Педиатрите във Варна 3

• 430 950
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Varna
Може ли координати на д-р Ружа Панчева

# 1 771
  • около Варна
Доц. Панчева има сайт, от там взех телефона.

# 1 772
Панчева и Георгиева лекуват по един и същ начин рефлукс. Лечение, освен оперативно на рефлукс,няма в България. Детето трябва да го израсте. Всички лекарства за рефлукс се дават с цел намаляне на симптомите на рефлукса.

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 23:04 от Espresso

# 1 773
  • Варна
Здравейте мами, търся педиатър за моето бебче и искам да ви попитам има ли някой впечатления за педиатрите от Медицински комплекс Младост?  bouquet

# 1 774
Моля Ви,препоръчайте ми добър доктор за консултация за пъпна херния на малко дете

# 1 775
  • Варна
Моля Ви,препоръчайте ми добър доктор за консултация за пъпна херния на малко дете
хирург? Христов? http://dkcchayka.bg/bg/doctor/39

# 1 776
  • Варна
Д-р Кирил Лозанов - хирург

# 1 777
Благодаря Ви Simple Smile

# 1 778
Здравйте,мами Simple Smile Другата седмица влизам в 9-ти месец и вече съм се спряла на няколко педиатри,но искам да попитам тези от вас,които вече са минали през това: Каква е процедурата по записването?Трябва ли да изчакам да се роди бебка или от сега да звъня?

# 1 779
  • Варна

Магнолийка можеш ли да споделиш на кои си се спряла,защото и аз съм като теб и още търся Simple Smile
А иначе знам че още сега трябва да се свържеш с педиатъра и да се уговорите,той ще ти каже след като се роди да се чуете и да дойде във вас за първа визитация  Wink

# 1 780
Ами като първи избор ни е Д-р Деян Драгиев,защото ни е много близо кабинета,а и отзивите са добри.
Резервният вариант ни е Д-р Бойка Тунчева .

# 1 781
  • Варна
Здравйте,мами Simple Smile Другата седмица влизам в 9-ти месец и вече съм се спряла на няколко педиатри,но искам да попитам тези от вас,които вече са минали през това: Каква е процедурата по записването?Трябва ли да изчакам да се роди бебка или от сега да звъня?

Първо трябва да говориш с доктора дали ще ви приеме, ако е съгласен той ще ти обясни каква е процедурата. Но преди да родиш трябва да имаш уговорка с лекар, тъй като педиатъра прави посещение вкъщи в първите дни след изписването.

# 1 782
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Говориш предварително, защото не е сигурно, че избраният педиатър изобщо ще ви запише.Също така се уговаряте за първата визитация след изписването кога и как.

# 1 783
Много ви благодаря,мами  Hug Още другата седмица се захващам с тази задачка Simple Smile

# 1 784
  • Варна
Самото записване е след раждането с акта за раждане, но това не ти е грижа. Както се ти казали вече говори при първа възможност с избрания, за да си спокойна, че ще ви приеме, а ако не да имаш време да реагираш.

Общи условия

Активация на акаунт