Педиатрите във Варна 3

• 430 855
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Никъде не намерих информация за доктор Юлияна Йоргова от Курортна поликлиника. Има ли някой наблюдения върху нейната работа?
Малко късно отговарям, но сега влязох в темата. Аз не съм доволна от въпросната лекарка. Препоръчва захранване по старите схеми, а най-не  ми харесва това, че винаги изписва бързо антибиотици, дори да не са необходими. Ей така, превантивно.
В същият кабинет преглеждат и д-р Александрова и д-р Маринова. От тях съм по-доволна, особено от Александрова, според мен е по-добър диагностик.

# 136
 За да не е постен запис и да не ви изтърва , нищо че в мин тема писах - малкият е при Д-р Виолета Манчева, в поликлиника Христо Ботев/в района на колхозен пазар/. Лична лекарка ни е на цялото семейство...до бабите ни, и е педиатър. Доволна съм. Добър диагностик е. Не ми е отказвала направление, работи със записани часове, които като цяло се спазват с 5-10 мин закъснение понякога, не е фен на АБ, но при нужда дава. Доверявам й се и ...някак съм спокойна, когато го е прегледала. Вдига си телефона, но не ми се е налагало да й звъня събота и неделя и за тогава не знам /пу пу пу дано не ми се  и наложи/. Основните неща , с които в начлото ме накара да й се доверя бяха, че е за късното захранване и дългото кърмене, тъй като и аз смятах , че това е правилно за мен и детето. Единственото неприятно е квартала, в който е поликлиниката - до училище Елин Пелин, но...за мен това няма кой знае какво значение, ако останалите неща са наред.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 00:22 от poem

# 137
Някой може ли да препоръча добър педиатър в района на червения площад  Thinking

# 138
Момичета помагайте с добър педиатър в курортна поликлиника. Едно от имената, на които се бях спряла е д-р Маринова. Тук обача виждам, че се коментира и д-р Александрова. Rosi79, би ли споделила наблюдението си и за двете. Ако искаш може и на лични да пишеш, ще съм ти благодарна ако дадеш съвет   bouquet

# 139
  • Варна
Момичета помагайте с добър педиатър в курортна поликлиника. Едно от имената, на които се бях спряла е д-р Маринова. Тук обача виждам, че се коментира и д-р Александрова. Rosi79, би ли споделила наблюдението си и за двете. Ако искаш може и на лични да пишеш, ще съм ти благодарна ако дадеш съвет   bouquet

Aз ти препоръчвам Д-р Лозанова. Доволна съм от нея засега  Peace

# 140

Aз ти препоръчвам Д-р Лозанова. Доволна съм от нея засега  Peace

Благодаря ти мама-хипопотама, но твоето детенце е съвсем мъничко и все още не си се сблъкала със схемите на захранване, различни заболявания и т.н. Иска ми се да чуя мнението на мами с малко по-големи дечица, които са преминали през всички тези неща. Това, от което се интересувам е най-вече добър диагностик, да не се предписват антибиотици за щяло и нещяло, да се обръща достатъчно внимание на детенцето и майката да може свободно да си задава въпросите.
Ще съм много благодарна, ако мамите с повече опит се включат и дадат своето мнение   bouquet

# 141
  • Варна
Побутвам темичката с инфо, че д-р Драганова се връща на работа към медицински център "Вита+" в Цветният квартал, ул. Еделвайс 9. Било точно с/у ХЕИ, доколкото разбрах. Смятам да се разходим тези дни дотам, за да видим дали ще ми е удобно, ако ги прехвърля при нея, защото ми е доста по-далече от Курортна. Доколкото разбрах медицинският център все още няма договор със ЗК, но до месец-два щял да има.  Peace

Ако ти е удобно, моля те пиши в темата, когато имаш повече информация за това дали и кога са започнали работа със ЗК.

