Довална съм многоооооооооооо от срещата......Изкарахме си супер.....

Не сте били забравени и за миг
Дори си говорихме и за момичетата които пишеха преди, със които свикнахме и много си ги харесвахме....а спряха да пишат

Франчи е станала френска мадама ( а тя винаги е притежавала страхотен френски финес) с това колело и тропкане на танци. Просто ако рисувам френска кокетка ще я взема за модел
Подари на всички ни по една кутия с ароматни пирамидки. Аз като ужасна любопитка ( и гладница) мернах нещо в торбичката и реших , че е рибни консерви
Медузка беше малко по-тиха и мълчалива вчера от обикновено, то все така озаряващо чаровна. Набедихме я, че е отслабнала. И ако говорим за блясък в очите- по силен от този в нейните очи никога не съм виждала-очите й искрят като черни диаманти. Делтичка както винаги си ни е душата на компанията, стадото - каквото и да кажеш за такъв слънчев и положителен човек- все е малко. Само- обичам те
Ягодка дойде с малко закъснение, но както винаги с 24 каратова усмивка и алено червена дрешка
Обожавам чувството й за хумор
Толкова е свежо и вкусно..като току-що скъсана ягодка
Наистина много хора споменахме то темата, даже тези, които спряха да пишат. Сложихме ви така да се каже на масата. Има някакво особено, еднакво мислене при нас. Изобщо не е чудно, че се срещаме толкова често (всъщност все си мисля, че е рядко) и че раздялата ни е трудна работа.
Явно момата ще е рогата, па макар и не овне