Педиатрите във Варна 3

• 431 664
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Варна
Здравейте,

предстои ми раждане октомври месец и се опитвам да си намеря добър педиатър в Първа градска.
Днес бях при д-р Чумпилева, но тя меко казано ме отряза, не приемала вече нови бебета...Остават две други - Христова и Савова, но нищо не откривам за тях. Моля някой ако е чувал нещо да сподели мнение, да знам дали да си губя изобщо времето.

# 1 516
  • Варна
Спрях се на Карова в МЦ Валем някой ако има мнение за нея да пише, защото неможах да намеря много,знаете ли дали работи със ЗК?
преди страница-две съм писала мнението си за нея, доволна съм, тя е ЛЛ на цялото семейство.

# 1 517
 И аз се записах при Д-р Карова. Изглежда мила и любезна. Чух положителни мнения за нея и реших да сме там, и да по ЗК работи. Има и кабинет в Тополи и работи там през времето в което не е във Валем. Simple Smile

# 1 518
И аз търся ЛЛ. В градска потърсих д-р Драгиев, но той отказа под предлог, че сме от друго населено място. А звънях в здравната каса и казаха, че ако искам и в София мога да си избера ЛЛ. И аз искам повече мнение за ЛЛ, които коментирате. Например за д-р Карова. Удобно ми е да ходя в Тополи, че живеем извън града така или иначе. Има много лекари, които могат да се справят с обичайните вируси и инфекции, но са малко тези, които се ангажират с деца, които трябва по- активно да се наблюдават.
Много неприятно, че Драгиев отказа, надявам се поне да ни приема частно, защото някак ми вдъхна доверие, а и помни детето, ангажира се. Помагайте, моля. При нашата ЛЛ просто вече не искам да стъпвам. Толкова съм разочарована - не само като лекар, а и като човек.

# 1 519
  • Варна
ние днес бяхме на ваксина, нашата педиатърка пак ми дигна нервите на макс  #2gunfire вече 100% ще я сменя, не се понася..... а каква е процедурата за смяна? първо трябва да отида при избрания лекар и после в здравната каса ли? и нали не е необходимо да се връщам пак при настоящата за нещо?

# 1 520
ние днес бяхме на ваксина, нашата педиатърка пак ми дигна нервите на макс  #2gunfire вече 100% ще я сменя, не се понася..... а каква е процедурата за смяна? първо трябва да отида при избрания лекар и после в здравната каса ли? и нали не е необходимо да се връщам пак при настоящата за нещо?
Здравей, за смяна на лекар отиваш в здравната каса и подаваш молба за смяна на лекаря. Но от старата лекарка трябва да си вземеш синята книжка, картона и ако има някакви изследвания.

# 1 521
И аз търся ЛЛ. В градска потърсих д-р Драгиев, но той отказа под предлог, че сме от друго населено място. А звънях в здравната каса и казаха, че ако искам и в София мога да си избера ЛЛ. И аз искам повече мнение за ЛЛ, които коментирате. Например за д-р Карова. Удобно ми е да ходя в Тополи, че живеем извън града така или иначе. Има много лекари, които могат да се справят с обичайните вируси и инфекции, но са малко тези, които се ангажират с деца, които трябва по- активно да се наблюдават.
Много неприятно, че Драгиев отказа, надявам се поне да ни приема частно, защото някак ми вдъхна доверие, а и помни детето, ангажира се. Помагайте, моля. При нашата ЛЛ просто вече не искам да стъпвам. Толкова съм разочарована - не само като лекар, а и като човек.
Д-р Драгиев и нас отказа, по точно сестрата ми заяви, че имали 2 550 пациенти и не можело да ни вземат. Да сме търсили някъде другаде.

# 1 522
  • Варна
Ами съжалявам за д-р Драгиев. Заслужава си лекаря, няма две мнения! До сега не съм чувала нищо негативно за него. Може би сега има наплив, заради тази лекарка с отказана практика. Може да пробвате отново по-натам (ако ви се занимава)..

# 1 523
  • Варна
Звънях на Др. Кремена Дишева в МЦ Младост, но ми отказа. Някакви други предложения за педиатър там? Thinking

# 1 524
Д-р Карова ни отказа, за това ще търся друг.Има ли някой при д-р Галина Христова?

# 1 525
  • Варна
Педиатърката ни ще отсъста два месеца, а не съм доволна от заместничката й. Препоръчайте ми педиатър за частен прием или направо кабинет в клиника с 24ч лекар, защото и от неотложната помощ в МЦ "Св. АННА" не съм очарована. Искам лекар, който ще направи цялостен преглед на детото ми и имате опит с адекватно лечение при него. Благодаря!

