Педиатрите във Варна 3

• 430 842
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 150
Тъй като преди две години и три месеца, когато имах голяма нужда от съвет и име на добър педиатър, почерпих информация от нета и основно от форума, смятам, че ще бъде от ползва да споделя впечатление.
От раждането до края на Януари 2011 (правилно четете-Януари, не Декември) педиатър на дъщеря ми беше Анна Николова. Умишлено не слагам Д-р пред името и, тъй като "доктор" за мен е човек, който е положил хипократова клетва, помни тази клетва и спазва нейните принципи. Доктор е човек, който чете и се развива, който не лежи на информацията (не познанията дори) от студентските си години.
Няма да навлизам в подробности, но се видях принудена да подам молба за смяна на личния лекар извън установеният за това срок. Единственото, която беше правено на детето по график през двете години, в които бяхме при Анна Николова бяха ваксини, мерки и теглилки. За нито един здравословен проблем не получихме адекватна диагноза, съответно лечение, изследвания, отношение, ако щете.
Надявам се с това да спестя на много майки здравословните проблеми, които ние имахме в продължение на цели четири месеца и които бяха решени само за две седмици от друг лекар.

# 151
Ламтурник Simple Smile, д-р Драганова работи ли вече в центъра на Еделвайс?   

# 152
Ламтурник Simple Smile, д-р Драганова работи ли вече в центъра на Еделвайс?   
Доколкото знам от януари е там.  Simple Smile А отскоро имали и договор със ЗК. Трюфел обеща да провери как стоят нещата с личния лекар и направленията, дали ще си ги оправят както преди помежду си.

# 153
Ясно, благодаря!  Grinning 

# 154
Здравейте,Д-р Виолета Александрова от курортна поликника е прекрасен човек и отличен педиатър.Работила е дълго време в интензивно отделение и е наясно с медицината(защото на много лекари им липсват познания).Няма да сгрешите ако и се доверите.

# 155
Ние сме при Д-р Хаджиева/ Курортна/. Добра е, но вече не записва.

# 156
Ние сме при Д-р Хаджиева/ Курортна/. Добра е, но вече не записва.
Сериозно  Crazy от какво точно си доволна(стана ми много интересно)
Назаде 30 човека я плюят,и аз в това число де Mr. GreenДа не би да се е научила да различава хрема от бронхеолит? Crazy

# 157
Доволна съм.Може да има и недоволни.Нямам проблем с нея вече седем години.

# 158
  • Варна

И за да не е много спам, да подпитам мамите за ЛЛ / педиатър в района на лятно кино Тракия, Победа... Hug

Да се самоцитирам самовлюбено  Laughing, че дано някоя мама ми отговори.

А отделно да ви попитам за отзиви за д-р Тошка Атанасова (в Победа на ул. Флора й е кабинетът). Препоръчаха ми я като ЛЛ, но онлайн срещнах отзиви (но от преди години) за нея (или поне за дама с това име) в качеството й на педиатър. Та някой да има инфо за нея?  bouquet  bouquet  bouquet

# 159
Така е,аз не се заяждам,питам сериозно от какво точно си доволна Wink
От захранването?-На няма и три месеца казва да се дава сок Crazy
От консултацията?-Теглене и мерене главно от сестрата,тя обикновенно говори с някой в другата стайчка.
От лечението?-За хрема ни изписа АБ.
За диагнозите ще премьлча Crazy

# 160
Здравейте!Аз също не мога да намеря педиатър в нашия район-младешка миналата седмица ходих до д-р. Симова но тя каза че от 4г. не работи с новородени препоръча ми Елица Гроздева ;Даниела Алексиева от младост бл. 136  newsm78 някой има ли впечетления за тях.Направо се побърках  #Crazy а секциото ми е на 16,04 не остана време.

# 161
Здравейте.Искам да направя една много "хубава" реклама на д-р Стоянова от Спешния детски център Св. Анна . В четвъртък след посещение по спешност в детския център заради висока температура 39, въпросната педиатърка поставя диагноза-никнене на зъби( става въпрос за 4 годишно дете),изписва изопринозин и сироп за кашлица и ни отпраща.4 дни по късно отново се налага посещение в центъра,след разправа от моя страна с лекарката,която е на смяна(д-р Бакер) и след проверка в журнала,се оказва,че д-р Стоянова не ми е написала амб. лист,а на всичкото отгоре си е позволила да ме подпише под диагноза ОВИ(която тя не постави в деня на посещението ни).В момента детето е на АБ+ диагноза гнойна ангина.

# 162
  • Варна
Така е,аз не се заяждам,питам сериозно от какво точно си доволна Wink
От захранването?-На няма и три месеца казва да се дава сок Crazy
От консултацията?-Теглене и мерене главно от сестрата,тя обикновенно говори с някой в другата стайчка.
От лечението?-За хрема ни изписа АБ.
За диагнозите ще премьлча Crazy

Хм, вероятно е било отдавна това, защото в момента е на диаметрална позиция - захранване на 6 месеца, лично теглене и мерене (малко на конвеир с още 2-3 бебета), хомеопатия за каквото се сещаш; до диагнози още не сме стигнали, Слава Богу, та тук не мога да преценя.

# 163
За хрема не ни е изписвала антибиотик. Вярно е, че давах сок още на третия месец. Така беше тогава, сега вече е друго. Дано съм задоволила любопитството. Не се заяждам.

# 164
  • Варна
мама мими - тази д-р Бакер беше лекар в гимназията ми (Богоров) за стомах - ментови капки, за кръвно - ментови капки, за главоболие - ментови капки - голям "хомеопат" хахахаххаха нищо лично, симпатична жена, обаче медицината й куцаше

Общи условия

Активация на акаунт