Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 838
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Тук се радвате една друга на цветовете, но някои коси си плачат за системни грижи

Ауч! Това чак ме жегна.  Laughing   Сигурно, защото усещам косата си сухичка и все си мисля дали не изглежда прекалено изсушена. Имах период, преди да започна да я третирам, когато позната ми пипна косата и възкликна " а, ама тя не била толкова суха, колкото изглежда".  Shocked  Представям си как е изглеждала в нейните очи.  Confused  

Сигурна съм, че момичетата тук се грижат за косите си. На някои коси им трябва повече време да се възстановат, за разлика от други!  Peace

# 421
  • София
Аня не се бях сетила за мм бюти, свекърва ми се боядисва с нея може пък да пробвам, нейната коса изглежда доста здрава въпреки, че се маже всеки месец с нея Wink благодаря   bouquet а мен всички бои ме хващат, особено както често ми се омазнява косата ми става идеално Wink
А траен ли е цвета й?
Наистина е много мека боята, с билки и т.н. и е съвсем друго усещането в/у косата, нищо общо с другите бълг. бои.

Ето Регал. Wink

# 422
Тук се радвате една друга на цветовете, но някои коси си плачат за системни грижи

Ауч! Това чак ме жегна.  Laughing   Сигурно, защото усещам косата си сухичка и все си мисля дали не изглежда прекалено изсушена. Имах период, преди да започна да я третирам, когато позната ми пипна косата и възкликна " а, ама тя не била толкова суха, колкото изглежда".  Shocked  Представям си как е изглеждала в нейните очи.  Confused  

Сигурна съм, че момичетата тук се грижат за косите си. На някои коси им трябва повече време да се възстановат, за разлика от други!  Peace

Eee, не се жегвай   bouquet  Нямам никой конкретно предвид и честно казано и име не съм запомнила. По-скоро съм запомнила някои коси от онази тема за снимките на косие, а и тук-таме някоя русичка.

Вярно, че не съм показвала и моя снимка, но аз съм не по-малко самокритична. Като я докарам до огледален блясък, тогава ще показвам  Grinning

# 423
  • София
Аня не се бях сетила за мм бюти, свекърва ми се боядисва с нея може пък да пробвам, нейната коса изглежда доста здрава въпреки, че се маже всеки месец с нея Wink благодаря   bouquet а мен всички бои ме хващат, особено както често ми се омазнява косата ми става идеално Wink
А траен ли е цвета й?
Наистина е много мека боята, с билки и т.н. и е съвсем друго усещането в/у косата, нищо общо с другите бълг. бои.

Ето Регал. Wink
да само че тя използва естествено русо, което на мен ми е жълто, но на нея мн и отива  Peace
мдааааа мисля че за сега ще пробвам с мм бюти спрях се на този цвят

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 15:46 от elasmen

# 424

Ауч! Това чак ме жегна.  Laughing   Сигурно, защото усещам косата си сухичка и все си мисля дали не изглежда прекалено изсушена. Имах период, преди да започна да я третирам, когато позната ми пипна косата и възкликна " а, ама тя не била толкова суха, колкото изглежда".  Shocked  Представям си как е изглеждала в нейните очи.  Confused   

Сигурна съм, че момичетата тук се грижат за косите си. На някои коси им трябва повече време да се възстановат, за разлика от други!  Peace

Eee, не се жегвай   bouquet  Нямам никой конкретно предвид и честно казано и име не съм запомнила. По-скоро съм запомнила някои коси от онази тема за снимките на косие, а и тук-таме някоя русичка.

Вярно, че не съм показвала и моя снимка, но аз съм не по-малко самокритична. Като я докарам до огледален блясък, тогава ще показвам  Grinning

Дай Боже всекиму такива коси!   Hug

# 425
Люлякова, то и аз съм пускала снимка в темата за косите, че и няколко май, не си спомням. ) Ама тогава супер много си харесвах косата. )
Сега....не чак толкова. ) И се старая естествено да полагам необходимите грижи, за да изглежда добре. Това не означава, че винаги се получава добър резултат разбира се. )

# 426
С този Регал ми събудихте любопитството.А и на каталог има хубави цветове... newsm78
Някой ползвал ли я е без блондор за да сподели?

ММБюти по мое мнение става по-скоро за матиране,за изсветляване и то с висока градация  Naughty

# 427
Mirama, вярно, как е твоята коса? Какви грижи полагаш за нея? Информативно питам, защото бих искала да чуя, че е добре косицата ти.   bouquet

# 428
Наистина Дай боже всекиму! Но съм виждала и невероятни коси, а много добре осъзнавам, че каквото и да я правя моята, никога няма да стане толкова хубава  Grinning

# 429
  • София
С този Регал ми събудихте любопитството.А и на каталог има хубави цветове... newsm78
Някой ползвал ли я е без блондор за да сподели?

ММБюти по мое мнение става по-скоро за матиране,за изсветляване и то с висока градация  Naughty

ами аз бих пробвала с него, но не мога да го открия никъде в търговската мрежа  newsm78

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 16:21 от elasmen

# 430
Наистина Дай боже всекиму! Но съм виждала и невероятни коси, а много добре осъзнавам, че каквото и да я правя моята, никога няма да стане толкова хубава  Grinning

Ще ,ще .... Grinning
Нали се сещате ,че тези с хубавите коси по списания и т.н. не са оставили косите им да изсъхнат и се оформят естествено.
Стилист е издухал перфектно косите им.Както моята фризьорка казва "...ти не можеш да я "изпечеш" добре косата...",показвала ми е техника на сушене,на изправяне с преса...
Всичко е от значение....
За съжаление до момента все още сама не мога да постигна с моята коса това , което тя постига.  Grinning   

# 431
ММБюти по мое мнение става по-скоро за матиране,за изсветляване и то с висока градация  Naughty

Почти нищо не знам за тази боя, но ето какво е споделила GodaiVa:

"ММБюти-нюанс платина.Много ми хареса и продължих с нея.Това е моята боя  Peace "

"Номера не го знам -платина се води май 002 ма ще те излъжа.Иначе без блондор става много готино натурално русо,ма не ми се чака да израсте блондора и да режа коса,че да се уеднакви"

Нека тя сподели повече информация, ако иска  и ако някой се интересува, разбира се!  Peace

# 432
  • София
Някой да е пробвал това? Излиза, че е блондор без амоняк. Thinking

# 433
  • в 1001-та нощ
само бих добавила, че без амоняк не го прави по-щадящ, агресивна е терапията, която отваря косъма - няма значение с какъв продукт, за целта се ползват алкални продукти и дали ще е амоняк или друго - няма значение - резултатът върху косата е един и същ  Peace

# 434
Mirama, вярно, как е твоята коса? Какви грижи полагаш за нея? Информативно питам, защото бих искала да чуя, че е добре косицата ти.   bouquet

Моята коса като състояние почти не се е променила от преди. Само към краищата се поизсуши повечко. Но като количество....ми се струва, че е наполовина. ) Това ми е проблема, не толкова нещо друго.
Иначе балсам след всяко измиване, маска почти след всяко, разните му термо продукти, кристали.

Общи условия

Активация на акаунт