Педиатрите във Варна 3

• 431 409
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Варна
Изгарящата, ако всеки път детето е с едни и същи оплаквания е съвсем нормално да ви изписва едно и също лечение, особено ако детето се повлиява добре и бързо  Peace
Аз също водя дъщеря си при него и съм много доволна, направо се родих откакто го открих и изобщо не стъпвам при личния й лекар. Кирязов винаги я е лекувал адекватно, не бърза с АБ и изписва евтини лекарства.

# 1 681
  • До морето
аз пък само положителни отзиви съм чувала за него.... човек да се чуди вече. абе вие се раздвайте, че не ви изписва Аб за всяко нещо като много други

Е той точно с това е известен Кирязов старши- изписва антибиотици на килограм.

# 1 682
  • Варна
Точно вчера една позната разказва как пак били на вентолин( при Кирязов ходят). Като я попитах добре де, вентолина наложителен ли е толкова много, това не е безобидно лекарство  - "ами какво да ти кажа страх ме е да не се влоши, 16 антибиотика е изпила вече, не искам пак до АБ да стига". И това дете на 3г някъде. Пие антибиотици откакто е тръгнало на ясла, оттогава също посещават въпросния доктор..

Аз този месец ще сменям ЛЛ. Още се оглеждам, да видим. Така или иначе поне до края на годината освен на него ще разчитам и на д-р Делева.

# 1 683
Точно вчера една позната разказва как пак били на вентолин( при Кирязов ходят). Като я попитах добре де, вентолина наложителен ли е толкова много, това не е безобидно лекарство  - "ами какво да ти кажа страх ме е да не се влоши, 16 антибиотика е изпила вече, не искам пак до АБ да стига". И това дете на 3г някъде. Пие антибиотици откакто е тръгнало на ясла, оттогава също посещават въпросния доктор..

Аз този месец ще сменям ЛЛ. Още се оглеждам, да видим. Така или иначе поне до края на годината освен на него ще разчитам и на д-р Делева.
Д-р Делева от Санита ли? И аз искам да сменям ЛЛ, но не мога да намеря, ако си намерила свестен препоръчай ми. А Делева е педиатър и се ходи с направление.

# 1 684
  • Варна
Да, да д-р Делева е педиатър, не работи като ЛЛ. Ние я посещаваме с карти от фонд - допълнително здравно осигуряване имат децата. Работи и на частно, и с направление.
За ЛЛ май няма да е педиатър. То при прехвалените педиатри върволица от хора и чакане с часове, ами мерси. На една позната майка и е ЛЛ, мисля да се срещна с нея да видим дали ще се харесаме - Радославова. Някой с мнение за нея? Аз ясно смятам да и заявя, че докато ми спечели доверието ще ходим през фонда при Делева, та и после евентуално с направления, които тя да ми дава. Пък ако предложеното от нея лечение е щадящо и ефективно и ме спечели, още по-добре.

# 1 685
Да, да д-р Делева е педиатър, не работи като ЛЛ. Ние я посещаваме с карти от фонд - допълнително здравно осигуряване имат децата. Работи и на частно, и с направление.
За ЛЛ май няма да е педиатър. То при прехвалените педиатри върволица от хора и чакане с часове, ами мерси. На една позната майка и е ЛЛ, мисля да се срещна с нея да видим дали ще се харесаме - Радославова. Някой с мнение за нея? Аз ясно смятам да и заявя, че докато ми спечели доверието ще ходим през фонда при Делева, та и после евентуално с направления, които тя да ми дава. Пък ако предложеното от нея лечение е щадящо и ефективно и ме спечели, още по-добре.
Може ли да попитам доволна ли си от Делева, как лекува, какво изписва. Аз само съм чувала за нея, но не съм я посещавала.

# 1 686
  • Варна
Oт Септември ходим при д-р Делева. Изключително спокойна, не препира, чак според мъжа ми супер бавна.. Харесвам я. Макар и да работи без часове. Максимум 40-45мин съм чакала. И то веднъж. Обикновено по-бързо влизаме. Случвало се е да чакаме по 1-2 деца, както и да отида и да няма никой. Работи всеки ден от 8 до 12ч. Синът изкара бронхит, една ангина, един вирус, щерката изкара коксаки, вирус с Т, един с кашлица - лечението винаги е било щадящо и адекватно по моите разбирания. Не е като чуе нещо на слушалката и бам антибиотик. Бронхита например го изкарахме на сироп за кашлица(бромхексин) и изопринозин. Коксакито само с някакъв натурален имуностимулант със спирулина. Кашлицата на дребната с гринтус и капки за нос коларгол, че имаше и хрема...

# 1 687
Изгарящата, ако всеки път детето е с едни и същи оплаквания е съвсем нормално да ви изписва едно и също лечение, особено ако детето се повлиява добре и бързо  Peace
Аз също водя дъщеря си при него и съм много доволна, направо се родих откакто го открих и изобщо не стъпвам при личния й лекар. Кирязов винаги я е лекувал адекватно, не бърза с АБ и изписва евтини лекарства.

Точно това,че не  е една и съща:Има значение-суха,влажна с хрипове,без хрипове!Винаги едно и също дава!!!Това беше последното ми посещение при него-Край!!!
За д-р Делева от Санита,мога само положителни неща да кажа!!!Възползвайте се Peace

# 1 688
Някой може ли да ми даде номера на Ружа Панчева? Както и отзиви Simple Smile Ако може да препоръчате и друг гастроентеролог, ще съм благодарна  Flutter
Здравейте,да ми препоръчате добър педиатър в курортна поликлиника Чайка.Живея в Левски и засега бяхме записани при д-р Йоргова,но тази жена вече не мога да я търпя и искам да я сменя Confused Благодаря,ви Simple Smile
Записахме малкия при Емилия Тодорова. При нея сме от два месеца, но до момента съм с добри впечатления. Единственият минус е, че няма отделни дни за консулт и се чака с болни деца.

# 1 689
  • Варна
Здравейте!

Моля за отзиви за д-р Албена Тодорова - педиатър в Сити клиник.

# 1 690
Здравейте!
Може ли мнение за др Радостина Ангелова от окръжна болница и др Златева - около автогарата преглежда?
И ако има някой в района - да сподели от кой педиатър е доволен

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 17:34 от Etich

# 1 691
  • Варна
Имам приятелка с бебе при д-р Златева. Доволна е. Малкия боледува вече и му изписа щадящо лечение. Детето има проблем от раждането към който се отнася адекватно и съобразява ваксини и всичко със състоянието му.

# 1 692
Здравейте! Някой има ли впечатления от др Колева (гастроентеролог), преглежда в терапията? Или да ми препоръчате добър.

# 1 693
  • Варна
За най-добър гастро сочат д-р Георгиева.

# 1 694
Къде преглежда тя?

Общи условия

Активация на акаунт