Педиатрите във Варна 3

• 431 456
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 635
Доста се чудих дали да пиша, но реших да споделя. За мен др. Беджева не е никакъв лекар. След нейното "адекватно" лечение за два месеца се оказахме с пъпна херния, която трябва да се оперира и по думите на друг педиатър, цитирам "По тежък рахит от много години не съм виждала". А според  др. Беджева 1 капка вигантол на зимно бебе е напълно достатъчна, хернията я била забелязала, ама изчакала да види какво ще стане. За отношение няма да коментирам изобщо след като ме нарече хипохондричка и ме изгони от кабинета си след като зададох няколко въпроса свързани със здравето на детето ми.

# 1 636
  • Варна
Съжалявам, за това което сте преживяли. Дано вече сте добре!!
Настръхвам като чета за такива хора. Не мога да използвам думата лекари.

# 1 637
Аз съм много  изненадана от поведението на д-р Беджева, моля майки на които децата  са били при нея по дълго време да пишат. Винаги съм казвала, че когато детето няма болежки всички лекари са добри, но се разбира, кога един лекар е лекар, когато трябва да решава някой проблем. Не искам да се подвеждам от поведението и, макар, че добрият лекар включва и това. Дали е добър специалист? Защото ако нямам доверие и ходя на частно за второ мнение, нещата не са добре.
Винаги досега,ние сме от скоро ми е вдигала телефона, дори и извън работно време, докато  при предишната, това не можеше да се случи...

# 1 638
Да, винаги отговаря на телефона си, звъняла съм и в неделя и е вдигала всеки път. В началото бях очарована точно от милото и отношение, докато не започнаха проблемите. А и изведнъж, когато взех да задавам повече въпроси ме оплю " Вие новите майки, много четете, много разбирате, ти си параноичка......" няма да продължавам, въпросът е, че се оказах права, за съжаление, но за сметка на детето си. Чудя се само с кой да я сменя, че сега е наистина важно да попадна на ЛЕКАР, сега си плащам на частно, защото здравето на детето ми е безценно, но това не може да продължава до безкрай.
При всеки един доктор има доволни и недоволни, може и да е добър лекар, но за мен не е.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 11:02 от sunny_88

# 1 639
  • Варна
И аз приемам препоръки за ЛЛ в МЦ Младост, МЦ Марешки или МЦ Нова. Държа да се работи с час и той да се спазва +-10/15мин, че тя и като чета Хариева работи с час, ама каква полза... Освен това, някак ми се иска ако детето ми се разболее и реша, че вече няма как да минем без лекар, то да получа час за следващия, максимум по-следващия ден, не за след седмица. Всъщност засега въпросния ЛЛ ще е по-скоро за здравно-профилактични карти, бележки за градини и подобни, но все пак като ще сменям настоящия, то поне да не е от трън на глог. Настоящия дори и с документацията има проблем. Дал ми здравно=профилактична карта, нося я в градината и после сестрата ми вика - няма дата...

Иначе вече от Септември ходим при доктор Делева. Харесвам я. Макар и да работи без часове. Максимум по 40-50мин съм чакала. И то веднъж. Вчера отидохме и влязохме. Синът ми е с бронхит в момента, изкара една ангина, един вирус, щерката изкара коксаки, вирус с Т, един с кашлица - лечението винаги е било щадящо и адекватно. Там ходим чрез допълнителното здравно осигуряване. Показвам картата на регистратура и се нареждаме на опашката, ако има такава. Все пак обаче, макар и на преференциални условия(чрез работодателят ми), си плащам за тези карти. И ако новият ЛЛ ме спечели от юни до декември, знам ли може да пробвам да пропуснем този разход, макар че вече изгубих вяра, че може човек да разчита на това, че е здравноосигурен.

# 1 640
Скоро ще се местим и МЦ Младост ще ми е наблизо. Мисля да сменям ЛЛ на малката. Препоръчаха ми д-р Гецкова. Някой да има мнение за нея?

