Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 871
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Този проблем е основен и при мен .
Ще следя с голям интерес твоите експерименти и изследвания.
Ако намеря и аз информация или нещо конкретно - ще пиша. Simple Smile 

Ползвала ли си шампоани с естествени пенители?Мисля си ,дали и шампоаните не са от значение? newsm78

# 91
Според мен всичко оказва значение.........гените, храната, водата, шампоанът, маската, боята, та дори и хората около нас  Laughing
Аз в момента търся информация за продуктите на Alcina

# 92
B & C, много си права за последното.

Аз докато се наканя да пиша пак - вие 7 страници изписахте   Laughing А онова, което исках да кажа в първия си пост е, че имам 5 мм корен и скоро ще се плескам.

Много добре ми звучи маската с мед и смятам да я пробвам.

И на свой ред да питам нещо,ч е ми е мъка. Моята коса е много упорита, с дебел косъм и не се поддава на стилизиране, освен с маша. Всичко друго ( пяна, дифузер, и т.н. издържа максимум 2-3 часа.) Все се надявах,ч е с русото, ще стане по-лесна за обработка, но не би. Някоя от вас има ли този "проблем"?  Rolling Eyes

# 93
B & C, много си права за последното.

Аз докато се наканя да пиша пак - вие 7 страници изписахте   Laughing А онова, което исках да кажа в първия си пост е, че имам 5 мм корен и скоро ще се плескам.

Много добре ми звучи маската с мед и смятам да я пробвам.

И на свой ред да питам нещо,ч е ми е мъка. Моята коса е много упорита, с дебел косъм и не се поддава на стилизиране, освен с маша. Всичко друго ( пяна, дифузер, и т.н. издържа максимум 2-3 часа.) Все се надявах,ч е с русото, ще стане по-лесна за обработка, но не би. Някоя от вас има ли този "проблем"?  Rolling Eyes

И аз имам същия проблем. Вече съм с къса коса де, но когато ми беше дълга, дори машата имаше ефект 2- 3 часа. Трябваше ми много и по много силен лак, че да издържи до другия ден. Русото не  ми изтъни косъма толкова, колкото ми го накъса, но тава поради моя грешка.

# 94
Преди това обезцветяваш ли?
И кой номер взимаш?

Да,корените.Номера не го знам -платина се води май 002 ма ще те излъжа.Иначе без блондор става много готино натурално русо,ма не ми се чака да израсте блондора и да режа коса,че да се уеднакви  Sad

Точно от там идва моя проблем. И на мен не ми се чака.
А боята само в корена ли мажеш вече или още и по - дължините?

# 95
Русото не  ми изтъни косъма толкова, колкото ми го накъса, но тава поради моя грешка.

Каква грешка си допуснала?

# 96
Обещаното фото:

корени: http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.21336153.big

дължини: http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.21336154.big

Все пак успях да намеря минутка-две да се снимам. Снимките не са кой знае какво, защото са правени с телефон. Без светкавица са и на места изглежда все едно цветът не е еднакъв(по дължините), но в действителност е еднакъв. В корените се вижда малко разлика, има я наистина.  Peace

# 97

Имам кичури и по дължините си личи.
Много съм доволна, ама много! Не знам, как изглежда за вас, но реално корените ми нямат почти никаква разлика с дължините. Изсветляването е много голямо, въпреки, че боята е безамонячна. Смятам твърдо да продължавам с нея. Косата ми е мека и здрава, не ми пареше или щипеше. И разнасянето беше много лесно, защото Кантинг се слага винаги на мокра коса.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 09:01 от bubanka

# 98
Замислих се за нас, блондинките, които искаме да сме руси, но ни е грижа и за здравия вид на косите ни. Чудесно е, че има безамонячни бои, които имат все по-голям напредък в изсветляването. Резултатът на Ася също е показателен за напредъка на безамонячните бои.
Честито за резултата, Ася, много добре изсветлени корени!
  Simple Smile

# 99
Я да се запиша,че отдавнa не съм се включвала.
След като преминах през периода,на по естествено русо,сега съм на мнение,че не ми отива и затова отново се връщам към предишния си цвят Simple Smile
Кастинга съм я пробвала(дори сега си взех 1010 само че) и също съм доволна от нея.Определено при мен премахваше жълтите оттенъци.

# 100
Ето моят резултат от преди седмица с Casting Creme Gloss 1021:

След:

На дневна светлина, цветът е реален:
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/P1090469.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/P1090472.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/P1090474.jpg
 или щипеше. И разнасянето беше много лесно, защото Кантинг се слага винаги на мокра коса.
Asja, браво-много хубав цвят и на мен много ми харесва Peace

# 101
asja, добър резултат с Кастинга. )

При мен макар и с доста по-тъмен цвят нищо не се получи. Не покри корените, а така си останаха. Надолу косата просто придоби по-различен отенък.
Направо се учудвам как си постигнала този ефект при все, че корените ти изглеждат подобни на моите, даже леко по-тъмни.

# 102
Благодаря!
Аз също си харесвам много цвета!
Моята естествена коса не е много светла, направо си е доста тъмна, но пък явно пигментът ми е такъв, че лесно се изсветлява косата, и то със слаби бои. Обратния ефект постигам с много агресивни бои, цветът става ужасен!
Когато си ходех с небоядисана коса, през лятото косата ми страшно изсветляваше. Довечера ще намеря някаква снимка, да покажа.

# 103
Я да се запиша,че отдавнa не съм се включвала.
След като преминах през периода,на по естествено русо,сега съм на мнение,че не ми отива и затова отново се връщам към предишния си цвят Simple Smile
Кастинга съм я пробвала(дори сега си взех 1010 само че) и също съм доволна от нея.Определено при мен премахваше жълтите оттенъци.

Мила, я пусни някоя снимка, че нещо съм пропуснала промяната ти.    Peace

# 104
няколко пъти вече писах и то точно в темите за коси - 'запис', 'благодаря за темата', 'да ви следя', 'да се запиша', 'връщам се да ви чета' и сходните постове /както и оплаквания за изчезването им/ не са свързани с обсъжданата тема /каквато и да е тя/ и съответно изчезват от нея; благодаря за разбирането!

Общи условия

Активация на акаунт