Жената овен/20 тема

• 24 904
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • при моите деца .....
Привет!
Прибрах се!
Хапвам 2-3 парчета шоколад и се лягам - почти 24 часа съм на крак -  22 часа...... Крачетата ми са подути. Не съм виждала Марти от 7.15, когато я оставих в градината, вече много ми липсва....
И вие ми липсвате!
Утре ако станете рано сервирайте кафе, аз се надявам да поспя поне до 9!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 631

Bobi,purva skochih v temata s kafeto  Mr. Green
Benji,kak leti vremeto,zaposledno biah v Sofia kogato ti se chudeshe ste li zabremeneesh ili ne,a sega poglednah che si i to dosta  Heart Eyes  bezproblemno rajdane i zdrav i poslushen bebok ti pojelavam ot surce!

Hug vi vsichkite i vi jelaia chudesen weekend!

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 08:36 от ира79

# 632
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУ Мацуранкиииии newsm68

Аааа, Ирчеееее, ти си тука бе Душатааааа Hug Благодаря за кафенцИИИИИ  bouquet Ти как я караш, пиши повече за себе си деееее, моля те!!!

Аз ще ви изпляскам закускЪтЪ Wink  и по Ино аранчИ, да не ниЙ много сУФУ кЪт ги лапамИ Wink   

БОБИЧ,
Ти направо си се свършила със тия купони бре жИна #Crazy

# 633
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Идвам наготово!
Делте, качих снимки във ФБ - и тук ще кача - да видиш, че с тези купони не се свършвам, а се закръглям.... Mr. Green
http://prikachi.com/images.php?images/912/2766912U.jpg
Хубав ден!

# 634
 Ооо, Ирче, добре кацнала отново в темата  Hug Този телеграфен стил го остави за другаде, а на нас ни разкажи подробно  LaughingИ мерси за кафето Simple Smile
Делти, с тези мекички напраУ ми бръкна в сърцето. Ще се месиии, к'во ще правя  Laughing
Боби, стигнаха ли ти 6 часа сън? Купонджийка такавааа!
А тук е грейнало едно ми зимно слънцеее- само за снимки. Или рисуване. Или и двете  Mr. Green

# 635
  • при моите деца .....
Ох, Ели не ми стигнаха, но трябваше да прибера Марти, а сега има ново бебе - бъркаме каши, то пишка, повръща.....
Бих полегнала още час - два...

# 636
Ира, благодаря за кафето!
Делте, мекиците няма да ги подмина  Heart Eyes
Много си хубава Боби! Купонясвай, чудесно ти се отразява, не се закръгляш  Wink
Ели, чух се с татко и каза, че и в Бургас времето е такова. Явно по морето е готино, както винаги.

Връщам се от пазар. Ще правя коледните меденки. Току - що смлях кардамон и съм оставила продуктите за тестото да се климатизират. След малко ЗАПОЧВАМ. Чака ме голямо клепане. Днес ще ги пека, а вероятно утре ще ги украсяваме с детето. Grinning
Опаковах и подаръкът, който уж Дядо Коледа ще носи в ДГ и го скрих. Сега остана, тайно да го дам на учителката.

Посещението в парфюмерията се отлага за понеделник, но си запазвам правото за консултации по телефона с Бенджи, Делта и Ели  Grinning

# 637
  За втори път за 3 дни умирам от яд, че излизам без фотото..Огромни, ама огромни ята косери летяха и кацаха в поляните в горичката край морето...Гледката е неописуема- красива, страховита, необикновена. Зяпах като запленено детенце над мен, когато трезвия глас на мъжа ми ме приземи...както винаги де - "Затвори си устата, да не ти се изкъкат в нея"   
Моята коледна украса е ваза  елхови клонки с няколко камбанки. И лампички край прозореца-толкова. Но е чисто, тихо и леко тъмно-точно както обичам следобяд 
А за меденки и аз се замислих от няколко дни..ама е сигурно, че ако ги направя днес-утре, то Коледа няма да видят горкинките  Joy
Разходката днес определено ми хареса много и ако не пак оставила да къкрят зелеви сърмички на котлона у дома- щях да спретна още един снежен човек  Grinning

# 638
  • Varna
БОБИЧ Hug
Много си ни хубавичка, много, много. Виж, че всички си те харесваме Hug Хич не те лаская, казвам ти това което виждам  Hands Clap

Оххх, зелеви сърмиии, оххх, кееееф. Мога да ям за закуска, обяда и вечеря eat

# 639
  • при моите деца .....
Среднощен привет!!!
Прибрах се - днес съм доволна - с голям бакшиш....
Делте, много мерси.... Много ме заладваха думите ти!
Обичам ви!!!!
Ще лягам, дано поспя поне 6 часа, но като гледам колко е сега - едва ли....
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 640
  • при моите деца .....
Добро утро!
Чаках някой да ме отмени  Laughing

При нас валя много сняг и сега е снежна приказка......
Хубав неделен ден!

# 641
Добро утро и от мен!  Grinning

Боби, ние вече си свикнахме, че кафето е твоя грижа. Нещо като пантофите, които Делта раздава на новодошлите  Grinning

Хубав ден, момичета!

# 642
  • Varna
БОБИЧ Hug
Твоето кафенце е най-вкусното, мила, най-вкуснотооооо  bouquet

А аз ще ви сложа обяда днеска. Това ме чака и мене WinkОтиваме във оная механичка за която ви казах и преди. Та до каминката, със сърмички със кълцано мИсо и винце . smile3508 Със страхотната весела музика- без чалгия, една весела закачлива българска народна музика. Няма протяжни напеви, а такива весели, които те карат да посягаш към чинията и чашата по често Wink

# 643
  Боби, неуморница такава!  Hug
Ама кой ти става в 9 часа в неделя  Laughing Аз специално към обяд  Laughing  Blush
Делти, приятно прекарване, въпреки че съм сигурна, е е такова  Hug

# 644
ОХ, обичам сарми. Всъщност - не, обожавам сарми.

Общи условия

Активация на акаунт