Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 916
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
да добави 2 яйца, малко брашно и захар, кисело мляко, масълце ... и ще стане за кекс Wink))

Именно!  Joy

Интересно ми беше да споделите мненията си, но като гледам те не се различават от моето.
Ако се" къпя" с подобно нещо имам чувството, че само ще се чешам. Язък за използваната вода.
  smile3532
Изобщо, едва ли ще се чувствам "изкъпана".  Sick

П.С.  Статията може друго да не направи, но поне искрено ме разсмя. Надявам се и вас!   Hug

П.С.2  Аня беше споменала, че си прави какаова маска за косата. Намерих рецепта, надявам се утре тя да се включи и да сподели дали е правилната. Поствам:

Нужните съставки за маската:

Една шепа ръжени трици или парче ръжен хляб без корите
светла бира
1 ч. л. мляно кафе
1 чаена лъжичка какао на прах,
1 супена лъжица мед
1 щипка суха горчица

Бирата и триците се смесват до получаването на гъста паста. Оставете сместа да се надуе. След това добавете мед, кафе, какао, горчица и бъркайте като добавите към сместа и бира.

Готовата маска нанесете на чиста и влажна коса, увийте с полиетиленов плик. След 20 минути изплакнете обилно с вода.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 01:19 от The Code

# 451
Тия хора не са добре.Сипете хлебна сода на плочките в банята и отгоре оцет - идеално е за почистване на варовик, става мощна химична реакция, използвам го когато ми е свършил препарата.Но на косата си не бих сложила хлебна сода никога.Това е много мощен продукт, силен дезинфектант, абразивен...не не и не. Naughty

# 452
А хората не стига, че си го слагат по главите, ами дори и го ядат  ooooh! Joy

# 453
Какао в маската ... нищо няма да направи. Какаовото масло е това, което може да има ефект върху коса или кожа, но какао на прах ...

# 454
Какао в маската ... нищо няма да направи. Какаовото масло е това, което може да има ефект върху коса или кожа, но какао на прах ...
Люлякова, ти не разбра ли, че не съставките са важни, а е важно да вярваш, че правиш нещо добро за косата си  Laughing И колкото повече хора правят една и също нещо, то толкова по-добър е крайният резултат  Joy
Дори и косопадът не е проблем и се приема като част от процедурата.  Mr. Green

# 455
Моля ,помогнете в дилемата ми с какво да се боядисам
Първи вариант-корени с Лонда12,61 ,цяла коса с Лонда 8/1
Втори вариант -корени с блондор /или пак Лонда 12/61/  ,цяла коса с Лореал Рецитал Преференц 9,13

# 456
Аз бих си намазала цялата коса с Londa 12.61  Mr. Green , но бих използвала различни оксиданти за корените и дължините
Londa 8.1 не е ли прекалено тъмна?

# 457
B & C, отскоро ползвам повечко продукти, по простата причина, че преди не съм имала нужда да използвам. ) И друг път съм писала, че измивах косата с шампоан, и чат пат да сложа балсам.
Но....сега нещата не стоят по този начин и съответно съм се ориенирала да запазя част от това, което имах върху главата си. )

Статията за измиването на косата, точно тези продукти конкретно не бих ползвала за измиване. Иначе...в доста части на света нямат шампоани, балсами, маски, пък едва ли ходят плешиви и без коса. )

# 458
Да, Miram, спомням си какво беше написала, но не мисля, че ти е време за почивка от тях......край с почивките. Докато се боядисваш, все ще трябва да ползваш нещо.

# 459
Аз бих си намазала цялата коса с Londa 12.61  Mr. Green , но бих използвала различни оксиданти за корените и дължините
Дължините ми са 9 ти представяш ли си какво ще стана с 12-та на Лонда независимо от това какъв е оксиданата .
Хем искам да я потъмня до 8 хем пък и с 9-ка се харесвам т.е. не знам какво искам.

# 460
Дължините ми са 9 ти представяш ли си какво ще стана с 12-та на Лонда независимо от това какъв е оксиданата .
Хем искам да я потъмня до 8 хем пък и с 9-ка се харесвам т.е. не знам какво искам.
Аз си мислих, че искаш да я изсветляваш  Rolling Eyes Нали ти беше станала много тъмна и ти не се харесваше с по-тъмна коса.

# 461
Да, Miram, спомням си какво беше написала, но не мисля, че ти е време за почивка от тях......край с почивките. Докато се боядисваш, все ще трябва да ползваш нещо.

А, аз не съм казала, че ще почивам. ))))

# 462
Аз си мислих, че искаш да я изсветляваш  Rolling Eyes Нали ти беше станала много тъмна и ти не се харесваше с по-тъмна коса.
Това беше преди два- месеца сигурно, сега съм си светла .
С Лореала май да се направя   newsm78

# 463

Londa 12.61 в корените с 9% и последните няколко минути/като наблюдаваш/ разнеси с вода и по-дължините. Peace

# 464
  • София
П.С.2  Аня беше споменала, че си прави какаова маска за косата. Намерих рецепта, надявам се утре тя да се включи и да сподели дали е правилната. Поствам:

Нужните съставки за маската:

Една шепа ръжени трици или парче ръжен хляб без корите
светла бира
1 ч. л. мляно кафе
1 чаена лъжичка какао на прах,
1 супена лъжица мед
1 щипка суха горчица

Бирата и триците се смесват до получаването на гъста паста. Оставете сместа да се надуе. След това добавете мед, кафе, какао, горчица и бъркайте като добавите към сместа и бира.

Готовата маска нанесете на чиста и влажна коса, увийте с полиетиленов плик. След 20 минути изплакнете обилно с вода.

Не, друга е маската. Ето.

Кафето и какаото са естествени антиоксиданти, отделно добавя кафеникъв оттенък на косата и убива сиво-пепеливото.

Снощи пробвах тази боя и съм приятно изненадана. Текстурата й е като на ММ Бюти - прозрачна, като гел, и има пакетче с олио, което се слага в сместта с боята. Не уцелих малко смесването на цветовете  Crazy, или ми беше твърде пепелива основата (сивееше всъщност на места  Rolling Eyes), но успях да си потъмня косата и съм доволна. Simple Smile Пак ще си взема от нея.

само бих добавила, че без амоняк не го прави по-щадящ, агресивна е терапията, която отваря косъма - няма значение с какъв продукт, за целта се ползват алкални продукти и дали ще е амоняк или друго - няма значение - резултатът върху косата е един и същ  Peace
Да, ясно, Simple Smile но нали уж като няма амоняк не може да се постигне обезцветяване. newsm78

А това с неползването на шампоан и козметика е приложимо, ако не се боядисваме, изправяме и т.н. Аз съм виждала плитки на прабаба ми, дебели лъскави, червено-бакърени дълги плитки. Ама блондор, преса, сешоар и т.н. никога не е виждала такава коса. Wink

Londa 12.61 е доста силна боя и дори и за малко в/у светли дължини се изсветляват още. Илиана, ако целиш потъмняване на дължините, по-добре 12-ката само на корена, а на дължините друга боя.

Общи условия

Активация на акаунт