Жената овен/20 тема

• 24 865
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Varna
И тя, в нашТа тумба Wink
Няма само ние да носим роги за крЪсУта Wink

# 676
Супер новини Бенджи! Аз Козирозите ги харесвам много повече от Водолеите  Grinning

# 677
Бенджи,нямам търпение да я видя! Hug
Яд ме е,че няма да съм там като се роди.
Момичета,да и направите яко посрещане при изписването СЪС СНИМКИ Naughty

# 678
Bendji,super news!Da ste jivi i zdravi tova e nai-vajnoto!
Stado,ami az s polovin usta samo sumnenia spodeliam,zakusniava mi MC da vidim dali e stres ot praznicite i studa ili ste izreve niakoi  Leo dogodina!   Heart Eyes 

# 679
Stado,ami az s polovin usta samo sumnenia spodeliam,zakusniava mi MC da vidim dali e stres ot praznicite i studa ili ste izreve niakoi  Leo dogodina!   Heart Eyes 

Hug Hug Hug

Това е още една чудесна новина, дано да се потвърди!  Peace

# 680

Ехааа, множи се стадото, множи се Simple Smile Айде дано не е сано стрес, ами причината е от онези, които ние жените толкова обичаме  Hug

Боби, щях да слагам рано кафето, ама забравих  Embarassed Загубила съм навик Simple Smile
Липсва ми скайпа...

# 681
  • Varna
Добре, че се бъгяса малко Скайпо, че да дойдете и във темата Laughing

ИРЧЕ, Hug
Хайде, дано да не е от притеснения закъсняФкЪтЪ, а да си имамИ един Лео във темата newsm10

КОРСЕТуВААААА,
Значи съм ти ощИ по симпатичнЪ тУгава, щото Луната миЙ Кози роооог Wink Joy

ЕЛИЧКО Hug
Верно, че ми липсва Скайпа, ама заради вас. Там влизах рядко, и то само заради синковеца. А вие Стадото ме научихте да вися там до нощите Hug

Вчера излязохме супружиетУ да ми купи подарък. И нищо не си избрах, щото нищо не искам. Аз не съм добре. И няма да кажа какво избира, щото е срамота да не искам такива работи. Просто не искам бе, що така, кО ми става. newsm78 ХубавУ ми е и без подарък. Сега отиде да си вземе лекарства, ама много се бави и много ме е страх, да не даде манги за нещо, дето трябва да му го бия У глЪвЪтЪ. Просто не искам нищо, хубаво ми е, че е тука и това е.

БЕНДЖОЛИНКА Hug
кО праЙ наштЪ Бебка, днескЪ?

Останалите не споменати, но не забравени а винаги във умът ми и сърцето ми много и силни Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 682
Здравейте сладуранки Hug Heart Eyes
Тука съм и аз Mr. Green отдавна не съм влизала в темата, но и в скайп не мога Sad на лаптопа ми се скапа нета (сложно за обяснение) на другия компютър става със записване Laughing та затова.
Делте Joy Hug
Ирче Hug дано  да е бебче fingerscrossed.
Ели, както винаги ми стопли сърцето с хубавите ти думи Hug.
Бенджи, обичам бебенца с големи бузки, че да имам какво да щипя Wink Laughing радвам се за хубавите новини Hug.
Корсетче, как е малкия?
Коки, все не мога да те засека в скайпа Sad

# 683
2 dni zakusnenie i toku-sho se izsipa s grum i triasuk.Bebe ne sme planirali,no stiahme da go zadurjim.Sega vsichko si e po-staromu bez stres.

Elichka,mersi za Kaffeeto!

Na vsichki pojelavam prekrasni praznici!  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 14:54 от ира79

# 684
# 685
  • Varna
ГОРГОНЧЕ,
Ти оздравя ли бе Душата, вече? И стига си скитосвала, като е студено без гащииии Wink без топли дрехи искаФ да кажа Hug

# 686
  Ирче, съжалявам  Hug Вземете планирайте тогава, нали знаеш, че идеален монет за бременност няма.
И тъй като си една от далеч живеещите овнички-я разкажи кка се развиват празниците при вас? Обичаи, храни, настроение?
Ася, поздрави на мънинката Оли от варненския дядо Коледа. Кажи й, че искаме рисунка и песничка  Hug

# 687
Ха ха ха hahaha  влизам аз да поздравя стадото и да пожелая весело прекарване на празниците и що да видя, стадото ме изтрило от редиците си Rolling Eyes Rolling Eyes защото и аз като две трети от овенките повече чета и рядко се обаждам Joy Joy Joy

Неисе,да сте живи и здрави и весело прекарване,

Делтичка Heart Eyes Heart Eyes

На красавицата Бенжи пожелавам леко и безпроблемно раждане , гледай да е 15.1 защото тогава се раждат най слънчевите щерки. Simple Smile

И поздрав от Bon Jovi и мен

Blue Christmas Bon Jovi Live

http://www.youtube.com/watch?v=10OcvYB5f9g&feature=email

# 688
Момичета, минавам да ви кажа колко много ви обичам!
Били сте до мен толкова години и сте ми помагали!
Благодаря!
Искам да ви пожелая една Коледа пълна с чудеса!
Нека вашите чудеса ви намерят!
Обичам ви!

# 689
Маргалче,благодаря за страхотното пожелание! Hug
Бъдете много,много  здрави с малкото Маргалче,обичайте се и нека и твоите чудеса те намерят  Praynig

Медузке Hug

Ира Hug

Общи условия

Активация на акаунт