Педиатрите във Варна 3

• 431 669
  • 1 942
  •   2
Отговори
# 1 455
На мен и Ангелова и Александрова ми отказаха преди 1 година.

# 1 456
  • Варна
Хариева е крайно време да започне да отказва.. Скоро и по новинарските статии я спрягаха.. Добра е, да, но пък това нечовешко чакане или записване на часове за след 100г. Ние от година вече не сме при нея. Сега може и по-зле да е, не знам. Другото, което за някой може да е кофти - не тя поставя ваксините. Детето реално е записано в МЦ Юг(до Винса) и те хубаво си оправят направленията, но разходките за ваксините са факт. Знам ли за някой може да е проблем, та споделям.

Станка Ангелова съм я нарочила за среща, че хем ми е наблизо, хем я хвалят. Факт е, че не се е налагало обаче в последно време да посещаваме педиатър. Иначе ще ходим с НОВА с карта на Дженерали, не очаквам да ни записва.

Панчева и Александрова и на мен са ми ги хвалили, но нямам лични впечатления.

# 1 457
  • До морето
На мен това, че тя не слага ваксини не ми е било проблем, защото пък сестрата, която ги слагаше в МЦ "ЮГ" е толкова мила и усмихната, че малкият направо се разтапяше като я види. А и там влизаме веднага, ако трябваше Хариева да ги слага, не ми се мисли....

# 1 458
Честно казано не само лекарите са виновни. Има и доста "изкукали" майки.

Некадърни лекари, луди майки и накрая избора на педиатър се оказа супер сложен...
Хем да не е на другия край на града, хем да не се чака по 3-4 часа, хем да знае какво прави... Дано да успея да взема някакво решение преди да родя.

Иначе другите, за които получих препоръка са:
- Д-р Мария Василева - Аспарухова - лекар с много и страхотни отзиви, но локацията я прави неподходяща за моя случай;
- Д-р Станка Ангелова - Клиника Нова - интересно ми е дали има някой с мнение за нея тук...;
- Д-р Ружа Панчева - не записва деца, но ми изглежда страхотен педиатър, така че можем да се обърнем към нея при нужда;
- Д-р Александрова - Терапия - също ми е супер далеч и разбрах, че се чака изкл. много;
- Д-р Хариева - Майчин дом

Живея в района на Бизнес хотела, ако можете да дадете отзив за добър педиатър в централната част, ще съм благодарна.

Не бих препоръчала Александрова! От толкова пациенти, не се справя както в началото!

# 1 459
  • До морето
Явно винаги става така - един лекар като почнат да го хвалят всички, особено тук във форума и народът се юрва при него. Би трябвало да има някакво ограничение за броя на пациентите, които може да поеме един лекар, все пак и те са хора.

Аз Хариева, именно от тук я избрах преди 3 години. Ако отворите старите теми, тя е сред най- хвалените. В началото бях доволна, после отношението й се промени. Чакаш с часове за 5- минутен преглед или за да вземеш някаква бележка. Да не говорим, че се държа ужасно арогантно като отидох да си взема картона на детето и разбра, че се махаме. Да не говорим, че не ми даде да му взема досието, което после разбрах, че няма право да задържа.

# 1 460
Аз не бих препоръчала доц. Панчева. И при двата случая, когато са ни изпращали при нея само дето не ме докара до лудница. Първият път каза, че детето е с неоперативна къса юздица втори тип и затова имаме големи проблеми с кърменето. Отидохме на консулт в Терапията при завеждащия лицево-челюстна хирургия. Изсмя ми се, вероятно като виц ще ни разправя заради сляпото ми доверие към доцентката. Оказа се съвсем различно нещо.

При втория случай отидохме със съмнения за глутенова ентеропатия (отново педиатърът ни изпрати). Тя ни изпрати направо в болница. Оказа се, че детето просто не е готово за глутен, макар и на 7-8 месеца.

Действа твърде безотговорно, лежейки на славата си. Но има много доволни от нея родители. Всеки сам да си направи заключенията от личен опит.

# 1 461
  • Варна
При Д-р Мария Василева - Аспарухово се чака много, дори и когато си с час (от две години не ни е ЛЛ и педиатър, може и да има промяна). Ако сте от Аспарухово, не знам за по-добър педиатър там, но ако не сте, и така и така ще биете път, си изберете друг д-р.

# 1 462
Здравейте, мами.
Влизам и аз тук с въпрос. Чета тук и се опитвам да се ориентирам, но нещо се обърках.
Възможно ли е да сменя само личния лекар на детето си, а аз да си остана при предишния?
А при смяната на ЛЛ предаването на документацията служебно ли става между лекарите, или трябва аз да си взема нещата от бившия и да ги връча на новия ЛЛ?

И един въпрос към пациенти на д-р Емил Христов. Прегледът при него включва ли кардиограма или друга диагностика. А цените как са за платен прием? Може и на лични да отговорите за цените Simple Smile Благодаря!

# 1 463
Разбира се, че можете да смените само неговия ЛЛ. Всяко физическо лице има право са избере ЛЛ, като се съобрази с периодите, в които се правят премествания /юни и декември, ако не бъркам/.
Нужно е да отидете при новоизбрания ЛЛ и да се запишете при него. Не би трябвало да има какво да правите при стария.

# 1 464
Когато аз родих директно записах бебето при друг ЛЛ. След няколко месеца реших пак да сменя ЛЛ на бебето и да го запиша при моя и трябваше да отида при да му взема имунизационния картон от стария.

# 1 465
Записвам се да следя темата, че ми предстои смяна на педиатъра.

# 1 466
  • Варна
При Д-р Мария Василева - Аспарухово се чака много, дори и когато си с час (от две години не ни е ЛЛ и педиатър, може и да има промяна). Ако сте от Аспарухово, не знам за по-добър педиатър там, но ако не сте, и така и така ще биете път, си изберете друг д-р.
Аз съм от Аспарухово и чакам бебче ноември месец. Търся педиатър в района, би ли ми казала какво имаш предвид, че се чака много, по 2-3 часа или ....

# 1 467
  • Варна
 Чакала съм повече от час, след този, за който съм била записана. Не еднократно съм чакала до час, всъщност не помня да съм влизала в рамките на 5-10мин. след дадения час. Детето ми беше по-голямо тогава. Като беше бебе имаше отделни часове само за бебешки консултации. Не знам сега как е.
 Д-рката си е вдигала телефона когато не е на работа и ми е помагала не еднократно с консултации. Не е безгрешна, имало е и грешни диагнози и лечения, но и много пъти, в които е помагала.
 Лазаров се спрягаше навремето като много добър - далеч от него. Опита да лекува зачервено гърло, на 6-месечното ми тогава бебе, с АБ. След този случай се преместих при Василева и се спогодихме за по-щадящо лечение. Тя знаеше причината поради, която се изместих при нея и АБ беше изписван в краен случай.

# 1 468
  • Варна
Здравейте момичета,  искам да ви попитам  за пресни впечатления от д-р Галина Илиева от Курортна поликлиника. Намирам само стари коментари за нея и се колебая. Предстои ми да родя през октомври,  препоръча ми я моята АГ. Благодаря предварително!

# 1 469
 Здравейте, момичета, може ли някоя от вас да ми препоръча педиатър в района на Лятно/Зимно Тракия, Автогара... Добри отзиви  за Д-р Юлияна Йоргова от МЦ Валем?

Общи условия

Активация на акаунт