# 1 641
Скоро ще се местим и МЦ Младост ще ми е наблизо. Мисля да сменям ЛЛ на малката. Препоръчаха ми д-р Гецкова. Някой да има мнение за нея?
Интересно ми е защо ти я препоръчаха, аз съм при нея и мисля да я сменям.

# 1 642

Препоръча ми е майка на 7 годишно детенце, което от раждането е при нея. Каза ми, че винаги пуска кръвни изследвания, преди да изпише АБ (много важно за мен). Доволна е от лечението, когато им се е налагало през годините. Защо искате да я сменяте?

# 1 643

Препоръча ми е майка на 7 годишно детенце, което от раждането е при нея. Каза ми, че винаги пуска кръвни изследвания, преди да изпише АБ (много важно за мен). Доволна е от лечението, когато им се е налагало през годините. Защо искате да я сменяте?
На нас ни изписа веднъж АБ и не ни пусна изследване и той не подейства, наложи се нов изписан от пулмолог и то защото ни даде направление понеже щеше да отсъства. Беше ни пратила на снимка преди това, показа бронхиолит, а тя каза, че не било нищо. После пулмолога каза че това е състояние пред пневмония и за една седмица оправи детето. Много често отсъства и затова все бяхме по спешно и частни кабинети и с усложнения. Не мога да разчитам на нея, ходила съм след събота и неделя когато в спешното са ни изписали АБ и др., каза, че няма смисъл да преглежда детето, а чак на контролен преглед. А контролните прегледи си ги искам, тя дори не ни вика. Не и се занимава с пациентите, незаинтересована е, често е в лошо настроение и се оплаква на пациентите, понякога е груба, а когато е любезна е супер лицемерна. На мен ми е неприятно когато трябва да я посещаваме.   Забелязвам, че не ме слуша като и обяснявам за състоянието на детето, знае само Изопринозин и аз я питам винаги за допълнителни неща, сироп за кашлица, нещо за нос. Накрая започнах да питам приятелки, които са при други лекари за съвети. Никога не ни е изписвала хомеопатия. Иначе препоръчва природите методи, билки и т.н.

# 1 644
Мерси за информацията Simple Smile

# 1 645
Да, винаги отговаря на телефона си, ...............
При всеки един доктор има доволни и недоволни, може и да е добър лекар, но за мен не е.
Реши ли с кой ще я сменяш, в този район май няма голям избор. Аз съм била при нея 3 пъти, последният път когато чаках в коридора една майка много ми я хвалише  за двете си деца, но когато влезнах и ми се развика за няма нищо и се шокирах...
Друго, което ми прави впечатление е, че на тази възраст не си е запълнила практиката...

# 1 646
Цитат
Реши ли с кой ще я сменяш, в този район май няма голям избор
Не съм решила още, но чакам само да стане юни, ако не избера педиатър ще я запиша при мойто GP и тя да ми дава талони за преглед, не е идеален вариант, но все пак по - добре от сегашната. Относно практиката - как да я запълни с това отношение и метод на работа?

# 1 647
  • Варна
здравейте, има ли някой при Зидарова, за да ми  каже плащахте ли за първи преглед и после за консултации? Благодаря предварително !

# 1 648
И аз съм изключително недоволна от доктор Беджева. Заради нейната некадърност стигнахме до болница бебе на 2 месеца. Имаше кашлица и задръстено от секрети, всеки ден го водя да го изслушва, казва че нищо му няма,секретите били нормални, кърмата го пази, изкарвай го навънка и ще се оправи. Чуди се какво да изпише, гледа от записките си и от рекламни брошури при положение,че е "лекар" с дълъг стаж. Иначе е голяма нагаждачка, прави се на много мила и че много разбира.Съжалявам, че записах детето си при нея. С удоволствие ще я смяна след месец.

# 1 649
гледа от записките си и от рекламни брошури при положение,че е "лекар" с дълъг стаж.

Като каза рекламни брошури...влизам при сестрата за бележка, отвън едно доста болно изглеждащо дете с потропваща крак майка, а вътре мохабет с представители на някакви илачи...
Ако чуете някой добър лекар в централната част на града да приема пишете ми.

Общи условия

Активация на акаунт