Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 924
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Цитат
Да, ясно,  но нали уж като няма амоняк не може да се постигне обезцветяване.

Перхидрола е съставката ,която е важна за обезцветяването.
Амоняка /и други подобни заместители на амоняка-етаноламин, моноетаноламин, ПЕГ-2 олеамин и т.н./ разграждат перхидрола до кислород и вода, а кислорода е този,който се свързва с цветовете от боята и образуват трайни съединения вътре в косъма.

Цитат
Londa 12.61 е доста силна боя и дори и за малко в/у светли дължини се изсветляват още.

Имах в предвид не да нанася боя 12.61 по дължините , а да навлажни корените и да разнесе по дължините,колкото да освежи леко цвета. Simple Smile
Боята наистина е силна и по-трайна от Лореал /по мое мнение/. Peace
А ако цели потъмняване може и други варианти.....

# 466
Какао в маската ... нищо няма да направи. Какаовото масло е това, което може да има ефект върху коса или кожа, но какао на прах ...
Люлякова, ти не разбра ли, че не съставките са важни, а е важно да вярваш, че правиш нещо добро за косата си  Laughing И колкото повече хора правят една и също нещо, то толкова по-добър е крайният резултат  Joy
Дори и косопадът не е проблем и се приема като част от процедурата.  Mr. Green

Ех, не така, де!  Confused  Просто исках да попитам дали е правилната рецепта. А причината да я постна тук е, ако някой се заинтересува да може да я намери лесно.  Wink

Снощи пробвах тази боя и съм приятно изненадана. Текстурата й е като на ММ Бюти - прозрачна, като гел, и има пакетче с олио, което се слага в сместта с боята. Не уцелих малко смесването на цветовете  Crazy, или ми беше твърде пепелива основата (сивееше всъщност на места  Rolling Eyes), но успях да си потъмня косата и съм доволна. Simple Smile Пак ще си взема от нея.

А снимки? Нали не си мислиш, че ще се измъкнеш така?!  Laughing  Hug

В & С, нямаше как да не отбележа, че новия ти аватар много ме радва.  Flutter  От далеч личи привърженик на каква коса си.  Wink

# 467
  • в 1001-та нощ
 Hug не мен също ми се приисак да приветствам В & С за новия аваатр - рано сутрин ме накара да се усмихна  Hug

В & С, на няколко пъти се споменава за клипчета, които си представяла тук за боядисване на корени - дали ще е удобно да ги пуснеш пак - ако ги имаш в "предпочитани"; мисял, че дори е добра идея да се поставят в стартовия пост  Peace

# 468
В & С, на няколко пъти се споменава за клипчета, които си представяла тук за боядисване на корени - дали ще е удобно да ги пуснеш пак - ако ги имаш в "предпочитани"; мисял, че дори е добра идея да се поставят в стартовия пост  Peace

Страхотна идея, Алена!   bouquet

# 469
  • София
дачита, знам какво имаш предвид. Hug Но нали помниш при мен колко още по-светли дължини се получиха, затова реших да я предупредя. Wink

the code, не съм се снимала. Малкият е болен и съм с него в къщи и дори не съм си оправила косата още. Като си я гледам се е получило тъмно-русо-пепелно (при положение, че сложих 2 златисто-руси бои и 1 розово-руса, явно бая сива съм била отдолу  Crazy).

# 470
Отивам да се мацам Лонда 12-та за корените за цялата Лореала .

# 471
дачита, знам какво имаш предвид. Hug Но нали помниш при мен колко още по-светли дължини се получиха, затова реших да я предупредя. Wink

Помня , помня    Wink..... но пък цвета беше стахотен , много ми хареса   .....  ама .......Grinning Peace

# 472
  • София
ама съм луда глава и само руси бои и смяна на цвета ми е в главата. Crazy Laughing Hug

# 473
the code, не съм се снимала. Малкият е болен и съм с него в къщи и дори не съм си оправила косата още.

Бързо оздравяване на малкия!  Hug

# 474
  • София
Благодаря! Hug Дано, че вече 3ти ден е болничък. Confused

# 475
А някой гледа ли снощи "Стани Богат" ?

Адски много ми харесва цвета на Галена.Корените определено са правени само с боя,защото стоят по тъмно-медни,но не оранжви, а бретона и кока изглеждаха по-светли,но умерено светли.

Много ми се иска да постигна нещо такова,защото това бяло русо просто ми писна и стои много изкуствено,не ми отива.
Някакви идеи и предложения?

Ето това е от предаването.Не се вижда кой знае колко,но поне ориентировъчно  Rolling Eyes

http://www.slusham.com/img3/1011/galena_preslava_stani_bogat.jpg

# 476
С Лондата  станаха ужасни оранжеви корени  Close
Аня♥♥ бързо да  оздравява хлапето!

# 477
  • София
С Лондата  станаха ужасни оранжеви корени  Close
Аня♥♥ бързо да  оздравява хлапето!
Мерси! Hug
А колко време стоя с Лонда-та? На мен също ми оранжавееха, всъщност бяха светло-русо-златисти, много приятно и ми харесваше, но ме дразнеше, че дължините по принцип ми бяха много светли и направо бели станаха.

Елфичка, гледах снощи за малко и аз й загледах косата. Според мен цветът е нещо натурално-перлено русо. Мисля, че моят цвят преди време беше нещо такова, аз (фризьорката) го постигах с блондор и после перлена боя, която само да даде блясък и да убие оранжевото, но без да изсветлява допълнително. Хубаво ставаше, но бързо се отмиваше. Но при твоята светла коса определено може без блондор. Wink

# 478
А аз днес гледах  малко от  "На кафе" с Гала.Хванах точно момента,в който показваха как фризьора на Галена и прави косата.Каза,че цвета е топъл,меден,с кичури и плътен бретон /това по памет   Wink /.И на мен много ми хареса косата и ,освен това ми направи впечатление,че и другите фолкпевици в студиото бяха с приятни руси цветове с кичури,далеч от бяло русото.  bouquet

# 479
А аз днес гледах  малко от  "На кафе" с Гала.Хванах точно момента,в който показваха как фризьора на Галена и прави косата.Каза,че цвета е топъл,меден,с кичури и плътен бретон /това по памет   Wink /.И на мен много ми хареса косата и ,освен това ми направи впечатление,че и другите фолкпевици в студиото бяха с приятни руси цветове с кичури,далеч от бяло русото.  bouquet

Да и аз загледах за малко и то точно момента , в който ясно се виждаше , че кичурите са на треса или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт