Педиатрите във Варна 3

• 430 720
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 270
  • ул. "Мечтание"
Мен днес трябваше да ме приемат за секцио, но се оказа че сме се обърнали - а шансът беше едва 1%. Дано е на късмет! Wink

Ау, супер! стискам палци да имаш леко и прекрасно раждане! (извинете ме за спама)

# 271
Много благодаря, Нощни очи!  Wink

# 272
  • Нейде из лудите гори...
mani1212, в един момент, всичко си идва на мястото Simple Smile  Благодаря за координатите на др Хаджиева Simple Smile

Спокойно и безпроблемно раждане  Hug

# 273
Здравейте, като мама на бебе на 1 мес. и с цел да помогна на бъдещите майки, бих искала да препоръчам нашия педиатър - Д-р Драганова, която от скоро е в Майчин дом и работи по ЗК. Вече сме ходили на 2 консултации и при всяка  ни е отделила по 1 час, без да имаме проблеми или заболявания. Невероятно внимателна, отзивчива, без да бърза или претрупва, спазва си часовете, винаги ми е вдигала телефона. От друга страна в Майчин дом е сравнително спокойно, няма я лудницата на държавните болници. Позволявам си да дам тази препоръка, защото преди да се ориентираме към нея, се бяхме спряли да друг педиатър, който даже направи и първото посещение след изписването и за сравнение и дума не може да става - сякаш си беше поставила норматив от макс 10 мин. и стриктно си го спази без да обърне нужното внимание на детето.

# 274
  • Варна
но тя не работи като личен лекар, а или платено или с направление от личния на детето
Иначе и моите отзиви са такива, при нея се лекуваме, имам и пълно доверие, но за съжаление не е личен лекар на детето

# 275
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Съвсем се обърках вече със тези лекари.Значи ли,че детето трябва да има отделно лич. лекар и съответно когато си решиш ти да ходиш при лич. лекар да ти дава направления да ходиш при педиатър?Аз си мислех,че трябва да запиша детето при педиатър ама то май не е така?

# 276
iv.elina , ако запишеш детето при педиатър, то той е личния му лекар. Ако го запишеш при обикновен ЛЛ и той не е педиатър, тогава ще ти дава направление да ходиш при педиатър.

# 277
Ами аз си харесах две педиатърки,а то се оказва,че при тях се ходело само с направление,те не водели консултации и тем подобни неща.От там ми се получава объркването.

# 278
  • Варна
Записвам се да следя

# 279
  • Варна
Здравейте мами, координатите на д-р Хаджиева са:
- сл.тел - 302403,786931
- неотложен кабинет - 332200
- мобилен - 0888 628 765
А по повод на д-р Маринова, ако става въпрос за Миглена Маринова, моя приятелка е при нея и не е доволна мн от вниманието, което отделя, като спомена за единственото предимство, че не трябва да чака заедно с възрастни пациенти.
Това мога да споделя.Хубав и усмихнат ден, въпреки времето. Мен днес трябваше да ме приемат за секцио, но се оказа че сме се обърнали - а шансът беше едва 1%. Дано е на късмет! Wink
Марияна Маринова е лекарката ни. Днес бяхме при нея за стомашен проблем и стояхме в кабинета 40 минути, дори ми диктува рецепти какво да му готвя..... струва ми се, че не говорим за един и същи човек....от понеделник е в отпуск и ми каза при проблем да звъня по всяко време и , че въпреки, че не е на работа ще бъде в града и ще дойде до нас да го види.

# 280
  • Варна
А как става записването при Марияна Маринова. Предстои ми раждане в октомври и не зная предварително ли трябва да се уговоря или след като се роди бебчо? А може ли някакъв мобилен ?

# 281
  • Варна
0888212263 д-р Маринова. Обадете й се да се уговорите, тя ще ви запише при някой личен лекар, работи с двама и ще ви води консултациите и ще лекува детето, а те се оправят с джи пи-то.

# 282
  • Варна
Благодаря   bouquet

# 283
Къде преглежда д-р Маринова?

# 284
  • Варна
Позволявам си да дам съвет, тъй като доста майки търсят педиатър в най-близката до тях болница - ако имате кола и сте шофьор, по-добре малко по-далеч, но читав лекар, от колкото по-близо и не особено добър такъв. Ние избрахме д-р Хариева в Майчин дом, а живеем в Кайсиева градина.

Общи условия

Активация на акаунт