На сайта на МЦ "Вита +" пише, че вече имат договор с НЗОК. Извинявам се за глупавия въпрос, но това означава ли, че можем да изберем въпросната лекарка за ЛЛ на бебо или просто може да се ходи с направление от ЛЛ при нея? Ще съм благодарна и на Жълтият Ламтурник, ако сподели по-подробни впечатления от лекарката. Разбрах, че искаш да си прехвърлиш дечковците пак при нея, но какви са ти конкретните подбуди за това (освен че ти е на по-удобно място)? Мерси!   bouquet

# 142
Trufel, освен да ти дам номера на мобилния и апарат на ЛС и да я попиташ сама. Преди, когато голямата ми дъщеря беше записана при нея, тя работеше с една лична лекарка и сами си оправяха направленията, помежду си, сега нямам идея как ще е , не съм проверявала, защото преди юни не мога да прехвърля децата, но се надявам да е пак по същия начин. Аз бях много доволна от д-р Драганова, детето ми беше 2 години при нея, правех уговорки да поеме и малката, но тя излезе в болнични и после в майчинство. Има подход към децата, вдигаше си телефона в извънработно време, а на следващия ден се обаждаше да провери как е детето, не бързаше с антибиотиците, не и се свидеха направления. Не знам как ще е сега, информацията ми е отпреди 3 години и друг медицински център, но тя определено беше нашата лекарка. Иначе да ми е удобно, не ми е удобно, Курортна, където сме сега ми е по-удобна.  Laughing

# 143
  • Варна
Trufel, освен да ти дам номера на мобилния и апарат на ЛС и да я попиташ сама. Преди, когато голямата ми дъщеря беше записана при нея, тя работеше с една лична лекарка и сами си оправяха направленията, помежду си, сега нямам идея как ще е , не съм проверявала, защото преди юни не мога да прехвърля децата, но се надявам да е пак по същия начин. Аз бях много доволна от д-р Драганова, детето ми беше 2 години при нея, правех уговорки да поеме и малката, но тя излезе в болнични и после в майчинство. Има подход към децата, вдигаше си телефона в извънработно време, а на следващия ден се обаждаше да провери как е детето, не бързаше с антибиотиците, не и се свидеха направления. Не знам как ще е сега, информацията ми е отпреди 3 години и друг медицински център, но тя определено беше нашата лекарка. Иначе да ми е удобно, не ми е удобно, Курортна, където сме сега ми е по-удобна.  Laughing
  bouquet

И за да не е много спам, да подпитам мамите за ЛЛ / педиатър в района на лятно кино Тракия, Победа... Hug

# 144
  • Варна
При доктор Драганова във Вита плюс отидохме след като прочетох тук ласкави отзиви. Ами напълно заслужени са!
Наистина работели вече с направления, но не може да бъде избрана за личен лекар. Само ако личния на детето ви даде направление за педиатър.
Въпреки това цените на прегледите смятам, че са приемливи. Първичния ни продължи над половин час. Прегледа я къде ли не. Честно не бях срещала такова отношение. Чак още не мога да повярвам. И наистина звъня да пита как е детето. Дано успява и с лечението ни и определено ще съм намерила нашият лекар, който търся вече 3 години

# 145
  • Варна
Видях, че има въпросче за Курортна - ние сме при Маринова - супер съм доволна, и захранването беше перфектно и за кърменето помагаше... звъняла съм и в 23 часа, много е мила и винаги внимателна, което не мога да кажа за някои други лекари от същата болница.

# 146
Видях, че има въпросче за Курортна - ние сме при Маринова - супер съм доволна, и захранването беше перфектно и за кърменето помагаше... звъняла съм и в 23 часа, много е мила и винаги внимателна, което не мога да кажа за някои други лекари от същата болница.

Благодаря ти за отговора   bouquet
А как стои въпросът с поставянето на диагноза и лечението. Привържаник ли е на антибиотици или ги предписва само когато наистина се налага?

# 147
  • Варна
Никак не е привърженик на АБ, гледа с по-безвредни медикаменти да минава, изписва и хомеопатия, но пък има и друг момент, че умее да прецени кога ще мине с хомеопатията и кога се налага, до сега детето ми веднъж е пило АБ понеже цялото семейство се разболяхме от свински грип и го заведох с 39 темп., каза, че просто за да не направи пневмония нещо от сорта го изписва.

# 148
Никак не е привърженик на АБ, гледа с по-безвредни медикаменти да минава, изписва и хомеопатия, но пък има и друг момент, че умее да прецени кога ще мине с хомеопатията и кога се налага, до сега детето ми веднъж е пило АБ понеже цялото семейство се разболяхме от свински грип и го заведох с 39 темп., каза, че просто за да не направи пневмония нещо от сорта го изписва.

Благодаря    bouquet

# 149
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Интересува ме някой има ли координати  на д-р Христина Симова.Къде и е кабинета ?

Общи условия

Активация на акаунт