Жената овен/20 тема

• 24 896
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
ОХ, обичам сарми. Всъщност - не, обожавам сарми.

Hug

# 646
Делте, утре стискам палци на Бати  Peace

# 647
  • при моите деца .....
Привет!!!
Делте,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Овенки,  Hug Hug Hug Hug Hug
За повече нямам сили, но ще ви чета, ако се разпишете....

# 648
  • Varna
КОРСЕТЧЕ HugБОБИЧ Hug Wink

БОБИЧ,
Ний вършеЙм във Скайпа, Душе. Ела там да ни четеш Hug

# 649
  Аз и тук да кажа- стискам всички възможни бройки паци за утре за баткУ- любимия мъж на нашата любима Делтичка  fingerscrossed

Една шестолистна за късмет и здраве!

# 650
  • при моите деца .....
Добро утро!

За мен започва супернатоварена седмица.......
Не знам дели ще пиша, но вечер като се прибирам в 2-3-4 ще ви хвърлям по 1 око.
Успешна седмица!

# 651
                                 Днес е Игнажден!
Пари на заем не се дават,нито вземат.Който ти влезе първи в къщата такава ще ти е годината.
В нас беше комшията/свекъра/.Чакам час за срещата.

# 652
  • Varna
ЕЛИЧКОООО, Hug
Страхотен поздрав, а за картинката нямам думи, щото съм удивена  bouquet Wink

# 653
Делте, дано всичко е минало перфектно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ходихме си днес до Плевен, кошмарно пътуване, поледици...
Скапана съм, отивам да ви нагледам на другите места, обаче Grinning

# 654
  Пропуснала съм днес да се разпиша. Сигурно защото се гмурнах с новата си страст. Simple Smile

Голямо удоволствие е, моделинчето свърши  Mr. Green
Утре на срещата някой да носи фотоапарат, че аз нямам. Зори ще чака, нали знаете? Wink
Лейди, я налей там едно бяло или червено-каквото харесваш и забрави деня-вечерта е хубава Simple Smile

# 655
Точно така-Зори ще се сърди! Twisted EvilИ аз съм за боядисване,така,че хич да не ви пука. Hug

Имаме си и чудесна новина!Късмет на ....... fingerscrossed

Делте,радвам се за Батито Hug

# 656
Ели,фигурките са страхотни.Адито беше възхитена като ги видя.
Хубав ден на всички....Моят ще е прекрасен......имам среща с Овенките....

# 657
Moмичета, нямам скайп. Ще водя лаптопа на доктор, че едни критични грешки само ми показва.
Оф, гадно е  да не зная как сте, но ще наваксвам после.
Поздрави на Мирето, че тя тук се не вясва. Вчера като минахме през Сторгозия се оглеждах за нея, ама тя пак е била в скайп. Grinning

Ели, забранявам ти да ми показваш снимката без мое разрешение по форумите, че и ценната ми перла си показала! Сега ако ми я откраднат - ти ще си виновна. Другите две - в средата и вдясно не можах да ги позная, ама сигурно са от наш'те Mr. Green
  Пропуснала съм днес да се разпиша. Сигурно защото се гмурнах с новата си страст. Simple Smile

Голямо удоволствие е, моделинчето свърши  Mr. Green
Утре на срещата някой да носи фотоапарат, че аз нямам. Зори ще чака, нали знаете? Wink
Лейди, я налей там едно бяло или червено-каквото харесваш и забрави деня-вечерта е хубава Simple Smile
Цитат

# 658
  • при моите деца .....
Привет!!!
За повече нямам сили.....
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 659
 Аааа, другите ги е срам да драснат, нали? Аз на топа на устата?  Twisted Evil Зориии, нямаме снимки  Embarassed Забравихме да се снимаме, въобще не ни стигна времето..
Ама да знаеш-все сме си такива пленителни красавици  Flutter, а Бенджи е ней-прекрасната бременелка с пораснало коремче.
А в заведението вече ни гледат със снизходителна усмивка - знаят ни и ни търпят Simple Smile Франчи ни донесе подаръче-ароматни пирамидки и познай сега какво пуши зад гърба ми  Laughing. Толкова, прескоференцията свърши, отивам да готвя нещо си, че двамата мъже мен ще изядат иначе   chef

Общи условия

Активация на акаунт