П.с. споделете къде ходите за спешен прием или поне с кои сте имали опит. Повече мнения-повече помощ за всички.

Конкретни мнения за д-р Хариева? Мислех нея да търся при нужда в тези 2м, но чувам, че вече "претупвала" пациентите?

# 1 526
Педиатърката ни ще отсъста два месеца, а не съм доволна от заместничката й. Препоръчайте ми педиатър за частен прием или направо кабинет в клиника с 24ч лекар, защото и от неотложната помощ в МЦ "Св. АННА" не съм очарована. Искам лекар, който ще направи цялостен преглед на детото ми и имате опит с адекватно лечение при него. Благодаря!

П.с. споделете къде ходите за спешен прием или поне с кои сте имали опит. Повече мнения-повече помощ за всички.

Конкретни мнения за д-р Хариева? Мислех нея да търся при нужда в тези 2м, но чувам, че вече "претупвала" пациентите?
Хариева не си вдига телефона през деня. Жена пред Майчин дом ми сподели, че рекорда й за чакане без час е 3 часа. Не знам дали е вярно, който е при нея тук нека каже.

За спешен случай съм ходила и аз в МЦ "Св. АННА", но също не съм очарована. Лекарката беше мила, обърна внимание, беше усмихната, но не съм убедена , че рецептата й беше точна. АБ беше на първо място. От няколко изписани неща, само сироп купих .

# 1 527
Аз съм доволна от д-р Драгиев. Бяхме се уговорили предварително и той ми каза да дойда в еди-колко си часа и да му се обадя, но аз като видях, че пред кабинета има и други деца, реших да почакам. Е, не чаках много. И останах доволна, разгледа епикризите, бързо схвана проблемите, ангажира се, запомни детето. Бях пуснала изследвания, но не бяха готови всички неща и той снима картончето за онлайн проверка на резултати, за да ги разгледа. Имахме и други изследвания, пуснати в София - каза да му звъннем като излязат, за да видим какво да правим по-нататък... Такова отношение съм срещала само веднъж от други лекари, рядкост са. Хареса ми и това, че е сериозен човек, улегнал, конкретен, без лигавщини /това ме отблъсква/
За спешни случаи не ходя в неотложните - не знаеш на кого ще попаднеш. Даже на пиян сме се случвали. Ходя в Терапията - има спешен детски. Не че е цвете, но поне пускат изследвания и тогава изписват АБ. Там съм оставала доволна само от една д-р Борисова и от шефката - д-р Шейтанова /нахока ме в началото, обаче после си станахме симпатични/ . Борисова 3 пъти сме я улучвали и третия път вече ме пита "Защо не ходим в неотложните кабинети". Отговорих - тук пускате изследвания, а мъжа ми добави - на вас имаме по-голямо доверие Simple Smile

# 1 528
  • Варна
За спешни случаи не ходя в неотложните - не знаеш на кого ще попаднеш. Даже на пиян сме се случвали. Ходя в Терапията - има спешен детски. Не че е цвете, но поне пускат изследвания и тогава изписват АБ.
Точно, аз затова водя малкия само там. Поне няма да му изпишат АБ от вратата, последния път отидохме с оплаквания, при които всеки лекар би бухнал АБ - три дни Т, почти 24 часа без и после отново 39.6. Там пуснаха изследвания, видяха, че няма данни за бактериална инфекция и ни изпратиха по живо по здраво, само с изопринозин. Преди това в неотложния кабинет изписаха АБ. И кво, ако се бях доверила и го бях дала?

# 1 529

Ние сме при д-р Хариева. Вярно е, че се чака доста, просто защото има доста пациенти. Аз обаче, като цяло съм много доволна от нея. Никога не ни е претупвала. Винаги ми е отговаряла на въпросите. Не изписва АБ от вратата, леченията й поне при нас са били винаги адекватни. Имахме и АБКМ и много ни помогна за израстването и. Един път ми се случи да и звънна в Майчин дом, свързаха ме и говорих с нея. На мобилният и извън работно време съм звъняла 2,3 пъти за 2 години, ако не вдигне веднага ми връща обаждане след няколко минути. Мо гада я нарека съвременен педиатър, не практикува лечения, захранване и т.н. от преди 20 години. Като цяло аз съм доволна от нея, не бих могла да искам повече.
Хариева не си вдига телефона през деня. Жена пред Майчин дом ми сподели, че рекорда й за чакане без час е 3 часа. Не знам дали е вярно, който е при нея тук нека каже.

За спешен случай съм ходила и аз в МЦ "Св. АННА", но също не съм очарована. Лекарката беше мила, обърна внимание, беше усмихната, но не съм убедена , че рецептата й беше точна. АБ беше на първо място. От няколко изписани неща, само сироп купих .

Общи условия

Активация на акаунт