Жената овен/20 тема

• 24 942
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Корсетче, дано  бързо да оттренира ръката и чакам първите рисунки, да знаеш Simple Smile
Бих се радвала, ако те вдъхновя Simple Smile Днес беше първото детенце-наполовина италианче и оцветявахме мишка  Mr. Green
А на синковеца 2 няма да му трябва-само 6.
Стели, научих се сле Н-та години, че понякога, ама само понякога нещата се получават по-лесно и без вадене на рогата  Laughing
Боби, предпочитам кашковар  Hug
Мира-графика?
Коки, точно сега се адаптирам на нов режим..не ми стига времето, а и бях поела 4 поръчки , от които са изпълнени 2. Явно репетиция за коледната торта няма да има  Mr. Green А как ми се рисува..не е истина. Вчера ръката ми завъртя някакви странни фигури съвсем самичка. Чак мъжа ми ме пита какво ми е прищракало  Laughing
Но съм намислила наш общ семеен портрет на стъкло Simple Smile

# 121
Боби  Hug, не намирам думи, с които да изразя възхищението си. Толкова си отговорна и трудоспособна!   bouquet А намираш и време за танци и за спорт  Shocked Браво!!!

Еличке, като гледам, тая работа с ръката няма да стане много бързо. Ама аз нали съм си проклета, не се давам, никакво отказване  Joy
Ейййй, тръгнало ти на италианци, нека ти е лошо!  Grinning

Тае бо - то, беше доста приятно тази вечер. Това момченце, дето го води е много нахъсано и се справя отлично. Влязох в залата с главоболие, скапана, а и крак ме боли на всичко отгоре, обаче си тръгнах освежена и ободрена. Ако имах възможност, щях да ходя всеки ден, толкова добре ми се отразява.

Казвам ви Лека нощ!

# 122
  • Varna
Корсетче Hug
Права си Душе, малко съм писала, но така ни е метнала въртележката. ШЪ праЙм рИмонт и хайманосваме да видим какво ще ни е нужно.

Такааа, вие може да рисувате, а аз само да се възхищавам, и от време на време да си купя някоя картина. Та от Истанбул си купих така дълго мечтаната картина със изглед от тоя толкова мой любим град. Стара картина със изглед от стара уличка близо до Босфора, със гемийки и във далечината силует на джамия. Купих си и една миниатура, която е нарисувана на много стара хартия. Хартията само е много стара, но рисунката е правена във тези дни. Самият рисунък е от Османския период.
Ще ви ги изпляскам тука, като ми рамкират голямата картина. Миниатюрата ни я продадоха със рамка, много красива златиста рамка. Тъкмо у дома е златисто и си пасва идеално със интериора. Но и във самата миниатюра има злато, така се е рисувало по онова време- златен варак.
Иначе скитосвахме по старите сокаци на Истанбул, които са неизбродими. Страшно красиви стари къщи, Босфора се плиска във краката ти. Яхтите на една ръка разстояние. Друг път съм била там, но не съм се задържала много, но този път вървяхме ли, вървяхме. Ние много обичаме да вървим, но и там разстоянията са огромни. Та този път бяхме във най - скъпите места във Истанбул от Европейсата част- Арнауткьой и Бебек. Страхотни кафенета със страхотни изгледи. Абе голяма красота е, трябва да се види. Стотици пъти съм я виждала тази красота  и не спирам при всяко ходене да и се възхищавам. И всеки път намирам нещо не видяно преди това. Снимките ми много не могат да покажат. Когато ги правехме имаше и лека мъгла. Но каквото съм успяла да снимам ще видя кога ще го сложа да се види. А и съм правила снимки със тИлИфончето, та не всичко е добро. Просто много пъти сме ходили, имаме много снимки и не ни се снима. Аз забравям и да снимам, от тая красота около мене. Стоя, дивя се и искам сякаш да го запечатам във ума си а не на снимка.
Бяхме е във една страхотна уличка, страшно романтична. Намира се във Истиклял, пресечна е на тази световноизвестна уличка. Казват и Френч сокак. Толкова красива, толкова шарена, толкова романтична, толкова усмихната уличка. Е вярвайте ми, за вас се сетих тогава smile3521
Даже мъжът ми каза- Следващият път ще наемем хотел наблизо, за да можем да отидем и вечерта, защото тогава започват купоните по Истиклял, на тази уличка също, на Таксим също. А ние винаги наемаме хотел на Султанахмет. Тоя път бяхме точно зад Топ КапЪ Палас.
Това е общо взето. Малко е, но днеска от 7 съм на крак, прозявам сЪ и ще ми се разчекне устата. Отивам да почистя таолетната на Котьо Ошо и отивам да нунам Wink

# 123
Момичета кокичета аз вече съм си у дома, хубаво е  Heart Eyes
Виждам, че си имаме нови попълнения.
Добре сте ни дошли, на патерички от мен, но тези дни нямах възможност да чета редовно.

Делте, ех че хубав разказ само и на мен ми се доходи, а никога не съм била там. Ще чакаме с нетърпение да видим снимките и рамкираната картина.  Hug

Боби, неуморна си, просто нямам думи.  Ти направо си СУПЕРУОМЪН, как съчетаваш всичко ми е тъмна индия.

