Педиатрите във Варна 3

• 431 915
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 365
  • До морето
Редно е да й кажеш името на тази компетентна докторица!

# 1 366
С удоволствие! Да бягат другите от нея! Доктор Илиева ...

# 1 367
  • Варна
Аз бих ти препоръчала Д-р Деян Драгиев в Градска  Mr. Green
Ако ви кажа, че вече ни е лекувал и по вайбър не знам дали ще ми повярвате Mr. Green В Белгия сме и докторите тук нещо говореха, че няма проблем, а на малкия накрая му се появи синьо петно на езика - гъбички.

# 1 368
Мога да препоръчам д-р Анелия Хариева от Майчин дом. Има само един минус - доста деца и се налага да се чака, но то вече при кой не се чака.

# 1 369
  • До морето
Ние затова се махнахме от там, то за да се срещна с нея все едно среща с папата си уреждам! Мерси!

ПП. За Хариева става дума!

# 1 370
  • Варна
По същата причина се отписахме от д-р Хариева. Иначе бях доволна от нея като цяло, включително веднъж ни се наложи по спешност на дребната да й правят вливания в почивните дни и тя ни помогна да намерим къде, без да се налага да лежим в болница. За съжаление е все по-трудно откриваема, наистина много пациенти, далеч ни е. Затова се и изместихме.

# 1 371
Вчера бях пред Майчин дом. Чудех се какви са тези щъкащи деца из двора.
Чух жена , че рекорда на чакане й е 3 часа за д-р Хариева. Времето беше ок, но зимата какво правим с болно с Т дете? Има и други добри лекари, които не са толкова натоварени.
Малко офф - аман от нагли хора , каращи мерцедеси, бмв-та и прочее, които си мислят , че могат да паркират навсякъде в малкия двор там! Винаги са само такива, което е ясно , защото е частна болница, но...
Има ли тема за добър класически хомеопат във Варна или и тук може някой да ми отговори?

# 1 372
  • До морето
Втората част на поста ти е отговор на първата - зимата, а и не само  (лятото в нечовешкия пек, есента и пролетта при дъждовете, също) за Хариева се чака по колите. Питай ме как се седи час и половина с болно  бебе на годинка в кола. То пощурява. А отделно от време на време притичваш пред кабинета да видиш какво става, до къде са стигнали и да не си изтървеш реда.

Иначе като специалист и аз нищо лошо не мога да кажа за нея, но това с чакането е нечовешко.

# 1 373
Чух жена , че рекорда на чакане й е 3 часа за д-р Хариева. Времето беше ок, но зимата какво правим с болно с Т дете? Има и други добри лекари, които не са толкова натоварени.
Малко офф - аман от нагли хора , каращи мерцедеси, бмв-та и прочее, които си мислят , че могат да паркират навсякъде в малкия двор там! Винаги са само такива, което е ясно , защото е частна болница, но...
Има ли тема за добър класически хомеопат във Варна или и тук може някой да ми отговори?

Хаджиева, но къде гледа и как и що не съм много на ясно,но имам приятелки, които я ползват.

# 1 374
  • Варна

Педиатърът на детето ми е д-р Балтиева. Там рекордът ни е малко над 3 часа чакане.
От известно време се лекуваме с класическа хомеопатия.

Ето това е темата за класическите хомеопати във Варна.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=150825.0

# 1 375
Разбирам защо за били колите отпред...
А в МД само тя ли е педиатър или има и други ?

# 1 376
  • Варна
Някой да знае доктор Драганова от Майчин дом кога ще се върне на работа.

На мен ми каза края на май

# 1 377
За частни прегледи, особено за хора, живеещи в Младост и Възраждане препоръчвам д-р Делева от МЦ Санита, много приятен човек и отличен професионалист с дълъг стаж.

Страхотна е! Невероятен диагностик - липсващи във Варна!

# 1 378
Никога няма направление за нас. Иска ми документ от ортопед,при кохто си платихме на частно, че да го прикрепяла към досието на детето...ами да беше дала направление!

Въпросната докторица Не Е ПЕДИАТЪР а ДжиПи щом няма направления.
При педиатрите подписали договор със здравна каса няма ограничения в броя на направленията за деца до 18 години.

За частни прегледи, особено за хора, живеещи в Младост и Възраждане препоръчвам д-р Делева от МЦ Санита, много приятен човек и отличен професионалист с дълъг стаж.

Страхотна е! Невероятен диагностик - липсващи във Варна!

Д-р Делева вече не приема, пенсонира се за съжаление.

# 1 379
  • Варна
Хм, _re_ge, не съм много убедена, че е точно така. Педиатрите имат лимит на направления, д-р Хариева е педиатър, а последните месеци преди да се отпишем редовно нямаше направления, включително и такова за изследвания за започване на детска градина, всичко си плащахме. Точно при джи пи-то има повече варианти да получиш направление, стига да има желание, ако неговите направления за специалисти са изчерпани, може да ти даде направление за периатър, който има направления за специалиста, който ти трябва. (да, размотаване е, но все пак е вариант)

Общи условия

Активация на акаунт