Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 847
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Какво разбираш под една доза?

# 76
Ами нали стандартната доза е 40мл. олео гел + 60мл. оксидант + 2х8гр. тубички оцветител.  smile3506
Значи това трябва да е една доза. Или бъркам?  Rolling Eyes

# 77
Теичка ,   bouquet ще почакам до следващия път! Simple Smile

The Code , хвърлям по-някой поглед  Laughing

Да ,може и от масажа ,чувствителен скалп,измита коса ,а може и от всичко заедно- все пак боята е с 9% ,нали?Следващия път ще видиш как ще бъде.

На мене ми е интересно да споделиш за цвета.Един вид при тебе се получава това боядисване като потъмняване ,нали?
Как е цвета сега?И с времето как ще се променя или не?

# 78
Ами нали стандартната доза е 40мл. олео гел + 60мл. оксидант + 2х8гр. тубички оцветител.  smile3506
Значи това трябва да е една доза. Или бъркам?  Rolling Eyes
Не бъркаш  Simple Smile
Но за едни това е една доза, за друг две и за това реших все пак да попитам.

# 79
Да,малко като потъмняване е. Държа да отбележа, че преди матирането оправяше положението между жълтеещите корени и почти белите дължини. Иноа ме впечатли първо с изсветляването на корените и второ - с уеднаквяване( макар да има мъничка разлика,но съвсем мъничка,наистина) на цвета. Доволна съм!  Peace
Ще кача една снимка,току-що щракната, с уговорката, че е на изкуствена светлина. Наистина косата ми има повече блясък.  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 00:40 от The Code

# 80
А подейства ли ти като маска?
Аз съм използвала доста и най-различни маски, но Иноа ми се отрази като най-добрата маска до този момемнт  Grinning

# 81
http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.21330173.big

Като снимам на дневна ще се види истинският цвят. Тук изглежда много жълтичък. Реално е много приятно бежово-златисто. Харесва ми!  Heart Eyes

В & С, наистина ми е по-мека косата сякаш. Само връхчетата не ми харесват, ама те по принцип са си за обиране. Simple Smile

# 82
Аз съм ползвала омекотяващи маски, но нито една маска не успя да ми омекоти косата толкова много, както успя Иноа.  Simple Smile
Освен омекотяване, придава и доста интензивен блясък, които също не съм успявала да постигна с продукти за блясък.

# 83
Аз съм ползвала омекотяващи маски, но нито една маска не успя да ми омекоти косата толкова много, както успя Иноа.  Simple Smile
Освен омекотяване, придава и доста интензивен блясък, които също не съм успявала да постигна с продукти за блясък.

Абсолютно съм съгласна!  Peace
Блясъкът е страхотен. А боята се отмива като маска от косата. Няма я сухотата(поне при мен,де) както когато отмивам друга боя, колкото и да е качествена.

Надявам се да не разводнявам темата с постовете си. Позволявам си да коментирам, защото става въпрос за русите нюанси.

# 84
Ето за това искам да се боядисвам с Иноа, та дори и да не е трайна.
Боядисването не ми е увредило косата, а я е направило доста по-мека и лъскава.  Simple Smile

# 85
The Code ,   bouquet като качиш и на дневна светлина ще се ориентирам за цвета повече.

B & C , какъв период от време след боядисването си чувстваш косата по-този начин - омекотена и с интензивен блясък?
Това което споделяте ,звучи много добре...

# 86
Ти боядиса ли се отново с нея или още не е станало време?

# 87
dachita, задължително ще гледам да намеря време.  Hug

# 88
Косата ми все още има същия блясък, какъвто имаше в началото, но вече не е мека  Sad
Не съм се боядисала все още.....в момента си правя разни експерименти с различни продукти.
Мисля, че проблемът ми със сухотата и твърдостта идва от високото съдържание на протеини в продуктите, които използвам.

# 89
Понеже идва зима, ето нещо полезно за косите ни:

http://pri4eski.net/Grizhi-za-kosata-prez-zimata.html

Спокойна нощ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт