Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 949
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Mademoiselle  съм почти сигурна, че се правеше е с Маджиблонд. Нейния цвят е много хубав.
Относо процента на оксиданта на Гарние според нея е не повече от 9%. Аз мисля същото, защото съм се правила много с тази боя.

# 346
  • България
Аз се боядисвам с палете а10.става бяло русо,синя опаковка,мисля че до 4цвята изсветлява.ползвала сьм и с9,само 2цвята изсветлява-с нея корените останаха светло кафеви

# 347
Mademoiselle  съм почти сигурна, че се правеше е с Маджиблонд. Нейния цвят е много хубав.
Относо процента на оксиданта на Гарние според нея е не повече от 9%. Аз мисля същото, защото съм се правила много с тази боя.
Дано да сте прави... Аз мисля да рискувам и да се боядисам с 6% оксидант, за да проверя дали ще стане. Най-много да ми останат по-тъмни корените Simple Smile

# 348
  • София
elasmen, снимката не е много ясна, но цветът изглежда точно розово-сиво. На мен ми харесва цвета ти.  Ако искаш наистина много сиво ти трябва silver, но на мен ми беше ужасно сива косата от него  Sick
надявам се тази да е по-ясна по назад в албума има снимка от преди матирането Wink
https://http://elasmen.snimka.bg/other/hair-style.31589.21423250

# 349
elasmen, много хубав цвят!  Simple Smile

Здравейте Simple Smile аз съм новичка във форума, но да се включа към клуба на блондинките Simple Smile
Та ... до последно се правих с Garnier Nutrisse 101, но никъде вече не мога да си намеря боята в града ми, има само Garnier naturals, но не и Nutrisse. Днеска обикалях да си търся друга боя. В един магазин ми препоръчаха на Palette Deluxe 100, защото било близко до моя цвят. Купих си я, но сега се чудя дали да се боядисам, при все че доста четох и видях, че изгаря много Palette. Преди години се правих пак с Palette но синята опаковка (а тази сега с розова която си купих) и продавачката ми каза че синята наистина е многооо силна.
Една позната пък ми каза, че тя се правела с Aroma Intense - скандинавско русо ... и вече толкова много се обърках че незнам. Помогнете ми моля ви

Няма ли ДМ при вас? Там със сигурност ще намериш Нутрис. Ако няма, се разрови из Гугъл за някой е-магазин. Със сигурност ще намериш. Ако все пак не успееш, а държиш на Нутрис, пиши ми ЛС, ще помогна с каквото мога.
Не бих те посъветвала да се мажеш с Палете, защото аз самата се излъгах на 2 пъти( някои не си взимат поука от веднъж). Резултатът беше  ужасно суха коса, късащи се връхчета, които се наложи да отрежа по спешност. Не стига това, ами и станах жълта като пате и то със скандинавско русо.
  Sick
За Арома - нямам опит и не мога да дам адекватен съвет.
  Peace

Дано да сте прави... Аз мисля да рискувам и да се боядисам с 6% оксидант, за да проверя дали ще стане. Най-много да ми останат по-тъмни корените Simple Smile

Щом си със светла основа би трябвало 6% да може да те изсветли. Хубаво е да дадеш снимки, ако искаш, разбира се. Така е получим по-реална представа, а ти - по-надежден отговор.  Peace

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 14:26 от The Code

# 350
  • София
Когато започнах да чета и пиша тук и се светнах на тема оксиданти  Mr. Green погледнах в къщи какви шишенца имам от бои, и в магазина на 1-2 пъти отварях кутиите да гледам какъв им е оксиданта. Та масово русите бои са с 9%, някои с 6%, само на Фара пише 12%. Велатон също е с 9%, на Гарние (имам Е0) нищо не пише, но предполагам не е повече от 9%, щото се води обезцветител и има прахче, и едва ли ще сложат 12%.

# 351
  • Варна
Аз се боядисвам с палете а10.става бяло русо,синя опаковка,мисля че до 4цвята изсветлява.ползвала сьм и с9,само 2цвята изсветлява-с нея корените останаха светло кафеви
Една приятелка се прави със  същата и при нея става бяло русо.
Аз преди години когато бях червена се прави почти винаги с Палете и ми ставаше много хубав цвят, все ме спираха по улиците да ме питат с каква боя съм се правила Mr. Green.

# 352
Момичета, ето ви снимка. Косата тук не е третирана изобщо, светлината е изкуствена, но се придобива представа. Веждите също са показателни, същите са като косата: http://chockey.snimka.bg/family/kosa.549314 И всъщност въпросът е според вас ще стане ли цвят 9 с оксидант 6%. Ако Гарнието е с 9% да знаете, че става идеално

# 353
Момичета, ето ви снимка. Косата тук не е третирана изобщо, светлината е изкуствена, но се придобива представа. Веждите също са показателни, същите са като косата: http://chockey.snimka.bg/family/kosa.549314 И всъщност въпросът е според вас ще стане ли цвят 9 с оксидант 6%. Ако Гарнието е с 9% да знаете, че става идеално

Не съм много сигурна, че ще стане 9ка от първият път.
Но нищо не ти пречи да пробваш.

# 354
Не вярвам да стане .
Нищо не ти пречи да пробваш ако смяташ ,че ще издържиш да не се боядисаш веднага ако цвета не ти допадне.

# 355
Hris4o, моят съвет е първо да се боядисаш с 7ца или 8ца. Вероятно 8ца ще изсветли косата до известна степен, но без да става рижо, или жълто, както вероятно би се случило с по-светла боя, която обаче няма да успее да изсветли косата ти добре. И точно Гарние....не знам, никога не съм се боядисвала с него, но съм малко спектично настроена.
А на 2ро, 3то боядисване вече да пробваш с по-светъл цвят.

# 356
Mirama, тази снимка е преди изобщо да се боядисвам. Сега вече цветът ми е 9-ка, но нямам подходяща снима отсега да покажа. Това, което всъщност ми се иска е да спра да ползвам оксиданта на Гарние, който всички предполагат, че е 9% и да пробвам с някаква професионална и оксидант 6%. Иначе с Гарнието стан от 1-ия път и то идеално като на кутията, чак аз се учудих  Simple Smile Явно ви се струва тъмна косата ми на тази снимка...

# 357
Аз пък съм на мнение, че може да стане.
 Моят естествен цвят е около 6-ца и със сигурност е по-тъмен от твоя, но 9-ките ми се получават от първия път. Независимо от боята. Пресен пример ми е Иноа, която изсветлява с до 3 тона. С 9-ка ми се получи страхотно(без да вземам в предвид изсветлените дължини) от първия път. С Гарние имах период, когато се боядисвах с чиста 9. Също се получаваше от раз.
 Все пак трябва да се вземе предвид и упоритостта на пигмента, разбира се!
  Peace

# 358
Ясно, не бях разбрала просто. ))))

# 359
  • в 1001-та нощ
аз не мисля, че като боята е професионална - и с по-нисък оксидант, че се получи изветляване като с непроф. боя и висок осксидант
колко ще е изсветляването зависи от оксиданта, твоя пигмент, времето за престой и пигмента в боята

проф. бои имат по-добри качества, но в друго отношение (поне аз така мисля)

Общи условия

Активация на акаунт