Педиатрите във Варна 3

• 431 652
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 500
Добър педиатър в трошево ми трябва.За сега сме при Христова,но не съм доволна. Всеки месец и звъня аз  по 100пъти за час. Чакам я за ваксини. Много не ми харесва как ги бие,напр и забива иглата със сила. А и ми е мн далеч.

За коя Христова става дума?

# 1 501
  • Варна
Добър педиатър в трошево ми трябва.За сега сме при Христова,но не съм доволна. Всеки месец и звъня аз  по 100пъти за час. Чакам я за ваксини. Много не ми харесва как ги бие,напр и забива иглата със сила. А и ми е мн далеч.

Ние сме при Кремена Дишева в МЦ Младост. Много е мила, винаги си вдига телефона всеки път като съм й звъняла. С ваксините проблема е навсякъде, бият каквото имат. За какво й звъниш за час? За консултация ли? На нас часа за следващия месец ни се дава на консултацията
Предстои ми раждане октомври месец и МЦ Младост ми е най-близо до вкъщи. Можеш ли да ми кажеш работно време на Др. Дишева, да отида лично да говоря с нея дали ще приеме бебчо? Благодаря предварително Simple Smile

Аз лично се уговорих с нея по телефона 0885/ 248 888 Мога да ти пратя снимка на работното й време, ако искаш, че е сложно да го пиша

Много ще съм благодарна, ако ми пратиш снимка.

# 1 502
Здравейте,
Търся отзиви за Диана Иванова - Клиника Нова и Донка Костова , или препоръка за някой друг - читав, който приема пациенти. Че се оказахме без лекар по никое време ....
Благодаря предварително.

# 1 503
  • Варна
Здравейте!

Някой има ли лично впечатления от д-р Юлияна Йоргова в Курортна поликлиника?
Интересуваме как лекува, хвърля ли се директно на антибиотици, какви лекарства изписва, отношението й към имуностимулантите. Също така добре ли е организиран графика, дава ли часове за преглед или отиваш и чакаш пред кабинета.

Може и препоръка за друг доктор в по-централните райони,Окръжна болница, или Чайка.

Благодаря!   bouquet

mamaAnna, как така сте без лекар по никое време?  Thinking
Донка Костова къде преглежда?

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 10:37 от Hope♥

# 1 504
Здравейте!

mamaAnna, как така сте без лекар по никое време?  Thinking

Ами как...нашата ЛЛ замина извън страната и си назначи заместничка, която явно не издържа на наплива от пациенти, не можа да организира дейността и предполагам някой е направил панаир....хвърлила всичко и си тръгнала. ЛЛ ни си закри практиката считано от днес и раздават картони....А моя хубостник е със счупена ръка....и трябва супер спешно да си намерим ЛЛ, а повечето читави май не приемат пациенти. Да не говорим , че има още доста като нас във въздуха....

# 1 505
  • Варна
Ами как...нашата ЛЛ замина извън страната и си назначи заместничка, която явно не издържа на наплива от пациенти, не можа да организира дейността и предполагам някой е направил панаир....хвърлила всичко и си тръгнала. ЛЛ ни си закри практиката считано от днес и раздават картони....А моя хубостник е със счупена ръка....и трябва супер спешно да си намерим ЛЛ, а повечето читави май не приемат пациенти. Да не говорим , че има още доста като нас във въздуха....

Значи сме при една и съща  Laughing Така и предположих. Аз поради същата причина търся нов педиатър.
Във вторник чаках 3 часа за преглед, на финала поисках направление за алерголог, излезнах и чаках още 30 минути, за да ми съобщят, че имат проблем и не могат да го пуснат  #Crazy Сега няма кой да ми изпише лекарствата на детето!!!

Сигурно ли е, че си е закрила практиката??? Значи мога да действам?

# 1 506
Добър педиатър в трошево ми трябва.За сега сме при Христова,но не съм доволна. Всеки месец и звъня аз  по 100пъти за час. Чакам я за ваксини. Много не ми харесва как ги бие,напр и забива иглата със сила. А и ми е мн далеч.

За коя Христова става дума?

# 1 507
Здравейте!

Някой има ли лично впечатления от д-р Юлияна Йоргова в Курортна поликлиника?
Интересуваме как лекува, хвърля ли се директно на антибиотици, какви лекарства изписва, отношението й към имуностимулантите. Също така добре ли е организиран графика, дава ли часове за преглед или отиваш и чакаш пред кабинета.

Може и препоръка за друг доктор в по-централните райони,Окръжна болница, или Чайка.

Благодаря!   bouquet

mamaAnna, как така сте без лекар по никое време?  Thinking
Донка Костова къде преглежда?

Zdravei, veche biah spodelila mnenie, no shte povtoria za da ne postrada nikoi kato nas - ot vratata i ste s antibiotik + oshte lekarstva, diagnostika nuleva!!!

# 1 508
Здравейте. Моля мнение за педиатър д-р Емилия Тодорова от Курортна .Понеже мисля да запиша децата при нея.

# 1 509

Значи сме при една и съща  Laughing Така и предположих. Аз поради същата причина търся нов педиатър.
Във вторник чаках 3 часа за преглед, на финала поисках направление за алерголог, излезнах и чаках още 30 минути, за да ми съобщят, че имат проблем и не могат да го пуснат  #Crazy Сега няма кой да ми изпише лекарствата на детето!!!

Здравейте,това за д-р Харитонова ли се отнася?защото днес ми се наложи да отида до неотложния кабинет и ми казаха ,че си е закрила практиката и сме без личен лекар направо нямам думи за това как е постъпила с пациентите си.

# 1 510

Здравейте,това за д-р Харитонова ли се отнася?защото днес ми се наложи да отида до неотложния кабинет и ми казаха ,че си е закрила практиката и сме без личен лекар направо нямам думи за това как е постъпила с пациентите си.

Здравейте,
Ние също сме от пациентите без ЛЛ по никое време. Едното ми дете е след операция и ваксините му бяха отложени, сега трябва да се бият, а нямаме лекар.  Д-р Стефка Харитонова постъпи много некоректно спрямо пациентите си. Сега търся спешно лекар за децата ми в Градска, Окръжна, но  ми отказват....

# 1 511
  • Варна
Ами явно не сте единствените, които "търсят". Много неприятно...

# 1 512
  • Deutschland/HE

Здравейте,
Ние също сме от пациентите без ЛЛ по никое време. Едното ми дете е след операция и ваксините му бяха отложени, сега трябва да се бият, а нямаме лекар.  Д-р Стефка Харитонова постъпи много некоректно спрямо пациентите си. Сега търся спешно лекар за децата ми в Градска, Окръжна, но  ми отказват....

Аз съм много доволна от д-р Орисия Илиева, тя преглежда в кв. Левски, ЛЛ е, не е педиатър, но е много внимателна и отзивчива, има опит с деца и се занимава с хомеопатия. Ако някой се интересува ще му напиша координати на лично съобщение.

# 1 513
Някой отзиви за д-р Светослава Лавдинова има ли?

# 1 514
Здравейте, ние също бяхме при д-р Харитонова и сега търся нов педиатър.Спрях се на Карова в МЦ Валем някой ако има мнение за нея да пише, защото неможах да намеря много,знаете ли дали работи със ЗК?

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 13:29 от Petkova*

Общи условия

Активация на акаунт