Жената овен/20 тема

• 24 871
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Много ме е яд.....Носих апарата,но така за разпреказвахме,че забравихме да се снимаме.......И сега какво,да не се окаже,че на следващата среща няма да можем да снимаме коремчето на Бенджи!.....
Довална съм многоооооооооооо от срещата......Изкарахме си супер.....

# 661
Срещата беше върхът както винаги.
И аз си запалих ароматните конуси, ухаят прекрасно.
А Пепи, такива хубави меденки и кифлички ни беше спретнала    Heart Eyes
Цунки  Hug

# 662
  • Varna
КОКИЧ,
Не се сърди, че няма снимки. Все сме си същите, няма промяна към лошУ Wink
А срещата страОтна, страОтнаааа.....благодаря ви момичета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
А вас останалите, които не сте от Варна, сме ви споменавали, да знаете Hug Не сте били забравени и за миг Hug Дори си говорихме и за момичетата които пишеха преди, със които свикнахме и много си ги харесвахме....а спряха да пишат Sad

# 663
# 664
# 665
# 666
  • при моите деца .....

Привет!
Много кратко описание на срещата, но това е от нещата, които с думи не могат да се опишат....
Хубави да се предпразничните дни!!!
Ако имам време - ще отварям форума - драсвайте по ред!
Хубав ден!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 667
  • Varna
БОБИЧ,
Отново благодаря за кафенцето  bouquet Ами какво описание на срещата да ти дадем бе Душе. Трябва да присъстваш на нея Wink Нали момичетата описаха, че пак вдигнахме гарга до небесата, ама те вече ни свикнаха хората Embarassed

# 668
  Ето по-подробен разказ на срещата Wink
Бенджи е станала прекрасно мами, което само се тюхка излишно за килограмите, а всъщност грее като слънце. Вече тръпнем с нея на предстартовата линия. Снощи ни изкара акъла като паднала на стълбите на поликлиниката. Чакаме вече с обратно броене хубавицата й Simple Smile Франчи е станала френска мадама ( а тя винаги е притежавала страхотен френски финес) с това колело и тропкане на танци. Просто ако рисувам френска кокетка ще я взема за модел Simple Smile Подари на всички ни по една кутия с ароматни пирамидки. Аз като ужасна любопитка ( и гладница)  мернах нещо в торбичката и реших , че е рибни консерви  Laughing Божеее, срам ме е  Embarassed, даже не съм бременна за оправдание  Mr. Green Пепи пристигна с две торбички ръчно приготвени лакомства- меденки и кифлички и въпреки, че се ядосваше, че кифличките не са станали-не остана даже и трохичка. Всепризнали сме я за кулинарка номер 1  HugМедузка беше малко по-тиха и мълчалива вчера от обикновено, то все така озаряващо чаровна. Набедихме я, че е отслабнала. И ако говорим за блясък в очите- по силен от този в нейните очи никога не съм виждала-очите й искрят като черни диаманти. Делтичка както винаги си ни е душата на компанията, стадото - каквото и да кажеш за такъв слънчев и положителен човек- все е малко. Само- обичам те  Hug Ягодка дойде с малко закъснение, но както винаги с 24 каратова усмивка и алено червена дрешка  Grinning Обожавам чувството й за хумор Simple Smile Толкова е свежо и вкусно..като току-що скъсана ягодка Simple Smile  Hug Наистина много хора споменахме то темата, даже тези, които спряха да пишат. Сложихме ви така да се каже на масата. Има някакво особено, еднакво мислене при нас. Изобщо не е чудно, че се срещаме толкова често (всъщност все си мисля, че е рядко) и че раздялата ни е трудна работа.
Боби,Зори- кажете, че сте доволни?  Hug

# 669
Ели,благодаря ти!Стопли ми сърцето! newsm51

# 670
И аз съм доволна! Heart Eyes
Радвам се за вас и че ви има Hug

# 671
здравейте,аз чакам мъжо да си дойде и мама е тук...чакаме дядо Коледа на яслата и при нас е весело

# 672
Копирам си отчета от прегледа.

Явно въпреки стареенето плацентата се е справила много добре, може би точно Неоксид (житния антиоксидант) е  помогнал или промишлените количества семки, които изчоплих последните дни.
Беба е качила 1200 гр. за 23 дена        и от 1600гр. на 29 ноември, днес беше 2800гр.
Вече се е обърнала с главата надолу, най-сетне. Предполагам стана тази сутрин, защото я усещах едно особено връткане правеше.
Доки пусна малко 4Д да я видим и трябва да ви кажа, че е отпрала големи бузи.     
Изписаха ми желязо, защото хемоглобина малко е сдал багажа и е паднал на 108.
Обаче не ми взеха секрет за микробиологията, както бяха казали, а аз забравих да питам.
Това беше последното ми ходене, утре отивам за 45 дневния(по-късничко е, че нали бяхме дръпнали термина назад нарочно).
След днешния преглед обаче се установява, че по глава идва за 13 януари, а по коремче за 17 януари и май няма да устискам с раждането до края на януари   

# 673
  Чудесни новини, Бенджи!  Hug Hug Явно момата ще е рогата, па макар и не овне Simple Smile

# 674
  Чудесни новини, Бенджи!  Hug Hug Явно момата ще е рогата, па макар и не овне Simple Smile
Май, май така излиза  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт