Педиатрите във Варна 3

• 430 705
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 255
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добре.  bouquet

# 256
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, любопитно ми е какво ти направи лошо впечатление при посещението на Ваня Александрова, защото и аз записах скоро децата си при нея(по препоръки тук от форума) и честно казано изобщо не съм очарована.

От къде да започна...
1. Трябваше да дойде на посещението в сряда, появи се в петък. Бяха ѝ се обадили още във вторник и след това още няколко пъти.
2. Майката имаше конкретни притеснения на които тя не обърна никакво внимание.
3. Каза, че бебето е гладно, реши "проблема" като препоръча да му се дава вода.  newsm78 Thinking
4. Според нея е нормално бебе на една седмица да не пишка и да не ака.  Thinking Каза, ако още една седмица било все така да не ака и да не пишка да отидели да го претегли и ако не е наддало щяла да изпише адаптирано мляко. Чудя се на база на какво ще сравнява теглото? newsm78 Вероятно крие електронна везна в бицепса си, иначе ми е необяснимо...
5. Докато "преглеждаше" бебето го държеше все едно държи... ъм... неодушевен предмет, при това явно мръсен, ако можеше с два пръста щеше да го хване. Разрева го и се скара на майката защо не му давала биберон-залъгалка и се мъчело така да реве.  Thinking
6. Заключи, че бебето има запек и препоръча "клизма" с подострен сапун.  Whistling
..... Като цяло се държа изключително непрофесионално и незаинтересовано. После като си говорих с моите приятели ми казаха, че винаги се държи така, има си любими пациенти и тях си ги обгрижва, с другите - "отбий-номер". Crossing Arms

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 18:10 от Нощни очи

# 257
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, момичета.  bouquet
 Записвам се да следя темата, защото силно ме вълнува въпроса с педиатрите, хомеопати,  на мен също ми предстой да се спра на такъв и ми е все още пълна мъгла. Седемте месеца до сега ги изкарах в четене на форума и се радвам , че до сега намирах отговор на много от въпросите ми.  newsm20 

# 258
Нощни очи , освен педиатъра, по-добре приятелката ти да се свърже и с консултант по кърмене (ако не го е направила още де ). Със сигурност ще получи адекватни съвети и отговори на въпросите си  Peace
Нашата лекарка е д-р Петя Събева, но май наистина вече не приема нови пациенти  Sad

# 259
Здравейте, включвам се в темата, тъй като утре влизам за секцио в Окръжна и живот и здраве в петък трябва да се появи нашият малък син.интересува ме мнението за педиатрите, въпреки че ние вече се записахме при д-р Хаджиева от Курортна, препоръчаха ми я- казаха, че се опитва преди всичко да лекува с хомеопатия.Направи ми добро впечатление, ще видим как ще продължи. Успех на всички! Хубав ден!

# 260
Кога трябва да се запишем при педиатър? Преди или след раждането... или това няма никакво значение... Щом си се записала при др Хаджиева, значи приема нови пациенти.
mani1212 желая ти безпроблемно секцио и бързо възтановяване  Peace

# 261
Кога трябва да се запишем при педиатър? Преди или след раждането... или това няма никакво значение...
Трябва да се уговориш с педиатър преди раждането, тъй като 24 часа след изписването трябва той/тя да ви посети у дома  Peace

# 262
Трябва да се уговориш с педиатър преди раждането, тъй като 24 часа след изписването трябва той/тя да ви посети у дома  Peace

Благодаря, за бързия отговор.. започвам да се ориентирам вече...  Blush
А някой да има впечатления от др Николина Миронска???  Rolling Eyes

# 263
Благодаря ти marsssika, надявам се наистина всичко да мине добре. Аз се записах преди малко повече от месец и тогава д-р Хаджиева все още приемаше нови пациенти, но към момента нямам представа. Знам, че около 25 август обаче излиза в отпуска, може да се възползваш и да попиташ ако си заинтересована мога да ти дам координатите. На мен още един плюс е това, че е в Курортна а на мен ми е близко, това също е от значение според мен. А за тази педиатърка, за която питаш не съм чувала нищо.Късмет! Wink

# 264
На мен Курортна също ми е удобна като цяло.. Можеш да споделиш координатите, със сигурност ще са от полза не само на мен Simple Smile
Всичко най  Peace

# 265
Ние сме при д-р Миронска и нямам оплаквания засега.Ако те интересува нещо по-конкретно питай, с каквото мога ще помогна

# 266
Ние сме при д-р Миронска и нямам оплаквания засега.Ако те интересува нещо по-конкретно питай, с каквото мога ще помогна
Като цяло търсех впечатления от хора, които са общували с Др Миронска. За сега положителния ти отговор ми е напълно достатъчен, БЛАГОДАРЯ!  Peace Разбрах , че работи на Тодор Влайков, а аз утре съм на преглед там и мисля да взема координати Simple Smile

# 267
  • Варна
Здравейте, момичета.  bouquet
 Записвам се да следя темата, защото силно ме вълнува въпроса с педиатрите, хомеопати,  на мен също ми предстой да се спра на такъв и ми е все още пълна мъгла. Седемте месеца до сега ги изкарах в четене на форума и се радвам , че до сега намирах отговор на много от въпросите ми.  newsm20 

Мога да ти препоръчам д-р Маринова в курортна. Много съм доволна, избагва АБ и работи и с хомеопатия. Супер мила и любезна. Работи в специализирания педиатричен кабинет, който е отделен и възрастни пациенти няма там. През почивните дни осигурява дежурен лекар от 9 до 18, през седмицата също има винаги лекар на разположение в този интервал. Дано съм била полезна.

# 268
eni4ka_niq Благодаря, всяка препоръка е полезна Simple Smile  Hug

# 269
Здравейте мами, координатите на д-р Хаджиева са:
- сл.тел - 302403,786931
- неотложен кабинет - 332200
- мобилен - 0888 628 765
А по повод на д-р Маринова, ако става въпрос за Миглена Маринова, моя приятелка е при нея и не е доволна мн от вниманието, което отделя, като спомена за единственото предимство, че не трябва да чака заедно с възрастни пациенти.
Това мога да споделя.Хубав и усмихнат ден, въпреки времето. Мен днес трябваше да ме приемат за секцио, но се оказа че сме се обърнали - а шансът беше едва 1%. Дано е на късмет! Wink

Общи условия

Активация на акаунт