Жената овен/20 тема

• 24 941
  • 742
  •   1
Отговори
# 135

Лейди, бургазлийка съм, затова в Бургас - града на откачалките.
А можеш ли да познаеш къде съм родена?  Joy
То краставите магарета...

Shocked Joy Joy Joy
И ти ли?

# 136
Здравейте!

Моята одисея с детската кунхя мина първи етап. Днес занесох останалите бурканчета и получих в отговор "Еееее, ми не беше нещо особено нали?" #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire... Та сега чааак другата седмица да отида с още 3 бр + 26 лв и после чаааак по-следващата седмица ще си получим купоните и започваме... Ох, спирам, вече!

Елинор -  Страхотна картина!   bouquet

DELTA_DELTA - Направо ми се прииска да изчезна с 200 от гадната мръсна София

Корсет - В Бургас съм била няколко пъти и лично аз много го харесвам! Баща ми пътува често командировка там и многократно е казвал, че стига да има възможност веднага би заминал да живеят там с мама....

Момичета, има ли празнуващи днес? Ако има - Честит празник!

Хайде, напускам ви, че ме чакат за баня, за папане и всичките му екстри!  Heart Eyes

# 137
  • при моите деца .....
Привет!
Аз след баня съм седнала да си папкам с вас.....
Днес трябва и маникюра да си оправя.....
Ели, много, много ми харесва.....
Бенджи аз бях огромна, ако намеря снимки ще сложа линк... но 23-25 кг - едни бузи  Embarassed
Утре съм на парти.
Хубава вечер!

ПП. Бенджи, да видиш огромна бременна  Embarassed и съм родила 40 дни по-късно.....
http://prikachi.com/files/1642403c.jpg

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 19:19 от * Боби *

# 138
Корсет - В Бургас съм била няколко пъти и лично аз много го харесвам! Баща ми пътува често командировка там и многократно е казвал, че стига да има възможност веднага би заминал да живеят там с мама....

Знаеш ли понякога как съжалявам, че не живеем там?
Засега обаче, няма как да стане  Sad

Боби, ти ми припомняш, че и аз бях качила около 25 кг. през бременността, а после трупнах и още 15  Joy

# 139
Добър вечер Simple Smile
Боби, изобщо не си дебела, а имаш голямо коремче. Ама и като бременна не си се спирала-гледам хорце тропкаш  Laughing
Боби и Коки ако ми видят "маникюра" ще изпищят на умряло  Mr. Green Толкова на нищо ен прилича, особено след снощното рисуване с пръсти.
Коки, много се радвам за сина ти. Той ще се адаптира бързо и един ден ти ще се гордееш много с него.  Hug
Делти..и красиво разказваш, успя да ме пренесеш на място, което не съм виждала никога.
Благодаря за отзивите за картината. Аз и пейзаж с вода никога не съм правила, затова беше дваж по-трудно, но и забавно.

# 140
  • Varna
ЕЛЧЕ, Hug
Нямам дар слово Душе, никак нямам. Но ако имаш късмет някога да имаш път нататъка към Станбула, шЪ дойда със тебе, да ти покажа къде да рисуваш. Ей, така си представям, как те водя и ти като видиш там красотите и направо оставаш със отворена уста, замаяна. И аз щЪ, не ща, се спирам, щото ти ще си хванала четката вече. Аз само ще си поръчам ИдИн чай със симид. И ще гледам как твориш. Направо го виждам това нещо. Обещавам, ще те заведа на места където не ходят други туристи, обещавам newsm10 Сигурно ще рисуваш до късно вечерта Hug
КОКИЧ Hug
Мила, пиши моля те за детенцето ти, как се е адаптирало към училището, как свиква със езика. Сигурно му е притеснено сега на малката душичка.

БОБИЧ, Hug
и ти си расла на корем, само. Не си дебела хич. Аз също се имам на снимка подскачаща, ама бях със роклА и нИ сЪ види толкУва тумбалака ми Laughing Но ти определено не мязаш на дебеланка. Казвам ти го не от куртоазия.

