Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 757
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
didka_midka, дано ти се получи цвета и да няма проблеми. ) Наистина 7та е много хубав цвят. ) А за познаването, определено ще си шокирана първите няколко дни. )
Аз като преминах от 10ка на 7ца и щях да падна. ))))))

Теичка, то и при професионални и непрофесионални бои пак може да се чудиш 2часа какъв цвят да вземеш. Ама как реши, че всеки път ще е различен, това не ми стана ясно?

# 691
B & C , това, че съм писала, че една от причините да взема такава боя са вашите предпочитания, не означава, че соча с пръст теб като виновна ?! Откъде ги измисляш подобни?  Хвана ме яд, че за първи път ми станаха оранжави корените (мисля, че и снимка качих), не казвам, че боята е боклук или че никога няма да сложа професионална. Преди съм си слагала на BES , май са професионални, не ми ставаше така, започнах с Палете и Гарние и после прослувутите и не можах да повярвам. Никого не обвинявам за нищо, може би единствения на който трябва да си го изкарам е фризьора.
Мирама, като гледах последния път Лореалките и се чудих точно 35 мин. Ту ми хареса по тъмно пепеливо, ту обърна взор към светлото русо, след това към нещо друго и така.
А преди си харесвам една на Палете, следващия път ми харесва друга на Гарние и така...

# 692
Теичка, в началото и аз така бях. ) Чудех се по 20мин каква боя да взема, почти всеки път вземах различна. )
Сега се установих конкретно на цвят и изобщо не се чудя. ) Е, пак оглеждам боите, но си знам какво ще взема така или иначе.
Според мен трябва да се установиш на един цвят и да пробваш с него 2-3пъти. А не както ти правиш в момента, всеки път различна боя, различен цвят....и после защо не ставало...)

# 693
Ами като цяло съдя за цвета по корените. Алена ми показа една боя 01 на Преференс и мисля направо с нея. Със сигурност няма да ми седят оранжави корените.

# 694
Здравейте, момичета!  Hug
Дидка, мерси за кафето, страхотно изглежда. Още повече в комбинация с шоколадите отдолу.  Heart Eyes

Теичка, подкрепям последния пост на Мирама с две ръце.
За да не съм голословна, мога да се щракна и да ти пратя на ЛС снимки как съм в момента - прекалено светлите ми дължини се преливат с по-натурално русото от Иноа(последното боядисване) и за капак - повече от 1 пръст израснали корени за 2 седмици...
И все пак търпя, защото искам полека лека да се махне много светлото и да остане точно това натурално, без да си насилвам косата повече.
  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 14:02 от The Code

# 695
Ами като цяло съдя за цвета по корените. Алена ми показа една боя 01 на Преференс и мисля направо с нея. Със сигурност няма да ми седят оранжави корените.
Щом ти я е показала a.l.e.n.a, то няма начин да не стане.  Simple Smile
А ако пък случайно ти станат отново оранжеви корените, то колко му е да се боядисаш отново с Palette  Laughing
Не се притеснявай, на теб и по-къса коса ще ти отива.

# 696
Момичета, хайде да не се дразним!
Нали се разбрахме, че всеки си има глава на раменете?!
  Peace

Да да не е спам - от 2 седмици се мажа със стимуланта на Икаров и мога да заява, че косата ми изглежда и се чувства много по-добре. По-мека и подхранена не съм я чувствала до сега.

# 697
Или с Преференс или с другата Екселенс, не се сещам с коя точно (беше отдавна) - точно от суперизсветляващите им номера, бях станала оранжева като морков  Peace И то не русо с медни оттенъци както е сега, ами баш оранжево.

Аз си правя маски с тривитаминол, масла на икаров - бадемово, пшенично или авокадово, жълтък, малко ракийка  newsm24 и смея да твърдя, че има подобрение.

П.С.: Ако пробвам това:

http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/casting-crem … 3-iced-latte.aspx

Дали ще покрие оранжевеещите ми 2 см корени и 1 см мой цвят корени?
Защото като качество от боята съм доволна, а и този цвят мнооого ми харесва Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 14:51 от didka_midka

# 698
Аз също бях станала с тъмно оранжеви корени и обелена кожа на главата след Loreal Preference.

# 699
B & C Искам само да ти кажа, че когато бях черна, се боядисвах с Палете и косата ми изглеждаше страхотно. Снимки съм качвала, не знам защо с такъв подигравателен тон подмяташ за боята ?! При мен косата се изтощи на макс не от Палетето, а от много честата употреба- на 2 седмици за да постигна светло русо.
И да, права си, по-късото също много ми отива    Flutter

# 700
Някой не беше ли споменал, че Екселънс била по-силна от Преферънс?  Rolling Eyes
 Принципно моят опит с Преферънс граничи с 0. Боядисвала съм се само веднъж с 8.1. Боята падна точно за 2 седмици. И все пак се въздържам от мнение, защото както казах, опитът ми с нея е доста скромен.

# 701
B & C Искам само да ти кажа, че когато бях черна, се боядисвах с Палете и косата ми изглеждаше страхотно.
То оставаше и да ти е изгоряла от черната боя  Laughing
Нормално е когато човек се боядисва с по-тъмно боя, косата му да изглежда по-добре.

Някой не беше ли споменал, че Екселънс била по-силна от Преферънс?  Rolling Eyes
 Принципно моят опит с Преферънс граничи с 0. Боядисвала съм се само веднъж с 8.1. Боята падна точно за 2 седмици. И все пак се въздържам от мнение, защото както казах, опитът ми с нея е доста скромен.
Аз го бях написала.
Аз съм се боядисвала и с двата вида бои, но боята никога не ми е падала след 2 седмици.

# 702
Това, че са визуално лъскави, да, но косата ми не се късаше, беше изключително жива и цвета изобщо не падаше бързо. Аз ако не бях доволна или имах нежелани ефекти от нея, никога нямаше да си взема пак. Според мен всичко си е до коса. Една естествено права коса, със здрав косъм , в какъвто и да е цвят изглежда добре ! Плюс тва, Алена да ме извини че за пореден път я споменавам, но тя има една много красива и добре изглеждаща коса, дори и светла. Така че, не винагаи тъмните изглеждат по-добре.

# 703

Някой не беше ли споменал, че Екселънс била по-силна от Преферънс?  Rolling Eyes
Аз го бях написала.
Аз съм се боядисвала и с двата вида бои, но боята никога не ми е падала след 2 седмици.

Коси - различни!  Peace
С това, че е паднала за 2 седмици не искам да кажа, боята не струва. Вероятно проблемът е бил в косъма ми(доста я третитах по това време). Не мога да кажа нищо лошо за боята - да, падна бързо, но пък не ми изсуши косъма изобщо. Много ми беше мека косата след нея.  Simple Smile

# 704

П.С.: Ако пробвам това:

http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/casting-crem … 3-iced-latte.aspx

Дали ще покрие оранжевеещите ми 2 см корени и 1 см мой цвят корени?
Защото като качество от боята съм доволна, а и този цвят мнооого ми харесва Simple Smile

До колкото знам това става тъмничко.И аз съм в сериозни размисли за потъмняване на косата, този цвят който си показала изглежда много добре на картинката,но съм чувала че става по-тъмно.

Общи условия

Активация на акаунт