Ей Коки, много нежен и хубав маникюр си показала у фейса Simple Smile

Елинорчева, дано новата работа ти носи само удоволствие и приятни мигове.  Hug

Корсет, не натоварвай много синковеца, то детето само ще си оправи задачите Simple Smile А от теб чакаме с нетърпение да видим как си развъртяла китката   Wink

И да ви се оплача, че аз не знам как ще я карам до края, ама вече много ми тежи. То не е корем, а коремище, имам чувството, че ще се спраска, пък още е рано да се оплаквам уж    ooooh!

# 124
Бенджи,я пусни една снимка да те видя!И,скъпа,недей обижда сладкото си коремче! Naughty
Кой знае каква сладка бременелка си станала! Hug
Моят мъж като бях бременна ми викаше Шкемби! hahaha

# 125

Моят мъж като бях бременна ми викаше Шкемби! hahaha
На мен ми казва Шишо.   Whistling
Утре ще пусна снимка. Ама на нешето място   Wink

# 126
Шишо,значи утре ще те видим. Wink

# 127
  • при моите деца .....
Добро утро!
От 20 мин вече съм станала...

Делте, не съм ходила в Истанбул, но толкова хубаво си го описала, че се размечтах...
Бенджи, чакам снимки...
Хубав ден!!

# 128

Поздрав от мен за добро утро. Първата ми картина рисувана с пръсти. Не знам как е станала, ама искрено се забавлявах като изтървано дете  Joy
Пожелавам деня ви да е огрян.

# 129
Добро утро!

Боби,   bouquet

Ели, мога да кажа само едно WOW! Вижда се, че е правено на един дъх  Grinning Браво!

Делте, още снощи прочетох постът ти. Всъщност, направо го изживях  Joy И ми стана толкова мъчно за морето, че се въртях в леглото и не заспах до късно. На края, взех решение, възможно най - скоро да си отида за малко в Бургас. Размишлявам сега, как да го изкомбинирам това пътуване. Thinking

Бенджи, я покажи коремчето, сигурна съм, че не е толкова голямо Simple Smile Знам, че дотежава, ама пък после е много сладко като гушнеш бебето  Heart Eyes

# 130
  • Varna
ЕЛИЧКА Hug
Страшно ми хареса картината ти, ама наистина newsm10

КОРСЕТЧЕ Hug
Ако е хубаво времето, когато забиеш към БургаШ, шЪ накарам БаткУ да мЪ докара, да сЪ видим. Искаш? Wink

БЕНДЖОЛИНКА Hug
Сигурно си пораснала само на шкембенцИ. Просто го знам Peace Аз като бях бременелка, бях едно шкембе, само. Особенно последните два месеца бух като платноходка Laughing Иначе по другите си места си бях същата. Виж сИга, като няма кой да ми рИве, хич не съм същата Joyи като си хапвам на поразия си личи, ама аз нЪл знаЙш не си го слагам на сърце и не правя диети. Калпазанка съм знаааам Laughing Wink

И аз имам един страотен лак и едни красУти по него newsm03 Някакъв Хамерикански е лака. Попаднах на едно място тука за маникюр, и много ми хареса тоя лак бе. И след 5 дена си стои така лъскав както като ми го полагат във самото начало и е доста държалив. Професионален накакъв. Няма да кажа колко е шишенцитУ-многУ е. Ама не съм си купила, ощИ Wink

БОБИЧ, Hug
Във Истанбул или се влюбваш, или не ти харесва въобще. Но тези които не го харесват, не виждат много, много неща от тоя град. Те ги разхождат само във централната стара част на Истанбул. Не че е лошо там, неее. Ние винаги там спим, защото там ни е хубаво. Но повечето групи ги водят да спят във Лалели, а там е как да кажа, пълно със магазини за продажба на едро. И няма тоя дух и топлина, на тоя Истанбул който аз познавам. Ние просто със моя много обичаме да откриваме нови места и ходим като Миндовата кучка, дето ни видят очите. Четем къде какво има, къде да го намерим, а и сме стари пушки там, та знаем какво да търсим. Кои места. Но и случайно може да попаднеш на такива красоти.
Или, кой знае, един ден да съм със всички вас и да ви покажа тия красоти които аз познавам, да си напълните очите със красота, защото виждам, че всички тука сте момичета естети и ще оцените това което ще видите.
Още не съм качила снимките Embarassed че и тия от Кападокия smile3538

# 131
Може ли овенската среща, тази, дето е планувана за другото лято да е в Стамбул-града? И има ли начин да се пътува с аероплан? И нали съм рогато и ще ме вземете и мен? Аз ще слушкам и ще папкам, особено второто  Joy

Делте, само веднъж съм била в Истанбул, но ми беше достатъчно за да копнея да се върна там.
Корсетче, защо точно Бургас?

# 132

Поздрав от мен за добро утро. Първата ми картина рисувана с пръсти. Не знам как е станала, ама искрено се забавлявах като изтървано дете  Joy
Пожелавам деня ви да е огрян.
Страхотно! Аз като човек без никакви артистични заложби, много се впечатлявам! Много е хубава, точно каквито картини харесвам-да прилича на картина, мне на снимка. Страхотна е!

# 133
Делте, по всяка вероятност, ще е петък-неделя, заради училището на детето. Май топлото време свършва вече:( Но стига да няма сняг, не виждам какво ти пречи да дойдеш. Ще бъде много хубаво, ако го направим  Hug

Лейди, бургазлийка съм, затова в Бургас - града на откачалките.

# 134

Лейди, бургазлийка съм, затова в Бургас - града на откачалките.
А можеш ли да познаеш къде съм родена?  Joy
То краставите магарета...

Общи условия

Активация на акаунт