ХаДи наздравИ Drunk Нъл знаЙтИ, че след тренироФкИ му мятам малко винцИ Embarassed Wink

# 141
  • при моите деца .....
Наздраве!
Аз съм налакирана .... диетична, да съм зашеметяваща утре на партито....
Ели, Делте, Овенките са строени в Стадото....
Да се похваля и тук - имаме си папагали - дядо ги подари на Марти, не могъл да й откаже

Хубава вечер!

# 142
Уф, напоследък се чувствам виновна, че нямам време да ви пиша, простете ми! Hug

# 143
Уф, напоследък се чувствам виновна, че нямам време да ви пиша, простете ми! Hug
Спокойно, не си забравена, никой не се сърди  Hug Идвай когато можеш.
Делти  Hug Hug дори само обещанието на думи и приказката за града, четката и две приятелки ме стопли много  Hug Дано някога стане реалност.
Боби, видях ги папагалите  Mr. Green Да ти е яка душата, нали знаеш кой се грижи за животинките у дома?

# 144
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Тук ви прочетох, но във ФБ нямам време да влизам сутрин....
Кафе

Боби, видях ги папагалите  Mr. Green Да ти е яка душата, нали знаеш кой се грижи за животинките у дома?
Ох, да .... Марти вика - това е любов от пръв поглед, а аз - аз виждам грижа от пръв поглед....  Grinning
Маргалче,  Hug
Петък е..... Да не работите по много....
Много усмивки. Отделете време да се насладите на последните топли дни!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 145
 Боби, я отвори едно свое кафе-тъй и тъй сервираш всяка сутрин  Laughing Hug
Аз ще ви черпя с моята закуска, макар че не тя е на снимките-ометохме я  Mr. Green

# 146
  • Варна
Делте ама как си го описала тоя Истамбул  Hug и на мен ми се приходи пак. Ама ша ида като свършим пустия ремонт дет не му се вижда края.
Ели  Hugчудни картини рисуваш, няма техника дет да ти се опре
Коки много се радва, че твоя красавец е свикнал с новото училище. Ама то за несвикване ли е бе Whistling
Бенджи аз няма да казвам колко кила съм качила Embarassed айде ще ви дам жокер- с двете бременности общо колкото са си моите килограми сега #Crazy
Боби не се спираш бе мацко, като многоръкия шива си  Hug
Гушки и цунки на всички овенки

# 147
Добро утро! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Маргало,Нери,радвам се,че се включвате. Hug

Аз качих 28кг,но главно на мен ooooh!.Бях си доста пълничка.Спомням си,че когато сина ми беше на около 7-8 месеца и едно момиче ме погледна и ме попита дали пак съм бременна.Умрях от срам. Embarassed Embarassed Embarassed

Мацки,в класа на сина ми има едно българче и това го улеснява от към езика.Ако има нещо има кой да му превежда.

Ели,снощи те сънувах.Не се сещам какво точно,но нещо свързано с рисуване.  Hug
:
Боби,папагалите са много готини. Peace

Стелиту,хич не им обръщай внимание.Някои лелки,дето работят държавна работа са толкоз нагли,че ти идва да им обършеш два шамара.Гледат те с някакво пренебрежение. ooooh!

# 148
  • Varna
БОБИЧ,  HugЕЛИЧКА Hug

И каЙветУ, каймаклия и баницата така вкусно изглежда, че наистина ми обазувахте слюноотделяне Hug

НЕРИ,
И ниЙ шЪ почвамИ рЮмонт, ама няма как.lol:

КОКИЧ,
Не мога да си представя, че си била дебеланка, не мога бе!!!

Хайде по едно слънчево каЙвенцИ, тъкмо и аз си пийвам Wink

# 149
Делте,била съм.А преди година и нещо си имах 10 кила отгоре. Shocked

При мен снимката на Ели не се отваря и чак сега разбрах,че са хапвали баница.

Общи условия

Активация на акаунт