Педиатрите във Варна 3

• 430 814
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 165
Тъй като таблицата от първа страница не работи, питам направо, някой може ли да препоръча педиатър в Терапията? За късно захранване, да не изписва АБ за настинка, добър диагностик и т.н.

# 166
  • София
Тъй като таблицата от първа страница не работи, питам направо, някой може ли да препоръча педиатър в Терапията? За късно захранване, да не изписва АБ за настинка, добър диагностик и т.н.

д-р Чернева (сега д-р Колева)  Peace

# 167
missence, а приема ли нови пациенти. При нея ли е детето ти?

# 168
  • София
missence, а приема ли нови пациенти. При нея ли е детето ти?

не е JP на сина ми, но винаги се консултирам с нея и съм много доволна. В момента работи в отделението (беше в Детски спешен център) и нямам представа дали приема нови пациенти. Нас никога не ни е върнала. Предполагам, че с всички е така отзивчива  Peace

# 169
Оф и аз излизам на "пазара" да си търся педиатър. Направо ми се повръща вече-аман от болести, компетентни лекари, диагнози (грешни), глупаво и агресивно лечение.....даже вече не държа и да е педиатър(и на ветеринар ще се съглася-стига да е добър  Rolling Eyes)...

# 170
здравеите,предстои ми раждане и бих искала да ми препорачате добар педиатар за бебо в ОБ Варна,понеже ми е в раиона!

# 171
  • Варна
Здравейте и от мен! Извинявам се, ако въпросът ми е бил обсъждан, но просто не намерих линк към по-старите теми. Предстои ми раждане през месец май и е време да се ориентирам за педиатър. Някой може ли да ми препоръча педиатър в района на Младост и Трошево? Ако може да работи по здравна каса. Благодаря предварително bouquet .

# 172
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Записвам се да ви следя,за да мога да направя правилния избор.

# 173
Момичета,има ли някой мнение за д-р Янева? Кабинетът и се намира в блока до кръстовището на ул."Брегалница" и бул."Васил Левски", до спирката. Съвсем близо ми е до дома. Нищо не открих като отзиви за нея.
Благодаря!

# 174
  • Варна
Здравейте момичета,

записвам се да следя темата. Чакам бебетата, живот и здраве, края на юни, началото на юли месец. За сега съм се спряла на д-р Ваня Александрова за педиатър по ЗК. 

# 175
Здравейте смених много лекари с големия си син,сега със малкия сме при Тошка Атанасова ами мога да кажа че добра

# 176
аз се записах при д-р Папазова в ОБ  Peace

# 177
  • София
аз се записах при д-р Папазова в ОБ  Peace

ние смепри нея. Доволна съм  Peace

# 178
Здравейте !
Искам да попитам, насочила съм се към д-р Хариева в МД сега работи със ЗК , при нея могат ли да се бият задължителните ваксини и издавали направления като се налага за други специалисти в други болници.
Благодаря предварително   bouquet

# 179
Оф и аз излизам на "пазара" да си търся педиатър. Направо ми се повръща вече-аман от болести, компетентни лекари, диагнози (грешни), глупаво и агресивно лечение.....даже вече не държа и да е педиатър(и на ветеринар ще се съглася-стига да е добър  Rolling Eyes)...

И аз се уморих от тези педиатри , ама какво да правим  кат без тях не можем. и аз вече се чудя към кого да се обърна ,то все сме недоволни ама така де как да сме доволни и от какво?Та някой знае ли някой добър в квартал Чайка?

Общи условия

Активация на акаунт