Педиатрите във Варна 3

• 430 966
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 755
Мутафова,
Скрит текст:
Да се включа и аз за Георгиева. След като чаках два месеца за час с направление, накрая отидох платено. Обърна ни внимание, прегледа детето,  изписа лечение(според мен неадекватно) и детето се влоши Sick Дежурната диагноза ГЕРБ и лекарства, които само влошиха състоянието  ooooh!

Скрит текст:
Нексиум ли ви изписа? Извинявам се, че спамя темата

Нексиум и другото което изписва, забравих как се казва #Cussing out Където и да прочета за тази жена, една и съща диагноза и едно и също лекарство.

# 1 756
  • около Варна
Ходихме при нея имаме ниско желязо и нормален хемоглобин. Скоро пак ще ходим. Притеснява ме дали претупва нещата. ОСвен това имаме променена форма на еритроцитите каза че не е проблем.
С много добри впечатления съм от д-р Белчева, в никакъв случай не "претупва" пациентите си, а напротив, отнася се много сериозно, страхотна лекарка.

# 1 757
Интересно! И ние сме с ГЕРБ ,лекуваме повече от година и половина,нексиум не ни е изписвала Георгиева ,а диагнозата ни беше потвърдена и от Панчева и от Христов ! Сигурно сме някакво изключение Simple Smile Скорошно оправяне ! Simple Smile Надявам се,че не мислите,че ГЕРБ означава повръщане. И ние имахме слуз ,но и още доста признаци.
А аз искам да попитам за мнение д-р Олга Илиева Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 01:10 от Espresso

# 1 758
  • До морето
Извинявам се, ако не ми е за тук въпросът. Можете ли да ми дадете отзиви за д-р Живков? Кой ортопед бихте ми препоръчали? Благодаря!

За бебе бих ти препоръчала Райков.
Аз пък не бих! Фактът, че Райков препоръчва проходилка на 5 месеца, ме кара въобще да го зачеркна от списъка с ортопедите!

# 1 759
  • Варна
Аз също съм с много лоши впечатления от д-р Райков. Гипсивани крака за позиционно изкривяване 1 степен ме отвратиха. Това в проходилката съвсем затвърди.
С две ръце съм за д-р Живков и на друг нямам доверие.

# 1 760
Момичета, някой знае ли работното време на д-р Силвия Балтиева?

# 1 761
Момичета, някой може ли да ми каже къде е кабинетът на д-р Живков (ортопед) ? Благодаря предварително!

# 1 762
  • Варна
Момичета, някой може ли да ми каже къде е кабинетът на д-р Живков (ортопед) ? Благодаря предварително!

МЦ "Хелиос". Това е в голната част на двора на Окръжна. Ако не се лъжа улицата над него е "Пирин". Срещу него от горната и страна е Пикадили.

# 1 763

МЦ "Хелиос". Това е в голната част на двора на Окръжна. Ако не се лъжа улицата над него е "Пирин". Срещу него от горната и страна е Пикадили.
Благодаря! Ходих, доволна съм  Peace

# 1 764
  • До морето
Я, кажи как се свърза с него, че 2 приятелки от месец опитват и не могат да го открият? За Живков говоря.

# 1 765
Я, кажи как се свърза с него, че 2 приятелки от месец опитват и не могат да го открият? За Живков говоря.
Номерът му е 0898442606, да звънят в понеделник след 2ч, за да се запазят час за същата седмица (ако има свободен). Много е зает явно и трябва доза късмет Simple Smile

# 1 766
  • Варна
За зает е доста, защото до скоро беше и в кабинет в МД, а работи и в Окръжна. Случвало ми се е да не ми вдигне, но после ми връща обаждане. Ако не го направи на деня на другия звъня пак.

# 1 767
  • До морето
Номерът му е 0898442606, да звънят в понеделник след 2ч, за да се запазят час за същата седмица (ако има свободен). Много е зает явно и трябва доза късмет Simple Smile
Мерси, ще предам!

# 1 768
  • Варна
Четох, четох и съвсем се обърках. Д-р Ружа Панчева само диетолог ли е или изписва и медикаментозно лечение? Малката има ГЕРБ с киселини и досега неколкократно сме я водили при доц. Георгиева, но лечението имаше временни резултати. Всъщност, имахме един хубав период, но сега пак се обостри и само със сиропчето не могем да се справим. Иска ми се да я заведа и при друг специалист, но при нас само с диета няма да стане.

# 1 769
  • Deutschland/HE
Четох, четох и съвсем се обърках. Д-р Ружа Панчева само диетолог ли е или изписва и медикаментозно лечение? Малката има ГЕРБ с киселини и досега неколкократно сме я водили при доц. Георгиева, но лечението имаше временни резултати. Всъщност, имахме един хубав период, но сега пак се обостри и само със сиропчето не могем да се справим. Иска ми се да я заведа и при друг специалист, но при нас само с диета няма да стане.
Д-р Панчева е педиатър, работещ в областта на детска гастроентерология и хранене, лекува с лекарства и диети, внимателна е.

Общи условия

Активация на акаунт