Педиатрите във Варна 3

• 430 705
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 225
Тъкмо се записахме в Окръжна при д-р Дора  Янкова. Има ли някой при нея? За сега ми изглежда приятна. Другата седмица сме на консултация за първи път при нея и тогава ще имаме впечатления

Добър лекар е  Peace
С големия ми син като беше бебе бяхме при нея, но я смених, защото не ми беше удобно тогава мястото, където работеше и се чакаше с часове.

# 226
Може ли да ми кажете къде е кабинета на д-р Захова?

# 227
  • Варна
Може ли да ми кажете къде е кабинета на д-р Захова?
Заповядай : гр. Варна, ул. Хр. Попович 12, ет. 1, ап.2. Намира се зад Градска болница, след кръстовището на "Хр. Попович" с "Парижка Комуна"(на ъгъла е сладкарница Маргарита). Продължавайки по "Попович" нагоре, отдясно на тротоара има бариера за вътрешен паркинг. Там е и входа за блока.  bouquet

# 228
  • Варна
        Привет на всички заинтересовани по темата за добър педиатър във Варна!
Вчера се запознах с д-р Мариана Маринова (Курортна поликлиника, ДКЦ Чайка) - кабинетът е само за деца, в него работят 3те лекарки-педиатри (Маринова, Александрова и Йоргова). Маринова най-ми допада и тук във форума най-добрите отзиви клонят към нея. Хубаво е, че има 7-дневно покритие на специалист там, дори да не е вашата лична педиатърка, то останалите могат да услужат. Не се чака много и предимство е, че няма болни от всички възрастови групи.
Напротив, обикновено се чака много, вчера например чаках повече от час, имайки в предвид, че преди моето имаше само 2 деца. Това доста изнервя.
Аз лично в понеделник ще ходя да запиша децата при д-р Хариева, били сме при нея и за мен е много по-добър специалист.

# 229
Галина Петрова от Окръжна е за затвора.И аз не мога да сложа ДОКТОР пред името и,ще сложа  просто ТЪРГОВЕЦ.

# 230
Благодаря за отговора!   bouquet
Оказа се, че захова не приема нови пациенти, не знаела до кога ще работи. Гаевска приема и смятам при нея да се запишем.  Някакви отзиви за нея?

# 231
  • София
момичета,

не знам дали е писано досега, но д-р Чернева от "Св. Марина" е вече д-р Колева. Това го давам за информация на всички, които са доволни от нея. Работи в отделението на "Св.Марина" (преди беше в Спешния център).
Понеже аз съм много доволна от нея, а трудно я открих преди време с новата фамилия, дано бъда полезна  Hug
Преглежда и в ДКЦ-то с направление доколкото знам.

# 232
  • Варна
Здравейте и от мен   Simple Smile
Може ли да кажете къде е кабинета на тази д-р Гаевска и работи ли със ЗК?

# 233
Здравейте! Simple Smile
Някой ще ми препоръча ли педиатър в район Младост.
Препоръчаха ми Д-р Дишева.Някакви отзиви?

# 234
Здравейте,

може ли някой да ми даде мобилен телефон на д-р Дора Петкова? Много ми е спешно, благодаря!

# 235
Всъщност д-р Дора Петкова педиатър ли е или общопрактикуващ лекар?

# 236
  • Варна
Всъщност д-р Дора Петкова педиатър ли е или общопрактикуващ лекар?
http://www.rating.hapche.bg/%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1%82%D0%B8%D0%BD … D0%BE%D0%B2%D0%B0
Това намерих за теб от гугъл Simple Smile

# 237
  • Варна
Някой знае ли д-р Кирязов в събота и неделя дали преглежда пациенти в кабинета си?

# 238
  • Варна
Преглежда, сигурна съм. Както и във всички празнични дни.

# 239
  • Варна
Благодаря ти!   bouquet А дали е с нормалното си работно време - от 17 до 20 часа?

Общи условия

Активация на акаунт