елинка. Ще бъде в черквата, в която се венчахме - "Св. Константин и Елена" в стария град. После сме запазили места в едно много хубаво заведение с голям детски кът. Ако времето е лошо и вали са ни резервирали и една зала вътре.
Дидишонче, сега като не запишеш малката няма ли да загубиш трите си точки за първо желание? Или са променили регламента? Когато аз кандидатствах с Елинка беше така.

# 616
трагедията е нечовешка, аз още не проумявам...
да оставим ФБ настрана, друго мислех.

Ина, как е Сми, мина ли вируса? Честна си, това е добре, дано да го приемат, но вярвай Ина, доста връзки се ползват. Ние си оставаме страна с връзки, подкупи, печелене на конкурси по др. начин, протекции...В центъра е така, тук в кварталите сме ок Simple Smile Няма голям наплив.

Флу, ние се каним за кръщене края на лятото.

# 617
Много ми е мъчно за Цвети и близките й, много...  Cry  Това е ужасно... Нямам думи...  Cry Cry Cry

Ние с Дарето сме си вкъщи, и двете сме болни, като аз съм в пъти по-зле от нея. Слава Богу, тя е добре, само има хрема (не силна) и леко накашля от храчките, но оздравява. Няма Т поне.

# 618
Трагедия за цялото семейство Cry Силни прегръдки за Цвети

# 619
  • софия

Дидишонче, сега като не запишеш малката няма ли да загубиш трите си точки за първо желание? Или са променили регламента? Когато аз кандидатствах с Елинка беше така.

Ще ги загубя, Флу Sad

Като не става по нормален начин ще си плащам... там точки не трябват!
Съжалявам, че го казвам, съжалявам и , че ще го направя така, но не ми дават друга възможност....  Абсурдно е, детето ми да е прието на 30 км. от квартала си ... или в селата около него....

# 620
А като се кандидатсва не си ли избирате вие в кои градини кандидатства детето или всичко е автоматично?
Дидишонче наистина е абсурдно да я приемат в градина в другия край на града  #Crazy

При нас приемът е само за градините, за които кандидатстваш. Обаче тогава може да се окаже, че не си кандидатствал в достатъчно, или точно в тази, в която има места  Sad

# 621
Аз...  не намирам думи, които да кажа на Цвети и семейството й. Много ми е мъчно и една буца ми застана в гърлото...

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 16:45 от michelangela simoni

# 622
  • София
Много съжалявам за нещастието ,което се е случило с др.Цвети и семейството и- Hug Hug Hug

# 623
  • софия
Ами ние си избираме, но все се слага по някоя градина в повече за всеки случай, аз лично се надявах да е по лесно еднъж записана да се премести и с тази надежда сложих градини от сорта на тази в дружба... в Мърчаево.... Simple Smile оказа се, обаче , че не е !

# 624
  • София
От вчера само мисля за случилото се с Цвети ...smile3518,а и по всички медии за това говорят.

# 625
хайде да не нищим и ние.

# 626
Здравейте, момичета,
Какво правите? Голямо затишие тук. Ние с Елинка плануваме един хубав уикенд сред природата. Ще отидем до Княжево и Панчарево, а в неделя ще съм кръстница на един приятел в Банкя.
Напоследък много лесно се изнервям и избухвам. Не знам хормони ли са, пролетна преумора или просто всичко ме дразни... В офиса направо откачам, не знам как ще изкарам до 1 септември ЖЗ. Та Инче, много ти завиждам за трудовото място и работата с млади хора Simple Smile А как е моренцето? Ходили ли сте до Созополче?
Някой ще идва ли скоро към Сф? За концерта на Роксет или на Джо Кокър примерно? Гледах едни снимки на Нелката във фейса, бяха пред НДК Simple Smile

# 627
  • София
Днес моята щерка става на 15 години.Никога няма да забравя как като ми я дадоха за пръв път да я видя /още на магарето лежах/, тя плачеше и като я сложиха на гърдите ми - спря да плаче и аз попитах защо така и д-рката  каза,че  познава шума на сърцето ми-от този миг я заобичах.Много се бях впечатлива от това- на 21г. бях.Толкова бързо отлита вермето все едно оня ден я бутах в количката.Торта ще показвам утре,че още не е готова.За сега Ви черпя виртуално само.  party023

# 628
Теди, Да ви е жива, здрава и много щастлива Стефи. С нетърпение чакам да видя тортата. Сигурна съм, че няма да има разочаровани от твоят майсторлък. За да си сверя часовника ( нашата кака е на 12г ): Какво ще правите за празника , имам предвид нЕкво джамбуре с другите пубери или...???
Габи заминава в сряда с класа на екскурзия в Манчестър. Ще пътуват с два автобуса. Първо ще посетят изложба в Дъблин с реплики на египетски артефакти от гробницата на Тутанкамон, после ферито, пак път по суша докато пристигнат в Манч. Там ще са 2 дни, като ще посетят секви атракции за пубери, включително и шопинг център и в събота обратно. Много съм се наспекла, голямо шубе ме гони, но няма как...требе да ходи детето, а тя като капак всяка сутрин ме уведомява колко дни остават... #Crazy ...

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 12:13 от BAE

# 629
Теди, да е жива и здрава порасналата вече Стефи!   bouquet
Флу, още малко постискай зъби Wink Добре звучи планираният уикенд.
Ние нали си бяхме вкъщи цяяяяла седмица, та специално нищо не съм мислила да ходим някъде. Ще щъкаме по паркчетата вероятно. Нямам търпение да дойде ЖЗ 18.07, откогато сме на море  Mr. Green  Ще сме в Китен, в едно семейно хотелче...
А днес бяхме на хомеопат - да, най-после го реших. Малката има определени проблеми, всичките свързани с гадните стафилококи (нали е носителка). Явно задната хрема е от оточни носови и дихателни пътища, просто стафилококите действат освен всичко останало и като алерген. Та ако останем на това дередже, скоро ни чакат увеличени сливици. Предприехме лечение. Правиха й и ирисова диагностика и хомеопатът ми намекна нещо за таласемия - незнам да имаме в рода си, но ще се поинтересувам от това малко повече сега...

Общи условия

Активация на акаунт